Cerb Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 kurcze no nie wiem... co prawda nie mierzylem jeszcze takich spodni ale mam wrazenie ze sa one nieco za luzne i w przypadku gleby jesli ochraniacz nie jest w jakis sposob "przymocowany" do nogi to moze sie przemiescic i nic z ochrony w nefraligicznym miejscu. nie mniej jest to jedynie moje domniemanie gdyz spodni nie mierzylem. Druga rzecz to taka - chcecie spodnie zeby mozna w nich bylo chodzic wiec nie wyobrazam sobie chodzenia w spodniach ktorych nogawki sa tak dlugie jak zamieszczone na wstawionych zdjeciach. W temacie juz pisalem ale przypomne - kupilem Mottowear Combat Red.Co do dlugosci spodni to ja akurat nie ma z tym problemu bo maja rzepy na dole i pod samym kolanem. Dzieki czemu nie wlocze nimi po ziemi, dobrze trzyma sie tez ochraniacz na kolanie. Przesmigalem w nich te kilka miesiecy i jestem BARDZO zadowolony. To jest dokladnie to czego szukalem, wazne jest to zeby nie wymagac od tych spodni uniwersalonosci texow. W trase trzeba wozic ze soba jakiegos kondomka zeby nie zmoknac, w zimniejsze dni kalesony lub bielizna termoaktywna i tez daja rade. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ile kosztowały Cię te spodnie :)?? Z protektorami czy bez w zestawie? Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 a co sądzicie o zastosowaniu pod takie spodnie nakkolanników z przegubem np Alpinestars Bionic??? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 hi Pytanko do tych co posiadają 4sr lub MottoWeara jak z wymiarowką (ponoc mottoweary duze jakis sa ) jakie macie rozmiary spodni/kontra wasze wymiary ? :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ostatnio zastanawiam się nad zakupem jeansów (łatwiejsze do przerobienia bom niewymiarowy :icon_razz: ) I zastanawiam się czy MttoWear lub 4sr można nabyć gdzieś w wlkp? Idealnie by było w Pile ale może jest jakiś sklep w Pozen? Nie chcę zamawiać przez internet bo później zapewne bym stracił sporo kasy na różne wymiany itp. Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 4-5 kwietnia masz moto bazar w Poznaniu, zawsze jest duży wybór rzeczy motocyklowych i jeszcze potargować się można. Myślę ,że znajdziesz tam to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 4-5 kwietnia masz moto bazar w Poznaniu, zawsze jest duży wybór rzeczy motocyklowych i jeszcze potargować się można. Myślę ,że znajdziesz tam to czego szukasz 4 kwietna będę na Motosercu w Pile a 5 mam święto więc raczej odpada :icon_evil: Eh... Zawsze pod górkę :icon_mrgreen: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit5 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Ostatnio zastanawiam się nad zakupem jeansów (łatwiejsze do przerobienia bom niewymiarowy :icon_razz: ) I zastanawiam się czy MttoWear lub 4sr można nabyć gdzieś w wlkp? Idealnie by było w Pile ale może jest jakiś sklep w Pozen? Nie chcę zamawiać przez internet bo później zapewne bym stracił sporo kasy na różne wymiany itp. MottoWear widziałem ostatnio w nowym sklepie, Poznań- Baranowo , ul Wspólna - trudno znaleźć ten salonik, ale spodnie są. Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez wit5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) nie tak trudno... za stacją BP z macdonaldem zjazd do Baranowa, kolo motelu Patrick czy Patryk... potem 300m prosto i po lewej stronie jest sklep wstyd przyznać ale mieszkamy na sąsiedniej ulicy i jeszcze nie udało sie nam tam trafić -------- a jakby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania nowe Draggin Jeans Classic w rozmiarze W34 L32 dla mnie okazały się sporo za duże, a zimowe hodowanie brzucha mi nie wyszło i zamiast większego mam mniejszy Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez marcinn72 Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzeta Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam, poszukuje wytrzymałych dzinsów motocyklowych ktore zapewnia max bezpieczenstwa przy szlifie jak na dzinsy znam marke moto wear, czy jest godna polecenia? dzinsy w cenie max 500-700zł mysle ze znajde cos porzadnego wiem ze dzinsy sa slabsze od texów ale wlasnie chce kupic dzinsy ale takie bardzo wytrzymale z ochraniaczami i najlepiej jakby mialy dodatkowo anty slizg na kroczu :] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam, poszukuje wytrzymałych dzinsów motocyklowych ktore zapewnia max bezpieczenstwa przy szlifie jak na dzinsy znam marke moto wear, czy jest godna polecenia? dzinsy w cenie max 500-700zł mysle ze znajde cos porzadnego wiem ze dzinsy sa slabsze od texów ale wlasnie chce kupic dzinsy ale takie bardzo wytrzymale z ochraniaczami i najlepiej jakby mialy dodatkowo anty slizg na kroczu :] pozdr np. tu: http://www.4sr.pl/katalog/moto-kalhoty/jeans-14.html pzdr Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 podobno alpinestars robi calkiem porzadne :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zalezalo mi na max cywilnym wygladzie i kupilem Mottowear City NT. Rzeczywiscie wygladaja jak zwykle, maja ochraniacze kolan (bioder trzeba dokupic), seryjnie w wrazliwych miejscach kevlar. CYwilny wyglad okupuja brakiem antyposlizgu na tylku (mnie osobiscie to nie przeszkadza) i nawarstwianiem sie materialu pod kolonami jak sie na moto siedzi (tez da rade przezyc). Jesli chodzi o spokojnie i cywilnie wygladajace wygladajace to chyba najlepszy wybor. A jesli nie musialyby w 100% wygladac cywilnie to te Alpinestars sa ladne. Widzialem kolesia w nich i sprawiaja wrazenie solidnych. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Kojarzycie kogoś, kto zaliczył szlifa w takich jeansowo kevlarowych spodniach? Dadzą radę przy prędkościach miejskich, powiedzmy 60km/h? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ja zaliczylem dzwona. Spodnie sie podarly w 2 miejscach, ale pani krawcowa zszyla :] Mam blizne na lydce, tam, gdzie nie siegnal i tak dlugi ochraniacz. Ciezko powiedziec, co by bylo gdybym jechal w innych spodniach, ale chodze i zyje. Powiem jednak, ze od kiedy kupilem tekstylne spodnie, ani razu nie ubralem jeansow motocyklowych. Na miasto chyba lepiej wbic sie normalne jeansy, ew. dokladajac ochraniacze na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi