Vlaad Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Wreszcie jest. Kupiłem funkiel nówkę :icon_question: . Ponieważ cena rocznika 2008 jest niższa, mogłem dorzucić jeszcze grzane manetki, dobry motoalarm i zamówić w UK hugger. W standarcie oczywiście kufry i komputer pokładowy. W garażu stanie dopiero za tydzień bo wyjeżdżam i nie mam czasu odebrać, ale wszystko już załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Fajny sprzęt :icon_exclaim: , pewnie sporo kosztował ... Będzie długo służył :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Kągrats :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Brawo Brawo! Czekamy teraz na jakies fotki! :biggrin: Oby dlugo i bezawaryjnie sluzyl! :icon_mrgreen: :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ciężka sprawa Vlaad.... Pozbyłeś sie VFR-ki i wziąłeś angola................ :icon_eek: Gratuluje :buttrock: życzę Ci żeby jeździła tak dobrze jak VFr :banghead:. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratulacje ! ja tak sobie spirit of triple mażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Gratulacje ! ja tak sobie spirit of triple mażę... Chyba Triumph Speed Triple??No ale moze ja sie nie znam?? :D :) Pozdro :D pzw Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Żeby Hondę na Triumpha????? Gratuluję serdecznie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gratulacje Vlaaad .................. nareszcie dopiołeś swego, pamiętam rozmowe o nim jakieś 1,5 roku temu u Pawła!!! :flesje: p.s. Przemalujesz go na barwy Spitfire'a czu Hurricane'a? :bigrazz: :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Gratulacje Vlaaad .................. nareszcie dopiołeś swego, pamiętam rozmowe o nim jakieś 1,5 roku temu u Pawła!!! :) p.s. Przemalujesz go na barwy Spitfire'a czu Hurricane'a? :biggrin: :wink:Cierpliwość popłaca... :biggrin: A co do malunku... hm pewnie będzie coś brytyjskiego (aeroplan ofkors). W kolejce są jeszcze Defiant, Mosqito lub Beaufigter z nocnego lwowskiego dywizjonu 307. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Na bombowca to bardziej Gold Wing pasuje :D Pomaluj na Spitfire z 303 Kościuszkowców :) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Gratulacje i dawaj foty !!!! :) :( Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 niech Ci długo służy, no i faktycznie jakieś zdjęciafki by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Gratulejszyn !!! Zacna maszynka ! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Foty cyknięte trochę byle jak, ale zawsze:http://www.bikepics.com/members/vlaad/08sprintst/Od biedy da się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi