rafail1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzięki za słowa otuchy. Nie chciało mi się wierzyć że są jakieś problemy i że wymagają zaproszeń. Zawsze wpisywałem we wniosku wyjazd turystyczny, adres hotelu, w którym się zatrzymywałem i heja! Hotel się przydaje, bo ma się meldunek bez konieczności odwiedzania OVIRu. pozdr zaproszenia wymagają tylko do wiz długoterminowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No to może w 3 :D może, może... :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No to może w 3 :icon_eek: No to może mechaniczke :PHihi kiddin' ;) No to co wpisujemy w rubryczke "da kowo jademy"? Dziewczyna, piekna, na desmoklekocie, z Krakowa - nie ma h... jade, a moze nawet razem :buttrock: hahaha BTW sprzeglo hydraurologiczne :crossy: linkji niet potrebaju :) Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) pojeździć po Białorusi i machnąć się w jakieś ostępy bo powiem szczerze Grodno to już chyba na pamięć znamy ?No to może w 3 :banghead: To co formujemy jakiś pododdział? Zgrupowanie "Brasław" ;) . Ja na 100% pykam na Brasławszczyznę. Będę rezerwował hotel, jak ktoś jest serio zainteresowany to zapraszam. Trasę obmyślę, ale Bagno Jelnia musi być. pozdr Edytowane 27 Lutego 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MHT Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Melduję że nowy paszport wyrobiony, urlop zaklepany, zapasowa linka sprzęgła kupiona a ja jeszcze raz potwierdzam swój udział w wyprawie, nie spamuję i idę kuć rosyjski :cool: Do skorej wstreczy Druzja!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eViloR Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja walczę żeby się z Wami wybrać. Największy problem to niedotarte moto, nawinąłem dopiero niecały 1000km, a do jako takiego dotarcia brakuje jeszcze przynajmniej z 1500. Niby jeszcze dużo czasu, ale moto gdzie indziej i ja gdzie indziej i na zmianę narazie się nie zanosi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ja walczę żeby się z Wami wybrać. Największy problem to niedotarte moto, nawinąłem dopiero niecały 1000km, a do jako takiego dotarcia brakuje jeszcze przynajmniej z 1500. Niby jeszcze dużo czasu, ale moto gdzie indziej i ja gdzie indziej i na zmianę narazie się nie zanosi :icon_mrgreen:Dotrze się w drodze. :icon_mrgreen: Przecież nie będzie tam jakiegoś pałowania (chyba :) )? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Chętnie bym dołączył się do wyjazdu tylko muszę w pracy porozmawiać jak z wolnym. Jest to święto, a mam przyjemność pracować w firmie która robi nagłośnienia i z tego co pamiętam na placu J. Piłsudskiego będą jakieś uroczystości ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dotrze się w drodze. :icon_razz: Przecież nie będzie tam jakiegoś pałowania (chyba :notworthy: )? pozdr Cze! Z opisu wynika, ze smigac bedziemy takim samym sprzetem, wiec nie boj zaby - sam docieralem swego 2 lata temu na wschodzie - nie dosc ze slicznie dotarlem silnik to jeszcze przy okazji obtarlem o asfalt kilka elementow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Taa... niektórzy zeszli na wewnętrzną część kolana :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Cze, czy ktos juz zaczal planowac jaka trasa pojedziemy?? Dzisiaj chcialem cos poczytac o Litwie i Lotwie, co by byc przygotowany, ale jezeli trase mamy juz przygotowana, to oszczedze sobie kreatywnosci w tym temacie :P Luc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 czy ktos juz zaczal planowac jaka trasa pojedziemy?? No, taki ramowy plan jest chyba tu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1106603 Ja swoją część białoruską mam już pi x drzwi zaplanowaną. Teraz szukam przewodnika, który przeprowadzi mnie przez Bagno Jelnia do jeziora, które leży w jego centrum. Myślę, że Gollum byłby ok, ale ja nie mam żadnego pierścienia :P pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ze smutkiem donoszę - ja i Kasia niestety log-out z imprezy... Koszty innych przedsięwzięć... I chyba jedno z naszych moto do sprzedania... (divka) Powodzenia - naprawde mi szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Widzę że sztab generalny ma już opracowane główne kierunki natarcia wraz z ramowym czasem działań operacyjnych. Moje pytanie brzmi jak wygląda zabezpieczenie logistyczne? bazujemy pod namiotami czy w jakiś schroniskach/hotelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Z ostatniej chwili:Zmieniło sie podejście Władzy do bajkersów na Białorusi, co zaowocowało ZGODĄ na kolejne Mieżdnarodnyje Adkrycie Motosiezona '08 ;) Termin imprezy: 26-27 kwietnia.Miejsce: Turbaza Kupalinka Grodno n. Niemnem.Zaprasza: Klub Motocyklowy MC Grizzly Grodno, prezes Ryszard Żyliński, nr.tel. +375295867103Miejsce zakwaterowania: Turbaza Kupalinka Grodno n. Niemnem.Środek transportu: motocykl turystyczny.Cel pobytu: prywatny.Czas pobytu: piszemy we wniosku wizowym 25-29 kwietnia, czyli z marginesami czasowymi (tak ma być).Wychodzi na to, że trzeba przerobić plan wyjazdu, jaki opracował niezawodny Pisarczyk Chorągwi Mazowieckiej Mario33 :buttrock: Zaczynamy od Białorusi, skąd przejedziemy na Litwę i Łotwę.Proponuję:- start Chorągwi Mazowieckiej w sobotę 26 IV spod M1 w Markach o godzinie 4.00 - świt :biggrin: - śniadanko w Białymstoku o godzinie 7.00 w towarzystwie Chorągwi Podlaskiej i pozostałych.- atak na przejście w Kuźnicy Białostockiej ok. godziny 9.00- enszallach przed południem będziemy w Grodnie, co zależy od sprawności białoruskich pograniczników :smile: - logowanie na zlocie i baleciarstwo stosowane :biggrin: - w niedzielę zwiedzanie miasta bez użycia motocykli z użyciem kefiru :bigrazz: - poniedziałek rano wyjazd do Wilna, czas nieprzewidywalny z uwagi na nieprzewidywalną przepustowość przejścia białorusko-litewskiego.- część bałtycką omówimy niebawem.Na razie tyle, jeśli chodzi o konkrety wyprawy. Planowany powrót na sobotę 03 maja. Hetman Kamandir Kulik Edytowane 22 Marca 2008 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi