Skocz do zawartości

Spotkanie starej Japonii.

Buber
 Udostępnij

Spotkanie Starej Japonii '08  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie ma być?

• Karkonosze (u Bubera)
      33
    • Borki
      12
    • Gdzie indziej
      13
  2. 2. W jaki weekend powinno się odbyć?

• 26-27.04
      7
    • 17-18.05
      12
    • 14-15.06
      32
    • Inny termin
      7

Rekomendowane odpowiedzi

impreza już tuż tuż, a ja niestety muszę zawiadomić o mojej absencji. Niestety sesja nadal trwa i nie jestem w stanie się wyrwać na ten weekend. Szanownemu gronu życzę świej zabawy, no i liczę na jakaś relację tekstowo-fotograficzną po spotkaniu.

pozdroo

bartek

nie przyjade z przyczyn niezaleznych ode mnie.

Dzis wieczorem doznalem dosc powaznych obrazen uniemozliwiajacych prowadzeie motocykla i samochdu.

Pozdrawiam was

No to szkoda, bo z piwem się szykowałem :lapad:

Szybkiego powrotu do zdrowia.

pozdro

ps. jeszcze nie wiem jak pojadę. Mam nadzieję zdzwonić się z chętnymi i dogadać szczegóły.

Edytowane przez Peterek

No tak, tu sesja, tam co innego (rozumiem Browarny, samo życie). Jak będzie w miarę to za rok spróbujemy znowu!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

kurna... Browarny... a ja Ci nagrodę za FMM wiozę!! :eek: no ale reperuj się szybko i adres poproszę :icon_mrgreen:

a Maleństwo zatankowane, z dolanym olejem, nasmarowanym łańcuchem czeka na wyjazd. zapas oleju jest, zapasowe bezpieczniki, zestaw narzędzi-wszystko gotowe :icon_mrgreen:

Asiu! Jak dla ciebie, to mów co ci trzeba to na miejscu zrobimy! Narzędzia są, szopa też :flesje:

A ja, kurna, w szkolenie do 16 wdepnąłem... Ale pocieszam wszystkich że mialo lać, a tylko trochę rano popadało i jest znośnie - choć góry ciut zaciągnięte...

Piaffe jedzie do hurtowni po zupkę właśnie..... Specjalnei dla was! Bo my som aspołeczne abstynenty.... :biggrin:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

melduję posłusznie, że ok. 21 wjechaliśmy do Warszawy, a ok. 21. 15 byłam w garażu.

zajęło nam to tyle czasu gdyż:

-był postój na zakładanie przeciwdeszczówek

-był postój na zdejmowanie przeciwdeszczówek

-była przerwa na dolewanie oleju

-była przerwa na ratowanie świec(i tu Was zaskoczę-tym razem to nie ja! ;) )

-był powrót na stację benzynową, gdyż zapomniałam zabrać z niej plecaka

-był postój na robienie zdjęć Maleństwa na tle tęczy

-była przerwa na tankowanie

-była przerwa na dolewanie oleju :bigrazz:

-był postój na zakładanie przeciwdeszczówek

a wszystkie te przerwy trwały dłużej niż powinny, bo wszystko leciało mi z rąk i co chwila o czymś zapominałam :)

a poza tym chciałam powiedzieć, że było suuuuper! dzięki Piaffe i Buberowi za pomysł, organizację i gościnę :clap: , wszystkim przybyłym za świetną atmosferę, a Psiakowi za jego "przeuroczość" :P

no i chciał mjeszcze przeprosić wszystkich, którzy chcieli pościgać się po górskich zakrętasach, a musieli się przez nie przeturliwać. na przyszły rok postaram się poprawić :crossy:

i to chyba tyle.

jeszcze raz-wielkię dzięki za genialny łikend :P

kurka! prawie zapomniałam! dzięki Ci Wolkan za zgarnięcie z Wrocławia i nawrócenie na właściwą drogę :P

Edytowane przez Aśka

No proszę,

jestem pierwszy :)

Wróciłem do domu, już rozpakowany, siedzę przy kompie i ... no właśnie, szkoda, że po wszystkim. Spotkanie w skali od 1 do 10 można ocenić na 15, albo jeszcze więcej ;)

Było po prostu super :P :P :P

pozdro

ps. na pewno jeszcze coś napiszę, ale już nie dziś.

Kurde :bigrazz: aśka wyprzedziła mnie o 2 minuty :crossy:

Edytowane przez Peterek