grebur Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ale bardzo chciałbym się nauczyć jeździć na kole, nie chodzi tu o jakieś cyrkle czy nie wiadomo co, tylko poprostu przy znajomych postawić i przejechać te 10metrów a nie tylko przód podnieść, stąd moje pytanie Lepiej uczyć się stawiać na koło na niskim biegu - u mnie ktm to bedzie 1 i 2 bieg, czy lepiej power wheelie czyli 3 i 4 bieg ? i lepiej na jakims parkingu się uczyć czy na trawce (bo enduro..) ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ale bardzo chciałbym się nauczyć jeździć na kole jak tak bardzo chcesz to rusz dupę sprzed komputera i weź się za ćwiczenia, bo koledzy czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 no jasne, od razu odkręcić na maksa i zobaczyć co się stanie ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jakbym miał duże 4t enduro to z gazu na niskim biegu i na trawie..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 2T nie widzę problemu postawić a mając 250 4T (Honda XR) to wklapywalem 2 bieg na stojąco się na nim bujałem i odkręcałem gaz jak amory odbiłay i szedł po 100-150 metrów na kole, 450 to mi z gazu idze bez problemu :) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmekMoto Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam zumico gr500 (50 ccm) :bigrazz: Dam rade postawić go na koło ? Możecie mi powiedziec jak to mam zrobić bo nie mam zielonego pojęcia. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekTOS Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam zumico gr500 (50 ccm) :bigrazz: Dam rade postawić go na koło ? Możecie mi powiedziec jak to mam zrobić bo nie mam zielonego pojęcia. :icon_mrgreen: Może i da rade tylko po co ? Chcesz potem płakać komunii już nie będziesz miał drugi raz :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam zumico gr500 (50 ccm) :bigrazz: Dam rade postawić go na koło ? Możecie mi powiedziec jak to mam zrobić bo nie mam zielonego pojęcia. :icon_mrgreen: co ma dwa koła będzie latać na jednym :biggrin: tylko się nie nakryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmekMoto Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 No tak z klamki. Tylko jak to mam zrobić w czasie jazdy wsisnac klamke sprzegla wkrecic go na wysokie obroty i puscic klamke i staje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) No tak z klamki. Tylko jak to mam zrobić w czasie jazdy wsisnac klamke sprzegla wkrecic go na wysokie obroty i puscic klamke i staje ?? tak tylko się nie nakryj. i pamiętaj o balansie ciałem, jak będziesz już leciał na gumie to kontroluj tylnym heblem zebys nie poleciał na plecy :crossy: i nie zapomnij nagrać filmiku i wstawić go tutaj ;] Edytowane 8 Października 2010 przez Szynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nauka " na koło" http://www.videobash.com/video_show/amazin...ader-tricks-680 Ma gostek wyczucie. tu wykorzystanie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Heh, skubany, dobry jest :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ale bardzo chciałbym się nauczyć jeździć na kole, nie chodzi tu o jakieś cyrkle czy nie wiadomo co, tylko poprostu przy znajomych postawić i przejechać te 10metrów a nie tylko przód podnieść, stąd moje pytanie Lepiej uczyć się stawiać na koło na niskim biegu - u mnie ktm to bedzie 1 i 2 bieg, czy lepiej power wheelie czyli 3 i 4 bieg ? i lepiej na jakims parkingu się uczyć czy na trawce (bo enduro..) ? Widzisz, jechać na gumie szybko wcale nie jest trudno, uczyłem się gsx-r'em 1000 i szybka guma to pestka, w porównaniu z wolną gumą (którą aktualnie ćwicze) i cyrklami ( kiedyś może się naucze). Stawianie ze sprzęgła? "wery izi" - dużo gazu i sprzęgło od razu. (90% to psychika, 5% sprzęt i 5% umiejętności) i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, w internecie sie nie nauczysz. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) Heh, skubany, dobry jest :)) A Ty walisz na gumę z klamy czy z gazu? Edytowane 9 Października 2010 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 a czy Bandita 600 postawie na gume z gazu? tzn bez użycia sprzęgla? czy to trzeba jakoś poderwać czy w dobrym momencie odkręcić manetke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi