KingRider Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) 45000-najmniej :flesje: wiem ze dla was moze sie to wydawac dziwne i wiedziałam ze taka bedzie reakcja...człowiek uczy sie przez całe zycie wiec nie śmie twierdzic ze jestem dosw w 100% ale poprostu mam taki plan i chce go zrealizowac jak tylko bedzie mozliwy.Teraz nie mam mozliwosci z 2 leetnim starzem,gdyz mozna dopiero po 3-taki jest m.in warunek kursu.jurijusz twoim zdaniem ilosc lat posiadania prawa jazdy odzwierciedla umiejetnosci??znam osoby które maja 10 lat prawko i ,,nie jeżdża płynnie" nie potrafią podjąc szybkiej decyzji w niebezpiecznych sytuacjach itp.Mowie tu tylko o kursiena B Edytowane 9 Stycznia 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tu się nie ma co śmiać, napisałem to na poważnie, tylko złą emotkę dobrałem :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czy nie uważacie, że instruktor powinien bezbłędnie posługiwać się językiem polskim w mowie i piśmie? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czy nie uważacie, że instruktor powinien bezbłędnie posługiwać się językiem polskim w mowie i piśmie? :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Po co skoro ma tylko uczyć jeździć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale zazdroszcze wam cen za kursy. U mnie w 3mieście na kurs instruktora trzeba wydać 3200 zł (w PORDZIE) w ośrodkach nauki jazdy sporo mniej ale poziom nauczania za to bardzo niski. Na A trzeba dopłacić 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 45000-najmniej :biggrin: wiem ze dla was moze sie to wydawac dziwne i wiedziałam ze taka bedzie reakcja...człowiek uczy sie przez całe zycie wiec nie śmie twierdzic ze jestem dosw w 100% ale poprostu mam taki plan i chce go zrealizowac jak tylko bedzie mozliwy.Teraz nie mam mozliwosci z 2 leetnim starzem,gdyz mozna dopiero po 3-taki jest m.in warunek kursu.jurijusz twoim zdaniem ilosc lat posiadania prawa jazdy odzwierciedla umiejetnosci??znam osoby które maja 10 lat prawko i ,,nie jeżdża płynnie" nie potrafią podjąc szybkiej decyzji w niebezpiecznych sytuacjach itp.Mowie tu tylko o kursiena BOczywiście, że nie uważam, że ilość lat posiadania ma znaczenie ale instruktor to ktoś, kto powinien wzbudzać zaufanie kursanta a 2 - 3 lata to w niczyjej opinii nie jest wiele. Trudno Ci będzie, to chciałem powiedzieć.Też znam takie osoby, które mają i 20 lat prawko i robią głupoty, znam tez takiego co kupił litra na pierwsze moto i od 5 lat nie zaliczył nawet parkingówki, ale ty tylko przykłady a "na przykłady" się nie dyskutuje. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) dokładnie tak jak mowisz,własnie chodzi o to zaufanie i wiem ze bedzie ciezko, bede sie starac z całych sił ...ale co nas nie zabije to wzmocni,jesli nie spróbuje to sie nie przekonam :clap: Edytowane 10 Stycznia 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czy nie uważacie, że instruktor powinien bezbłędnie posługiwać się językiem polskim w mowie i piśmie? :D :icon_razz: Powinien. Dobrze, że to ma być bezbłędnie, a nie "ładnie", bo co w sytuacji wykrzykiwanych przez instruktora przerywników "#$%@&*" !!! ( nie będę cytować :icon_razz: ) :evil: ? Teraz już wiem, że to motywatory albo kursant sobie na to zasłużył :evil: Na poważnie, to instruktor to jednak nauczyciel i nie chciałabym, mieć trudności z jego zrozumieniem lub odczytaniem. Może być ciężko z zaufaniem czy szacunkiem, kiedy robi rażące błędy albo przekręca nicki :( ( bez obrazy KingRider :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoanna_gsx600r Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Też bym chciała zostać w przyszłości instruktorem i życzę Ci jak najlepiej KingRider, ale na razie muszę zebrać więcej doświadczenia, bo uważam, ze instruktor powinien przekazywać wiedzę płynącą z sytuacji, których sam doświadczył, a im dłużej jeździsz, tym takich sytuacji jest więcej.No i nikomu nie życzę takiego instruktora jak mój - "to ty sobie pośmigaj, tak, za plac na pole też możesz sobie pojechać, a ja się zdrzemnę godzinkę.Obudzisz mnie?" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Powinien. Dobrze, że to ma być bezbłędnie, a nie "ładnie", bo co w sytuacji wykrzykiwanych przez instruktora przerywników "#$%@&*" !!! ( nie będę cytować :flesje: ) :bigrazz: ? Teraz już wiem, że to motywatory albo kursant sobie na to zasłużył ;) Na poważnie, to instruktor to jednak nauczyciel i nie chciałabym, mieć trudności z jego zrozumieniem lub odczytaniem. Może być ciężko z zaufaniem czy szacunkiem, kiedy robi rażące błędy albo przekręca nicki ;) ( bez obrazy KingRider :) )No tak rzeczywiscie,przekręciłam nick,nieszczesne ,,i"...trudno juz nie moge zostac istruktorem...buhahaha! :notworthy: Też bym chciała zostać w przyszłości instruktorem i życzę Ci jak najlepiej KingRider, ale na razie muszę zebrać więcej doświadczenia, bo uważam, ze instruktor powinien przekazywać wiedzę płynącą z sytuacji, których sam doświadczył, a im dłużej jeździsz, tym takich sytuacji jest więcej.No i nikomu nie życzę takiego instruktora jak mój - "to ty sobie pośmigaj, tak, za plac na pole też możesz sobie pojechać, a ja się zdrzemnę godzinkę.Obudzisz mnie?" :icon_eek: Dzieki! ja tez sobie życze,choc dluga droga przede mną i wielu niedowiarków bedzie ,że sie nie uda!Moj instruktor mial 24 lata na A i bylam w 100% zadowolona,profesjonalne podejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No tak rzeczywiscie,przekręciłam nick,nieszczesne ,,i"...trudno juz nie moge zostac istruktorem...buhahaha! :icon_exclaim:Nie chodzi o przekręcenie nick'a, ale o Twój sposób pisania, z pominięciem spacji, polskich liter i interpunkcji, o składni zdania nie wspominając. Nie chcę najeżdżać na Ciebie, bo nie o to mi chodzi. Jedynie rzuciłem aluzję, na którą odpisała trafnie Katja75. Jeżeli chcesz być instruktorem jazdy, czyli nauczycielem, to nie możesz sobie pozwolić na takie błędy. Jesteś młoda osobą, więc język polski poprawny w piśmie nie może być Ci obcy. Dzieki! ja tez sobie życze,choc dluga droga przede mną i wielu niedowiarków bedzie ,że sie nie uda!Moj instruktor mial 24 lata na A i bylam w 100% zadowolona,profesjonalne podejscie.Czy Twój instruktor jeździł z Tobą na jednym motocyklu w roli pasażera? Bo jeżeli jeździł autem za Tobą, to wykazał podejście czysto amatorskie. Pytam z czystej ciekawości. Tomek Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Po co skoro ma tylko uczyć jeździć :icon_exclaim: Ano po to, ze jest ustawa o czystości języka polskiego, bo ma takie obywatelstwo, bo itd itd. Dziwię się Tobie, że nie rozumiesz, sądząc po wieku niebawem powinnna być matura. Wstydź się i siedź w kącie. Tomuś, jeżeli jechał z tyłu to widać życie mu miłe i brak zapędów kaskadersko-samobójczych. Nie kazdy musi być taki komandos jak Ty. Z drugiej strony, jeśli kursant ma 195 cm wzrostu lub więcej i waży tak ze 130kg, a instruktor jest kurduplem 163cm i waga równie nikczemna to co ma zrobić??? Zdrowaśki i drugie spodnie na zmianę. A tak w ogóle to Cie pozdrawiam. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez jagroski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 W UK kilka razy widziałem kursantów na motocyklach a za nimi instruktorów...też na motocyklach... Czy u nas praktykuje się taki sposób prowadzenia zajęć na kursach kat A ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Nie chodzi o przekręcenie nick'a, ale o Twój sposób pisania, z pominięciem spacji, polskich liter i interpunkcji, o składni zdania nie wspominając. Nie chcę najeżdżać na Ciebie, bo nie o to mi chodzi. Jedynie rzuciłem aluzję, na którą odpisała trafnie Katja75. Jeżeli chcesz być instruktorem jazdy, czyli nauczycielem, to nie możesz sobie pozwolić na takie błędy. Jesteś młoda osobą, więc język polski poprawny w piśmie nie może być Ci obcy. Czy Twój instruktor jeździł z Tobą na jednym motocyklu w roli pasażera? Bo jeżeli jeździł autem za Tobą, to wykazał podejście czysto amatorskie. Pytam z czystej ciekawości. Tomek Przykro mi ale studiuje inny kierunek a nie polonistyke :buttrock: po za tym pisze zawsze z pracy i nie mam czasu na pisanie pieknym jezykiem polskim ,czesto spacja nie wchodzi itd po za tym chyba nie musze sie tłumaczyć! :wink: to jest chyba luzne forum?ale sie mnie uczepiliscie :icon_mrgreen: Skoro piszę , że gościu podszedł profesjonalnie to chyba logiczne ,że na jednym sprzęcie w roli pasażera :clap: :icon_mrgreen: choc bylo mi ciezko ,poniewaz mam mała mase a on troszke wieksza-ale dalam rade Edytowane 13 Stycznia 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 W UK kilka razy widziałem kursantów na motocyklach a za nimi instruktorów...też na motocyklach... Czy u nas praktykuje się taki sposób prowadzenia zajęć na kursach kat A ? u nas w firmie :icon_mrgreen: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi