Dex Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Milek, wlasciciel salonu pewnie uruchomilpiecyk bez ssania i dlatego praca silnika byla kiepska. jan kalin, wskocz na strone http://www.vroc.org/ to wszystkiego sie dowiesz o miedzynarodaowym klubie vnowcow :) Poza tym, ja na swoim vn (jak juz wczesniej wspomnialem) SPOKOJNIE pieke 140, 150 km/h i wcale to nie jest walka z wiatrem jak napisales. A i przyjemnosc z zjazdy wystepuje rowniez przy predkosciach wyzszych niz wspomniane. Wystarczy miec odpowiednia szybe ktora daje komfort :)Pewnie, ze mozna pyrkac stowka jak po miescie - tez tak lubie, ale odkrecic tym sprzecikiem, to najwieksza przyjemnosc.Zgadzam sie co do bezawaryjnosci vn. W tym sezonie zrobilem Dandim jakies 14 tysiakow i nic sie nie wydarzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Pewnie, ze mozna pyrkac stowka jak po miescie - tez tak lubie, ale odkrecic tym sprzecikiem, to najwieksza przyjemnosc. :D chopper to nic inneog jak sportowa maszyna sprzed 40 lat :) A co do niezawodności to pewnie sa motocykle lepsze pod tym względem ale za to nie tak ładne i dużo wolniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 witam dzieki dex za fotki sa zajefajne , musze włansie tego poszukać to je to a i moto też fajnie ubrane, spróbuje zapodać foty mojej maszynkinarka :) fotos nulekfotos nulek 2a to moje malenstwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Nullek - forwardy u Ciebie to nie jest konieczność - masz przecież gmola... wystarczą spacerówki za 100 zł i już śmigasz wygodnie...PSty masz obniżonego VN'a? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 widze ze vn jest górą to dobrze , najlepiej panowie spotkać się na wiosenke w jakims fajnym miejscutylko na vn pogadać pooglądac pomacać wymienić doświadczenia to by była fajna sprawa , a co do 180 na godz. VN nie ma takiego problemu nawet z szybą!!! jest tak jak piszą koledzy idzie jak głupi dopóki jest petrol w baku hehehh . łańcuch też spoko bo był jest i będzie wszystkie staruchy bez bmw jeżdziły na lańcuchu i dawały rady pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 witam czy obniżony to nie wiem taki był , ale na to wychodzi że jest bo błotnik tnie opone przy pełnym obciązeniu jedno jest pewne niemiec coś skombinował z zawieszeniem bo vn kolesia jest wyższy , porównując oba doszliśmy do wniosku że mój sie lepiej prowadzi po winklach więc coś jest z amortyzacją tyłu zrobione chyba troche krótrzy amortyzator , napisze jaki bo będe go utwardzał więc bedzie okazja go obejrzec pozdro :banghead: ps. co do spacerówek to racja już mam zamontowane troche droższe niż 100 ale to pikuś poszedł byk niech idzie ciele heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Nullek - do VN jest LoKit /lowering kit/ - czyli zestawik do obniżenia skoku sprężyny tylnego amora :flesje: - podejżewam, że w ten sposób ktoś obniżył Twoją maszynę... Jeżeli chcesz powrócić do oryginalnej wysokości, wystarczy zdemontować to cudo i sprzedać ... najlepiej mi :banghead: pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) siema szafirjakoś niebardzo chce to zrobić bo zajefajnie sie prowadzi niech tak zostanie :cool: myśle sobie że trza sie kiedyś spotkać i pogadać o naszych maszynkach pozdro :flesje:ps. do wrocka mam 200 km z wolsztyna wiec jakby tak po 100 na srodku co o tym myślisz?? :banghead: Edytowane 15 Października 2006 przez nullek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 siema szafirjakoś niebardzo chce to zrobić bo zajefajnie sie prowadzi niech tak zostanie :P myśle sobie że trza sie kiedyś spotkać i pogadać o naszych maszynkach pozdro :flesje:ps. do wrocka mam 200 km z wolsztyna wiec jakby tak po 100 na srodku co o tym myślisz?? :banghead:może po zimie / i przeróbkach/ ...jakieś spotkanie wczesnowiosenne przy ognisku. Pomysł dobry bo na 1. dniowe przejażdzki nie mam już gdzie jeździć :cool: , a w tamte rejony nie zapuszczam się często...pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 nie ma sprawy szafir masz jak w banku wiosenką sie widzimy :biggrin: jeszcze teraz kulam no moto ale piżdzi już okrutnie mam tylko 1-2 godz. po 18 bo tak pracuje i nic ciekawego już nie wychodzi oby wiosna przyszła szybko bo ocipieje pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witam Pod koniec sierpnia kupiłem na niemieckim ebayu puste wydechy do moto. Niemiec chciał się ich pozbyć ponieważ policja go zatrzymała i kazała zdjąć :bigrazz: Wydechy dziś dotarly w końcu do mnie. Są faktycznie w świetnym stanie i teraz sedno. To wyrób firmy Jardine. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wydechami tej firmy? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Doświadczenia nie mam ale to dobra firma - zresztą spójrz na ceny to stwierdzisz, że się nieźle cenią.:DPozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Swoja Yadwigę (XV 1000) już z wydechami Jardine. Jest w porządku: ani za głośno, ani za cicho. A już na pewno lepiej niż na oryginalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 zresztą spójrz na ceny to stwierdzisz, że się nieźle cenią.smile.gif Ceny mają niezłe... a do tego jaki szeroki wybór. W przyszłym tygodniu może uda mi się te cudeńka założyć :D to powiem jak chodzą. Szkoda tylko, że już śnieg leży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Wczoraj założyłem wydechy ... i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony:) Dzwięk jaki wydają jest niesamowity i strasznie głośny, aż strach odkręcać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi