Adam Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Kawa z mlekiem :( Dobrze wiedzieć, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam banditowców. Nie wiecie przypadkiem czy do B6 -96r pasuje jakiś amorek na tył z innego motorka? Czytałem gdzieś że z CBR-y 600 ale nie wiem czy to prawda i z którego roku ta CBR-a ma być.Mój cos kiepski już chyba bo mi tył lekko ucieka w złożeniu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Słyszałem ze pasuje od GSX-R z lat 92-95... ale tylko słyszałem a właściwie czytałem. Ja sam nosze sie z zamiarem wymiany planuje wsadzić od Bandyty 1200 dużo jeżdżę z pasażerem a oryginalny centralny nie wytrzymuje... zmniejszenie "biszkoptów" też nie daje oczekiwanych rezultatów.. przynajmniej na dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Kombinował ktos z tą regulacją centralnego amortyzatora w Bandziorze? Mój jest chyba nieco za twardy i chciałem pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam banditowców. Nie wiecie przypadkiem czy do B6 -96r pasuje jakiś amorek na tył z innego motorka? Czytałem gdzieś że z CBR-y 600 ale nie wiem czy to prawda i z którego roku ta CBR-a ma być.Mój cos kiepski już chyba bo mi tył lekko ucieka w złożeniu.Pozdro.Czy ten amorek o ktorym piszesz jest lepszy od oryginalnego? Bo jeżeli nie to jaki jest sens zamiany. Łukasz, broń boże, Rebel ci pół Motocykla upierdzieli, śrubki, zatrzaski i inne ukręci i połamie icon_mrgreen.gifKlaudiusz....z Borek motongiem nie odjedziesz :icon_razz: :biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Czy ten amorek o ktorym piszesz jest lepszy od oryginalnego? Bo jeżeli nie to jaki jest sens zamiany.Klaudiusz....z Borek motongiem nie odjedziesz :banghead: ;) :) Podobno różnica ogromna ,dlatego o niego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Kolejne pytanie. Robię sobie elektroniczny miernik temperatury oleju do Bandziora. Jeżeli ktoś ma czujnik, albo serwisówke, to proszę napisać jaka jest mniej więcej optymalna temperatura pracy w B12 `02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam banditowców. Nie wiecie przypadkiem czy do B6 -96r pasuje jakiś amorek na tył z innego motorka? Czytałem gdzieś że z CBR-y 600 ale nie wiem czy to prawda i z którego roku ta CBR-a ma być.Kiedyś coś słyszałem o adaptowaniu zawiasów od GSX-R-a do Bandita, ale nie wiem, ile w tym prawdy - być może to mit, który należy włożyć między bajki. Czy ten amorek o ktorym piszesz jest lepszy od oryginalnego? Bo jeżeli nie to jaki jest sens zamiany.Właśnie. :) Kombinował ktos z tą regulacją centralnego amortyzatora w Bandziorze? Mój jest chyba nieco za twardy i chciałem pokombinować...A nie masz tam 7(?)-stopniowej regulacji śrubą jak w B6? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mam, z ciekawości pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Witam banditowców. Nie wiecie przypadkiem czy do B6 -96r pasuje jakiś amorek na tył z innego motorka? Czytałem gdzieś że z CBR-y 600 ale nie wiem czy to prawda i z którego roku ta CBR-a ma być.Mój cos kiepski już chyba bo mi tył lekko ucieka w złożeniu.Pozdro.do B6 1998 pasuje na bank z GSXF600 750 jajo, podejrzewam, że do 1996 tak samo spasi. Edytowane 5 Września 2007 przez kurbat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 do B6 1998 pasuje na bank z GSXF600 750 jajo, podejrzewam, że do 1996 tak samo spasi.To jak chcecie wsadzić zawias od "jajka" to ja bym go w ogóle nie ruszał i rozejrzał za dedykowanym do GSF'a.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kombinował ktos z tą regulacją centralnego amortyzatora w Bandziorze? Mój jest chyba nieco za twardy i chciałem pokombinować...Ja mam ustawione (przód i tył) na obciążenie ponad 200 kg, że sam waże 120 kg to śmiga mi sie teraz idealnie :icon_razz: Klaudiusz....z Borek motongiem nie odjedziesz :icon_razz: :smile: :icon_razz:Nie drażnij Lwa :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ja przy odrobinie szczęścia, jadę dziś z motongiem na warszata. Po dłuższej jeździe coś mi nap..... w silniku, aż na czterech literach czuję. Mam tylko nadzieję, że to napinacz lancucha rozrzadu, a nie panewki. Jeszcze mi zaczął nie równo chodzić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmiell Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Się witam grzecznie w tym zacnym gronie posiadaczy Bandziorków wszelkiej maści. Dla mnie to pierwszy sezon i trochę wbrew zasadom: na pierwsze moto został zakupiony B6.5 wersja K6. Jak na razie moto miłe sympatyczne i jak szyte na miarę. W 1,5 miesiąca nawinąłem po stolycy 1000km i jak narazie banan podczas jazdy nie znika :) Na razie tyle i do zobacznie w trasieChmiell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Kolejne pytanie. Robię sobie elektroniczny miernik temperatury oleju do Bandziora. Jeżeli ktoś ma czujnik, albo serwisówke, to proszę napisać jaka jest mniej więcej optymalna temperatura pracy w B12 `02. Po co ci elektroniczny,ja mam zwykły i pokazuje idealnie. Edytowane 5 Września 2007 przez taju25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi