Patriko Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Noooooo koledzy.... Śliczny motorek. Kurcze pieczone wygląda baaardzo godnie :D Jeszcze jakiś czas temu dałbym się pokroić za taką 250 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Cena jeszcze nie ustalona ale powinna oscylowac w granicach 16-17K. W polskich salonach motocykl powinien znalezc sie ok lutego/marca - informacje z pierwszej reki :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 TakMoc około 5-60 koni przy wadze zbliżonej do wagi MZ ETZ 250 Taka sama waga, a ponad 2x więcej mocyKtos powie że MZ-ta "idzie" a co dopiero to :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper_Aprilia Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Już Aprilia rs 125 dużo lepjej wygląda i ma oponke 150 :icon_eek: I mocniejszy silnik i mniejsza wage, ogólnie napewno lepsza do sportowej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Z linkiem coś nie teges... O ninja 250 wyczytałem w prasie. Jeśli to prawda, motocykl wydaje się bardzo ciekawą alternatywą wśród 250-tek. Wszystko rozbija się o cenę. Ja kupiłe znienawidzonego GS 500F - imo najciekawszy stosunek mocy do ceny,zobaczymy co zaoferuje Kawasaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Z linkiem coś nie teges... O ninja 250 wyczytałem w prasie. Jeśli to prawda, motocykl wydaje się bardzo ciekawą alternatywą wśród 250-tek. Wszystko rozbija się o cenę. Ja kupiłe znienawidzonego GS 500F - imo najciekawszy stosunek mocy do ceny,zobaczymy co zaoferuje Kawasaki. A nie wiem czemu GS500 F jest znienawidzony. Miałem takiego jako pierwsze moto i powiem, że bardzo mile go wspominam.Całkiem zgrabny, na miasto wręcz idealny w trasie też daje radę.W 3mieśie jest gość, który mógłby zawstydzić niejednego mototurystę bo objechał takim gieesem niemal całą Europę zapakowany w kufry, torby i pasażera. Gdybym zaczynał swoją karierę na 2 kołach i miał mniej niż 190 cm wzrostu to może i bym wybrał taką kawę 250. Moto wygląda kozacko i pewnie nieźle jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 no całkiem przyjemny sprzęcik :icon_biggrin: chętnie sobie takiego sprawie bo nowy to nowy nie ma co ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Widziałem ją dziś na żywo. Nie prezentuje sobą "malucha". Przy moich 172cm nawet całkiem przyzwoicie się wygląda... http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...878690287279794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Widziałem ją dziś na żywo. Nie prezentuje sobą "malucha". Przy moich 172cm nawet całkiem przyzwoicie się wygląda... http://picasaweb.google.pl/damiangawronski...878690287279794 no a może wiesz jaka jest ostateczna cena tej zabaweczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No niestety nie...Nie zajęła na tyle mojej uwagi aby wgłębiać sie w cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Cena? Jeśli mój Hyosung 250 kosztuje 17 tys, a gołe Yamaha YBR 250 i Honda CBF 250 ok. 16 tys. zł - to ta Ninja nie zejdzie poniżej 17 tys. Tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 domyslamy sie ze nowa ninja bedzie w PL kosztowac ~ 17tys. zl ... i teraz porownac to do ceny 3500$ .. to wybor jest oczywisty. Ale sprowadzajac trza sie zapewne liczyc z utrata gwarancji. Tak czy inaczej przy tym kursie dolara to jest to bardzo oplacalne... 3500*2,5 = 8750 zl + transport + rejestracja w Polsce. Powinno wyjsc sporo taniej niz zakup w salonie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Oczywiście, każdy praktycznie pojazd (mowa tu o nowym) w Stanach jest znacznie tańszy. Nawet w Dojczlandzie jest tańszy. Im biedniejszy kraj - tym produkty techniczne sa w nim droższe - taka ekonomiczna zasada, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Oczywiście, każdy praktycznie pojazd (mowa tu o nowym) w Stanach jest znacznie tańszy. Nawet w Dojczlandzie jest tańszy. Im biedniejszy kraj - tym produkty techniczne sa w nim droższe - taka ekonomiczna zasada, niestety.Dla mnie to idiotyzm. Nie twierdzę, że ktoś ma dokładać do Polaków, ale jeżeli ten sam pojazd będzie można kupić za granicą znacznie taniej, to nie wróżę polskim salonom ani ich pracownikom świetlanej przyszłości. Będą jedynie wylewać swoją frustrację - chociażby na niniejszym forum - że "klienci" przychodzą jedynie pomacać salonowe sprzęty/pokatować testówki, ale kasę wolą zostawiać gdzie indziej. Właśnie porównuję ceny wybranych modeli na rynku polskim oraz japońskim i... dochodzę do wniosku, że kurs wymiany walut kłamie. :wink: Edytowane 27 Listopada 2007 przez Olsen Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no tak ale kto tą różnice w cenie zabiera czy to po prostu polskie salony chcą jak najwięcej zarobić na biednych polakach ?a może mają jakieś konkretne opłaty (jakieś na pewno mają)? do czyjej kieszeni trafia ta różnica w cenie no bo nie jest taka mała przecieżwychodzi z tego ze nic tylko sprowadzać i sprzedawać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi