shipp Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Shipp od kiedy to wierzysz kobiecie jak podaje swój wiek ;)...też wydało mi się to podpadające :biggrin: ale ta trzynastka... może to przesąd jaki? cytując słowa "wieszcza" ...nie wierz nigdy kobiecie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider-mx5 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kolego to nie ZMS tylko E.K.G. czytaj uważniej ;) Czytam , czytam ale moim zdaniem nie data narodzin decyduje o przynależności do tej czy innej grupy ,każdy z nas ma tyle lat na ile się czuje . Nazwa EKG nie pasuje do ludzi zarażonych bakcylem motocyklowym czerpiących radośc z jazdy, przeżywających drugą młodość, byłaby odpowiednia dla rekonwalescentów oddziału chirurgi sercowej. Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Czytam , czytam ale moim zdaniem nie data narodzin decyduje o przynależności do tej czy innej grupy ,każdy z nas ma tyle lat na ile się czuje . Nazwa EKG nie pasuje do ludzi zarażonych bakcylem motocyklowym czerpiących radośc z jazdy, przeżywających drugą młodość, byłaby odpowiednia dla rekonwalescentów oddziału chirurgi sercowej.Pozdrawiam :biggrin:Dopiero w odpowiednim wieku nabywa się zdolności do wysublimowanego smaku i dowcipu, dlatego też moim zdaniem, EKG jak najbardziej pasuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nazwa EKG nie pasuje do ludzi zarażonych bakcylem motocyklowym czerpiących radośc z jazdy, przeżywających drugą młodość, byłaby odpowiednia dla rekonwalescentów oddziału chirurgi sercowej.Pozdrawiam Rider, uwazaj na ferowanie pochopnych opini. :bigrazz:bo Nas brzuchy od śmiechu będą bolały. :P i na oddziale gastrycznym wylądujemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nazwa EKG nie pasuje do ludzi zarażonych bakcylem motocyklowym czerpiących radośc z jazdy, przeżywających drugą młodość, byłaby odpowiednia dla rekonwalescentów oddziału chirurgi sercowej.He, he... wlasnie jak najbardziej pasuje... !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nazwa EKG nie pasuje do ludzi zarażonych bakcylem motocyklowym Chyba logo EKG nie widziałeś... EKG to skład kochający przyspieszone bicia serca...... za pomocą mniej lub bardziej wysublimowanych rozrywek :icon_twisted: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 a ja mam pytanie zwlaszcza do jak sami siebie nazwalismy "pierdzieli"czy korci Was czasami odkrecic :icon_mrgreen: Witam, tez jestem pierdzielem i wstyd sie przyznac, ale czesto daje w palnik :smile: Oczywiscie wszystko w granicach zdrowego rozsadku.Jak nie bede mial na to ochoty to przestane jezdzic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider-mx5 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 a ja mam pytanie zwlaszcza do jak sami siebie nazwalismy "pierdzieli"czy korci Was czasami odkrecic :icon_twisted: Witam, tez jestem pierdzielem i wstyd sie przyznac, ale czesto daje w palnik :cool: Oczywiscie wszystko w granicach zdrowego rozsadku.Jak nie bede mial na to ochoty to przestane jezdzic.Pozdrawiam To nic złego ,chyba każdy tak ma ale nie za wszelą cene i nie w każdych warunkach. I tutaj przydaje się rozsądek który wynika z naszego wieku i doświadczenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 chłopaki i ci starsi i młodzsi moto grodzca jest ok fajopwy temat na customaizing a jesli chodzi o wiek to bez znaczenia wiecie czemu gryps najlepsza na swiecie jest jazda na ET-EZECIE bo jazda na KOMARZE powoduje destrukcje marzeń Ale wracając do temtau motocykl ok i własciciel opanuje konia i pewnie wpadnie na nie jeden zlot i pokarze jak se daje z nim rade see you on road PIMPEK WWW.BTCUSTOM.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1971-12 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam Wszystkich!!!Aż się chce żyć czytając te wszystkie odpowiedzi braci motocyklistów :flesje: . juz mi nie straszna starość. Wiem jedno, będę jeździł motorkiem nawet jakbym miał na niego wsiadać ze specjalnie skonstruowanej rampy :bigrazz: a jak już nie dam rady to może jakaś traja i dalej w drogę, nie ma nic piękniejszego od jazdy ukochaną maszyną (no może czasem sex :cool:). A przed Tobą Grodziec i Tobie podobnym chylę czoła :). Kiedyś będę z wami :) Właściwie to jużjestem :flesje:. Pozdrawiam i napisz jak tam sobie radzisz na sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siwy - jak tak patrze na Twoj wiek przy awatarze ............ to Ty sie jeszcze do mlodziezy zaliczasz :biggrin: Gdzie nam do 60-tki ................... :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie szlachta rumaki wyprowadzać,skóry czyścić włosy w kitę zaczesać.Wciągnąć brzuch i hulaj dusza piekła nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie szlachta rumaki wyprowadzać,skóry czyścić włosy w kitę zaczesać.Wciągnąć brzuch i hulaj dusza piekła nie ma. :wink: A co już wsiadanego trąbią??pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam Wszystkich!!!Aż się chce żyć czytając te wszystkie odpowiedzi braci motocyklistów :crossy: . juz mi nie straszna starość. Wiem jedno, będę jeździł motorkiem nawet jakbym miał na niego wsiadać ze specjalnie skonstruowanej rampy :banghead: a jak już nie dam rady to może jakaś traja i dalej w drogę, nie ma nic piękniejszego od jazdy ukochaną maszyną (no może czasem sex :wink:). A przed Tobą Grodziec i Tobie podobnym chylę czoła :banghead:. Kiedyś będę z wami :banghead: Właściwie to jużjestem :). Pozdrawiam i napisz jak tam sobie radzisz na sprzęcie.WITKA !! Zawsze zostaje jakaś alternatywa. Jak już Ci pomysłów braknie czym będziesz jeździł na starość to podpowiem, że jeszcze "balkonikiem" na zlot można się przykulać. :banghead: oczywiście w kasku i kamizeli. pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) WITKA !! Zawsze zostaje jakaś alternatywa. Jak już Ci pomysłów braknie czym będziesz jeździł na starość to podpowiem, że jeszcze "balkonikiem" na zlot można się przykulać. :icon_razz: oczywiście w kasku i kamizeli.pozdrDo balkonika napewno w dobrym warsztacie zaadoptują silnik z Harleya i będzie można nadal palić gumę na zlotach :icon_mrgreen: P.S.W konkursie wolnej jazdy bez podparcia podium na pewniaka będzie. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi