mierzwa2 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 zajebiste to jest macie jeszcze jakies podobne linki? pozdrawiam wszystko jasno prosto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 endurowiec, poszukaj na forum, było już o tym ;) filmik elegancki, tylko szkoda że nie było pokazane jak używac tylnego hamulca przy jezdzie na gumie [ Dopisane: 11-03-2006, 23:44 ]speed72 , masz inne odcinki ? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ej.. jazda na jednym kole jest niebezpieczna po co sie jej uczyc ?? lepiej to paliwo ktore stracissz na nauke wyjezdzic we wlasciwy sposob.. np zwiedzajac wieliczke :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 np zwiedzajac wieliczke Co masz do wieliczki ;)?? jeszcze tam nie byłem, ale ponoć samie miejsce robi wrażenie, szczególnie wjazd pod ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ej.. jazda na jednym kole jest niebezpieczna po co sie jej uczyc ??tak Igla ma racje,wiem bo mi raz przypadkiem koło podniosło do góry przy starcie i zauwazyłem,ze to niebezpieczne jest i jak sie przewrócisz to sie poobijasz i motor tez mozna uszkodzic a ten cały frestyle to o dupe rozbic bo on impotecje powoduje szczegulnie stoppe bo krew spływa do mózgu i wogule to denerwuje policje i ludzi i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ..... i każdy to robi (jak może) bo to niezły fun ;) Filmek niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Byłem w Wieliczce jest naprawdę super.... chociaz drogo z tego co pamietam ale widoki niezapomniane te komnaty ogromne wydrążone w soli itp naprawde warte zobaczenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak bedziesz w wieliczce zwróć uwage na podłogę w kaplicy ;) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 np zwiedzajac wieliczke Co masz do wieliczki ;)?? jeszcze tam nie byłem' date=' ale ponoć samie miejsce robi wrażenie, szczególnie wjazd pod ziemię.[/quote'] To co? Jadziem jak się ociepli? Też tam nie byłem... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed72 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Bezpieczne czy nie, kazdy wie jak jest. Ale powiedzcie szczerze ze kazdy znas chcial by umiec spokojnie, na luzie uniesc kolko do gory i przejechac okolo 100m. To robi wrazenie i zawsze bedzie robic bez wzgledu co mysla inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Bezpieczne czy nie, kazdy wie jak jest. Ale powiedzcie szczerze ze kazdy znas chcial by umiec spokojnie, na luzie uniesc kolko do gory i przejechac okolo 100m. To robi wrazenie i zawsze bedzie robic bez wzgledu co mysla inni. do 100 metrów nie trzeba umieć za wiele- dwója, klama i praktycznie reszta dzieje sie sama (troche prób i każdemu sie uda...). :) Za to zrobić 300metrów na pierwszym biegu jakąkolwiek 600ta czy litrem to już wygląda poważniej i moze zrobić wrażenie... ;) A tak serio- jak już sie w to bawić i chcecie robić na kimkolwiek pozytywne wrażenie to patrzcie nie na dystanas ale na jakość(styl) tej jazdy. Jeśli wygląda jakby to była bułka z masłem tzn. że jest dobrze a dystans... z czasem sam przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Spidi, co tam 300m -Białystok -stawiasz na gumę -Wieliczka -wracasz na dwa koła.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam, mam takie pytanie do specow - jak lepiej uczyc sie jeździc na kole jak przekrece manetke do konca to nie idzie na kolo, trzeba kombinowac ze sprzeglem i teraz jak to dobrze wykonac ? ja robilem tak ,ze pierw lekko gaz a potem puszczam sprzeglo - moto idzie na kolo bez problemow ale jakos tak "gwaltownie" <- cos źle robie czy tak ma byc ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam, mam takie pytanie do specow - jak lepiej uczyc sie jeździc na kole jak przekrece manetke do konca to nie idzie na kolo, trzeba kombinowac ze sprzeglem i teraz jak to dobrze wykonac ? ja robilem tak ,ze pierw lekko gaz a potem puszczam sprzeglo - moto idzie na kolo bez problemow ale jakos tak "gwaltownie" <- cos źle robie czy tak ma byc ?specem nie jestem, ale wg mnie tak ma byc - im szybciej do balansu tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 jedziesz na 2 dochodzisz do momentu przed momenem gdzie jest dojebanie i wciskasz zawieche przednia i razem z nia wstajesz szapiac za kiere i odkrecajac gaz :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi