Skocz do zawartości

Serwisowanie ER 5

Rekomendowane odpowiedzi

Za linka dziękuje, a z tymi pajacami nie wyjeżdrzaj, bo wiesz...przez internet każdy mocny w gębie, okaż odrobine kultury.

Za linka dziękuje, a z tymi pajacami nie wyjeżdrzaj, bo wiesz...przez internet każdy mocny w gębie. Ciekawy jestem czy w rzeczywistości jesteś taki hardy, okaż odrobine kultury.

• 3 tygodnie później...

w ogóle witam po prawie dwuletniej nieobecności na forum,

Tak przejrzałem post - bo szukałem informacji o użytkowaniu ER 5 i trafiłem. No poprostu kopara mi opadła ! Ortografia taka że nic tylko isc sie powiesic. A chamstwo takie ze brak słów, nic tylko recznie mu zasady kultury osobistej wytlumaczyc.

jachuer5 napisał:

?????Chłopie, o co ci biega??????Co na tacy???????Chciałbym znać odpowiedź na te 3 pytania, wiec jak nie masz nic ciekawego do napisania, to po prostu nie pisz...Jak sie nudzisz, to poczytaj sobie ksiązke, a nie za przeproszenie wpierdzielasz sie, i robisz zamiesznaie.

Ty na prawde masz 50 lat, czy to pomyłka prz wpisywaniu danych do profilu?

jachuer5 napisał:

Nie strasz nie strasz bo...nie będe kończył,,,nie miałem dostępu do neta przez pare dni,,,Profil poprawiłem, a jak możezsz mi udowodnić że nie mam tych 50lat?? jajca jak berety...

Sam jesteś jajco jak beret. Jak nie potrafisz znaleźć manuala i zrozumieć go po angielsku to jesteś zwykłym ćwokiem, z którego nic niestety dobrego nie wyrośnie.

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Gredo, jak już wspomniałem w którymś z postów(nie do Ciebie)każdy jest mocny w gębie,,,uspokój sie, z takimi wyzwiskami to możesz do kolegi z podworka. Nie będe rzucał żadnych wyzwisk, bo i tak mi Cie szkoda, zakończmy to bo robi sie już conajmniej smiesznie. Pzdr

• 2 tygodnie później...

A właśnie jakby ktoś byłby tak życzliwy i przesłał mi linka do instrukcji po angielsku ( po niemiecku mam ale jedynie obrazki rozumiem ) To będzie miał Dozgonną Wdzięczność Motocyklową ;)

Z góry dzięki ( na forum lub na priv )

Hey Dzięki wielkie :icon_question: Ale niestety nie moge tego sciagnac ? Jakiś błąd wyskakuje, ze konflikt IP czy cos, nie mam pojecia, nigdy tego na rapidshare nie mialem. Moglbys to na mojego gmaila podeslac ? anarch64@gmail.com Z góry wielkie dzieki :bigrazz: