Skocz do zawartości

Kto dziś jeździł w 2oo?

M4NIEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Strach się bać co będzie jak przestawimy godzinę... Dziś do pracy, 7rano, a na drodze czysty żywy lód z wczorajszej wody..... fajnie było, takajazda "wyostrza zmysły".

A jak będę wracał po południu to pikuś. Będzie czarno.. :crossy: 7 rano na 700mnpm to jest wyzwanie :crossy:

P.S. zapomniałem dodać, że u mnie po domem dobre 15cm śniegu jeszcze lezy... a było lepiej 2 dni temu....

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

U mnie dzisiaj przez chwilę nawet padał grad, akurat jak wychodziłem na moto. Wystawiłem tylko dupę apki z garażu, żeby mi nie zadymiło swiątyni - akurat jak zagrzałem silnik przestało padać więc rura. Niestety tylko 20-30km ale zawsze coś. Pozdro dla 3 motocyklistów których mijałem w Kamieńcu.

Ech ja tylko się modlę żby się jednak znalazł garaż/komórka na moje moto przy moim nowym mieszkanku (jest szansa ale jeszcze nie wiadomo...)... A póki co jeżdżę do Rodziców do garażu odpalać sprzęta...Raz na tydzień... Pocieszam się że zimno póki co jest, a ja już parę lat mam i wyogdny jestem i jak zimno to nie jeżdżę ;) :banghead:

Coś około 40-50km, lewa ręka prawie cały czas w gorze :D Jest nas pełno! Dawno nie miałem takiej radochy z jazdy. Droga do mojej lubej pokonana maksymalnie naokoło :icon_razz: Odpalajta swe motóry...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...