Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Na dobrą sprawę do i DRem mógłbym przyjechać :D Ma 21 lat. Ale to nie to samo chyba co GSem.

BTW bury_wilku, wrzuciłbyś fotki swojego GPZeta? Zawsze mi się one podobały

Edytowane przez Greedo

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

no ja też śledzę cały czas temat, zobaczę jak termin bedzię wyglądał w odniesieniu do sesji... mam nadzieję że uda się to wszystko pogodzić i pojawię się na spotkaniu. Jeśli będzie taka opcja chętnie zabiore się z "grupą warszawską"

pozdr

ja rozważam. śledzę temat, zobaczymy co to z tego będzie :)

Jak się pojawisz, to moja luba będzie miała troszkę bardziej "z kim" pogadać i pojeździć :icon_razz: Choć jej moto nie takie stare, ale lepsze od Virażki którą miała :D

no ja też śledzę cały czas temat, zobaczę jak termin bedzię wyglądał w odniesieniu do sesji... mam nadzieję że uda się to wszystko pogodzić i pojawię się na spotkaniu. Jeśli będzie taka opcja chętnie zabiore się z "grupą warszawską"

pozdr

W czerwcu to już po egzaminach, a jak jeszcze coś bedziesz mieć, to akurat się przewietrzysz i naładujesz baterie w górach ;)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

pikny! też rozważałam zakup takiego. ale jednak padło na yamaszkę :flesje:

Buber-czy sugerujesz, że obgadamy wszystkie sposoby depilacji, nowe trendy w modzie oraz to, która odżywka do włosów jest najlepsza? :cool:

Buber-czy sugerujesz, że obgadamy wszystkie sposoby depilacji, nowe trendy w modzie oraz to, która odżywka do włosów jest najlepsza? :wink:

Well, to na ogół dobre na początek, ale uważaj, bo ostatnio moja lepsza połowa wzięła się za inne rzeczy i może chcieć poznać twoje poglądy na sposób zmiany uszczelniaczy, czy motażu tylnego koła.... Poważnie.

A zasadniczo to pewnie by wam raźnie było w 2 "rodzynki" jeździć. Zawszeć to w kupie raźniej.... jeszcze jak CeBe się pojawi, to w ogóle będzie sub-spotkanie babozlot... :flesje:

Czego Wam i sobie życzę.... :cool:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Well, to na ogół dobre na początek, ale uważaj, bo ostatnio moja lepsza połowa wzięła się za inne rzeczy i może chcieć poznać twoje poglądy na sposób zmiany uszczelniaczy, czy motażu tylnego koła.... Poważnie.

ja jestem dopiero na etapie pucowania, przykręcania lusterek i dolewania olejui benzyny, ale chętnie dowiem się nowych rzeczy :flesje:

Ekhem... no to może ja swoją wife wezmę w charakterze plecaczka...

jak będzie tak porządnie to może zmieni zdanie o dwukółkowcach :clap:

Liczba osób rośnie, zdałoby się może jakiś ośrodek upatrzyć z noclegami.

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

Ekhem... no to może ja swoją wife wezmę w charakterze plecaczka...

jak będzie tak porządnie to może zmieni zdanie o dwukółkowcach :offtopic:

Liczba osób rośnie, zdałoby się może jakiś ośrodek upatrzyć z noclegami.

Polecam (zabieranie drugiej połowy). My jesteśmy bardzo porządni ludzie :icon_evil: (znaczy moja żona, bo ja to już nie wiem....)

Co do ośrodka - j.w. - mam za płotem, muszę podejść i zobaczyć ostatnie ceny. Zresztą - to jest to http://www.borowik.com.pl/

Jeszcze troszkę czasu jest żeby dogrywać finalne listy obecności, czy wręcz szukać innych miejsc. Aha, i jakby Borowik był za drogi, to są tańsze alternatywy, tylko że albo dalej, albo bliżej (pod namiotem na moim ranczo, bo pojemność chaty jest limitowana, chyba że podłoga jest OK :icon_evil: ).

Z racji wydawania w nocy w trakcie snu RZEKOMO głosnych dźwięków (rzekomo bo nigdy się nie słyszałem hehe) skazany jestem na miejsca odludne więc chata odpada, namiot też chyba że powyżej 1km od chaty :P

Borowik wygląda nieźle, do czerwca cuś się wymyśli.

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

.... jeszcze jak CeBe się pojawi, to w ogóle będzie sub-spotkanie babozlot... :icon_biggrin:

Czego Wam i sobie życzę.... :crossy:

Aaaale oossssooooooo choozzii?????

Mam to rozumieć jako kompliment czy jako przytyk???? Hę????

Bo ja naprawdę bardzo poważnie myślę o tym spotkaniu, ale teraz nie wiem czy jestem mile widziana ??

Proszę o pilną odpowiedz! :clap:

Cave tibi a cane muto.