radekb Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 -być może (daj Boże) będe już smigał Banditem :icon_razz: A wiesz, że to wcale nie taki głupi pomysł? Ja przesiadłem się z Virago 1000 w czerwcu i ani razu jeszcze nie żałowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam zasadnicze pytanie:Czy we Wro jest jakaś możliwość wynajęcia garażu od wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam zasadnicze pytanie:Czy we Wro jest jakaś możliwość wynajęcia garażu od wiosny?A skąd mamy widzieć??!?!!?!? :D Poszukaj na forum bo ktoś coś oferował we Wrocku :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Gdy chciałem pokazać Przemkowi, reklamę Bandita, stworzyłem na www.osemka.pl, album Los Banditos http://www.banditos.jpg.pl/ Może wyślecie mi swoje zdjęcia, dodam je do albumu, wraz z nickiem i będziemy mieli swój album Banditów :) Chętnych zapraszam na PW, podam tam mój adres e-mail. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Może wyślecie mi swoje zdjęcia, dodam je do albumu, wraz z nickiem i będziemy mieli swój album Banditów bigrazz.gifChętnych zapraszam na PW, podam tam mój adres e-mail.Niezły pomysł.....adres Twój mam....coś wyszukam :biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Janusz, coś wyszukam i prześle :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Siema Bandytki i Bandyci:)Czy ktoś z Was montował uchwyty dla pasażera do gsf'a z roku 95? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To ja prosze adresik na PW :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Panowie co sie stanie jak do B6 zapoda sie seryjny wydech od B12 ???Pytam bo właśnie wytargowałem chyba fajny wydech akcesoryjny, mój oryginał leżał na półce a kolesiowi w świeżo sprowadzonym B6 było za głośno :)Mocowanie idealnie pasuje i o siebie sie nie martwię bo to tylko przelot- oprócz regulacji chyba wszystko bedzie o.k, ale zastanawiam sie co będzie jak on zapoda sobie mój tłumik ??Teoretycznie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze wszystko powinno być dedykowane do odpowiedniego modelu, ale skoro koleś chce to no problem. Rozważania czysto teoretyczne :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Panowie co sie stanie jak do B6 zapoda sie seryjny wydech od B12 ???Pytam bo właśnie wytargowałem chyba fajny wydech akcesoryjny, mój oryginał leżał na półce a kolesiowi w świeżo sprowadzonym B6 było za głośno :icon_mrgreen:Mocowanie idealnie pasuje i o siebie sie nie martwię bo to tylko przelot- oprócz regulacji chyba wszystko bedzie o.k, ale zastanawiam sie co będzie jak on zapoda sobie mój tłumik ??Teoretycznie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze wszystko powinno być dedykowane do odpowiedniego modelu, ale skoro koleś chce to no problem. Rozważania czysto teoretyczne :bigrazz:Według mnie ostro go zblokuje i silnik może mu wariować, bo z tego co pamietam komin od B12 jest większy od B6 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Spójrzcie na moją sygnaturkę :wink: Możecie dodać sobie taką, po uprzednim wysłaniu zdjęcia do mnie :lalag: Poniżej link do GALERI http://www.banditos.jpg.pl/ Mam nadzieję, że powiększy się w szybkim tempie ilość zdjęć. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 http://www.banditos.jpg.pl/ Mam nadzieję, że powiększy się w szybkim tempie ilość zdjęć. Ja właśnie Ci wysłałem kilka fotek. Może wybierzesz coś dobrego.A potem może jak więcej ludzi powie, że któraś moja fotka dobra, to mogę ją wystawić do konkursu moto miesiąca. Po prostu nie chciałem sam ładować lipnego zdjęcia do konkursu, bo sam nie lubię jak wiara wrzuca bezsensowne fotki. Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ja umieszczę tylko jedną fotkę, chcę by katalog przedstawiał zdjęcia naszych maszyn, każdego po jednym.Nie martw się wybiorę najładniejsze :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A wiesz, że to wcale nie taki głupi pomysł? Ja przesiadłem się z Virago 1000 w czerwcu i ani razu jeszcze nie żałowałem.Cieszę się,że tak piszesz - już kilka osób mówiło mi,że napewno nie pożałuje :icon_exclaim: i,że taki Bańdziorek wystarczy mi na dłuższy czas :icon_exclaim: Spójrzcie na moją sygnaturkę :crossy: Możecie dodać sobie taką, po uprzednim wysłaniu zdjęcia do mnie :icon_exclaim: Poniżej link do GALERI http://www.banditos.jpg.pl/ Mam nadzieję, że powiększy się w szybkim tempie ilość zdjęć. PozdrawiamJanuszmJanusz fajowy pomysł - widzę,że galeria nabiera rozmiarów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Panowie co sie stanie jak do B6 zapoda sie seryjny wydech od B12 ???No jak cały uklad to OK, ale jak sam komin to nie pasi. B12 ma mocowanie typu Bolt-on tzn. tłumik z rurą ma mocowanie na 3 śruby, natomiast w B6 tłumik stanowi całość z rurą dolotową.bo z tego co pamietam komin od B12 jest większy od B6wcale że nie :cool: Gumiś, co Ciebie ten kolo interesuje.....jak chce zamienić tłumik to jego biznes. Dla Ciebie efekt bedzie pozytywny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi