Fat Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A w sumie to już chyba reguła, że Honda najcięższa, najsłabsza, mało efektownie oddaje moc... itd. itp. A jednak kopie dupsko konkurencji... Motocykle doskonałe? :PKopie to dopiero od tego roku (w przypadku 600 od zeszłego), bo wcześniej to raczej ona była kopana :icon_question: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zobaczymy jak w przyszłym roku wypadnie nowe K9 Suzuki. Przypuszczam, że będzie to niezła modyfikacja pod względem technicznym jak i stylistycznym... aczkolwiek mam nadzieję, że małe ludziki z suzuki nie pójdą w ślad hondy jeśli chodzi o wygląd nowego K9 :P Osobiście jestem miłośnikiem GSXR-ów... także mam nadzieję, że nie spaskudzą tego projektu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ja czytałem test na torze magazynu Motorrad i tam Kawa była pierwsza a za nią fajer. Kolejność dalej taka jak tu. Różnica w punktacji była aż 1 punkta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ... Honda najcięższa...199 kg z plynami, i jest najciezsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja i tak wybrał bym ZX-10R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Testerzy nawet sobie nie zdawali sprawy,ze najszybsze okrazenia robili wlasnie na Fireblade. A ZX 10 ma przypadkiem kontrole trakcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Wygląd i wymiary chyba można zepchnąć z planu całkowicie?Są to przecież motocykle to uzyskiwania jak najkrótszych czasów na danym odcinku (torze), czas ma być najkrótszy, a jeśli ma na to wpływ (a ma) mniejsza waga, a co za tym idzie mniejsze wymiary to chyba NORMALNYM jest, że konstruktorzy dążą do całkowitego minimum?. Ja się dziwię, że niektórych to dziwi. Ludzie, zastanówcie się do czego służą te motocykle, albo inaczej - do czego są projektowane, do jakich zadań. Chociaż rozumiem, szpan to szpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotRRek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 wlasnie skonczylem lekture testu tysiacow w Fast Bikes i co mnie nie cieszy tez wygral blady :buttrock: co dziwne wedlug ich pomiarow blady jest najmocniejszy na kole ze wszystkich testowanych moto no i oczywiscie jest najlzejszy :clap: napisali tez ze wkoncu honda wypuscila cos co powinni puscic juz dawno czyli wscieklegho litra ktory potrafi na gume wstac na trojce przy 110 mph :) drugie miejsce zajela nowa 10 trzecie gixxxer (za ciezki ) a ostatnia r1 ktora skwitowali ze jedynym powodem do jej kupna jest wyglad (co potwierdzilo moja teze ze r1 to lanserski sprzet :biggrin: ) ogolnie strasznie chwala honde tylko narzekaja na malowanie ( mieli burgundowa ) i nowym wlascicielom proponuja odrazu przemalowanie moto w jakas replike :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 hmmm No całkiem ładnie ze Blady tak sie postarał,no ale ten jego wyglad jest maxymalnie odpychajacy. Osobiscie uwazam ze chyba to bedzien najdrapierzniejszy Blady w historii.W porównaniu z rocznikiem '04 to zx10 był duzo drastyczniejsza maszyna w oddawaniu mocy - cos jaky był nadpobudliwy, a blady spokojny stonowany.W '04 ZX10 było czuć jakby normalnie diabła zamkneli w silniku. :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 suzuki i yamaha wypusci nowy model i znowu honda bedzie z tyłu!!! kawasaki rulez Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Gixer jak dla mnie byl by najlepszy dopiero potem fire ale jak kto tam woli... Ta cała nowa stylistyka jest za nowoczesna stary model to stary model ma klase ... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie rozumiem... Dlaczego tak wszyscy najeżdżają na tą stylistyke? Przecież Fire to czyste piękno, R1 i GSXR też... tylko kawach fuj... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Bez wzgledu na to wygral,przegral,itd,MCN to odpowiednik brukowej ksiazeczki. Nikt tutaj ich powaznie nie traktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hmmm No całkiem ładnie ze Blady tak sie postarał,no ale ten jego wyglad jest maxymalnie odpychajacy. Osobiscie uwazam ze chyba to bedzien najdrapierzniejszy Blady w historii.W porównaniu z rocznikiem '04 to zx10 był duzo drastyczniejsza maszyna w oddawaniu mocy - cos jaky był nadpobudliwy, a blady spokojny stonowany.W '04 ZX10 było czuć jakby normalnie diabła zamkneli w silniku. :) pzdr I za to właśnie kocha się Kawasaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Szkoda,ze Kawasaki malo sie w sporcie liczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi