jjank Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a dodam coś żeby odkurzyć i pomyśleć ze jeszcze z początkiem grudnia można było śmigać na całego :( Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a dodam coś żeby odkurzyć i pomyśleć ze jeszcze z początkiem grudnia można było śmigać na całego :( Teraz też da się jeździćhttp://www.bikepics.com/pictures/2347523/ http://www.bikepics.com/pictures/2347524/ http://www.bikepics.com/pictures/2347521/ Gdzie dokładnie mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Uploaded with ImageShack.us tak było w łódzkim na poczatku zimy i tak jest teraz :D nie latałem tylko w te kosmiczne mrozy -mimo że było sucho....... po pierwsze główna frajdą zima jest śnieg, a jak go nie ma to po co pizgać :D ?? tymbardziej że u mnie mimo 20-paru wiosen na karku powoli odzywają się kolana-nieciekawie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Uploaded with ImageShack.us tak było w łódzkim na poczatku zimy i tak jest teraz :Dnie latałem tylko w te kosmiczne mrozy -mimo że było sucho....... po pierwsze główna frajdą zima jest śnieg, a jak go nie ma to po co pizgać :D ?? tymbardziej że u mnie mimo 20-paru wiosen na karku powoli odzywają się kolana-nieciekawie :DJa dziś smigałem pomimo że wbijając się w zaspy ledwo było widać przedni błotnik (mam na placu ponad metrowe zaspy). Niestety szybkie zawalanie filtra śniegiem skończyło jazdę po 20 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Zaczynamy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Niestety edytować już nie moge, więc z góry sorry za post pod postem ;) Pare fotek z niedzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) ten lot zakończył sie fajną glebą, bo tak jakoś wyszło że wylądowałem obok lądawnia ... Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ten lot zakończył sie fajną glebą, bo tak jakoś wyszło że wylądowałem obok lądawnia ...To już wiesz dlaczego zniszczył koledze psychike :biggrin: Jakieś uszkodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Nudziło mi się dziś po pracy więc z kumplem wyskoczyliśmy pokręcić się trochę po próbie A tu znak że wiosna na dobre zagościła :) Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Macie pare fotek z weekendowej imprezy w Sochaczewie MotoX-Jam, Impreza super, mega pozytywni ludzie i super przygotowany tor . W miedzy czasie postaram sie wrzucić filmy z gopro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) mamy u nas takie zdradliwe wąwoziki, wąsko, kamyki, jakieś kłody, środkiem płynie strumyczek ale jest wzglenie twardo i w miarę szybko można lecieć, nagle koniec twardego i moto tonie :Pa tu moje moto po takie przeprawie, niby specjalnie brudne nie jest:ale wcześniej wyglądało tak:pół biedy gdy zassie 100kg kosiarkę, zdarzyło sie ze znajoma utopiła w jednej z tych rzeźni lc4 adv, no było co robić :icon_mrgreen: Edytowane 3 Maja 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Skąd ja znam takie wąwozy :biggrin: :rolleyes: Tor Siedlęcin tydzień po zawodach CC zamknęli ten odcinek bo był nie do przejechania :bigrazz: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Takie moje kalikowanie Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Z3US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi