Leon84 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Chyba Cię pajacu pogięło. Dostałes linka z danymi odnośnie wymiany oleju i przegladów technicznych - reg. zaworów i jeszcze pyskujesz ciulu>?Śmierdzisz leniem i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Za linka dziękuje, a z tymi pajacami nie wyjeżdrzaj, bo wiesz...przez internet każdy mocny w gębie, okaż odrobine kultury. Za linka dziękuje, a z tymi pajacami nie wyjeżdrzaj, bo wiesz...przez internet każdy mocny w gębie. Ciekawy jestem czy w rzeczywistości jesteś taki hardy, okaż odrobine kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 w ogóle witam po prawie dwuletniej nieobecności na forum, Tak przejrzałem post - bo szukałem informacji o użytkowaniu ER 5 i trafiłem. No poprostu kopara mi opadła ! Ortografia taka że nic tylko isc sie powiesic. A chamstwo takie ze brak słów, nic tylko recznie mu zasady kultury osobistej wytlumaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ?????Chłopie, o co ci biega??????Co na tacy???????Chciałbym znać odpowiedź na te 3 pytania, wiec jak nie masz nic ciekawego do napisania, to po prostu nie pisz...Jak sie nudzisz, to poczytaj sobie ksiązke, a nie za przeproszenie wpierdzielasz sie, i robisz zamiesznaie.Ty na prawde masz 50 lat, czy to pomyłka prz wpisywaniu danych do profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Koleś w ogóle ma taki profil, że jak go nie poprawi do niedzieli godzina 20.00 to kasuję konto i bye bye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie strasz nie strasz bo...nie będe kończył,,,nie miałem dostępu do neta przez pare dni,,,Profil poprawiłem, a jak możezsz mi udowodnić że nie mam tych 50lat?? jajca jak berety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie strasz nie strasz bo...nie będe kończył,,,nie miałem dostępu do neta przez pare dni,,,Profil poprawiłem, a jak możezsz mi udowodnić że nie mam tych 50lat?? jajca jak berety... Sam jesteś jajco jak beret. Jak nie potrafisz znaleźć manuala i zrozumieć go po angielsku to jesteś zwykłym ćwokiem, z którego nic niestety dobrego nie wyrośnie. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No Greedo te wnioski ida chyba troche za daleko.Nie kazdy kto nie zna jezykow musi byc "cwokiem".Poza tym powinienes dorosnac wreszcie do tego, zeby rozwiazywac problem bez osobistych wycieczek w strone piszacego. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gredo, jak już wspomniałem w którymś z postów(nie do Ciebie)każdy jest mocny w gębie,,,uspokój sie, z takimi wyzwiskami to możesz do kolegi z podworka. Nie będe rzucał żadnych wyzwisk, bo i tak mi Cie szkoda, zakończmy to bo robi sie już conajmniej smiesznie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A właśnie jakby ktoś byłby tak życzliwy i przesłał mi linka do instrukcji po angielsku ( po niemiecku mam ale jedynie obrazki rozumiem ) To będzie miał Dozgonną Wdzięczność Motocyklową ;) Z góry dzięki ( na forum lub na priv ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek3 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Prosze bardzo; ponizej masz link do manuala ER5 w wersji angielskiej: http://rapidshare.de/files/39137757/ER5_Manu_EN.pdf.html Pozdrawiam,Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hey Dzięki wielkie :icon_question: Ale niestety nie moge tego sciagnac ? Jakiś błąd wyskakuje, ze konflikt IP czy cos, nie mam pojecia, nigdy tego na rapidshare nie mialem. Moglbys to na mojego gmaila podeslac ? [email protected] Z góry wielkie dzieki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Tutaj masz manuala mojego: http://www.4shared.com/file/23589927/9c01c...Manual_ENG.html i zapraszam na www.mojekawasaki.pl :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi