zbyhu Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 105km :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 105km :].nie wiem ile bo nadal czekam na ślimaka, ale troche nawinąłem :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Strach się bać co będzie jak przestawimy godzinę... Dziś do pracy, 7rano, a na drodze czysty żywy lód z wczorajszej wody..... fajnie było, takajazda "wyostrza zmysły". A jak będę wracał po południu to pikuś. Będzie czarno.. :crossy: 7 rano na 700mnpm to jest wyzwanie :crossy: P.S. zapomniałem dodać, że u mnie po domem dobre 15cm śniegu jeszcze lezy... a było lepiej 2 dni temu.... Edytowane 28 Marca 2008 przez Buber Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 u mnie jest miło i przyjemnie za oknem. Puki co: musze coś zrobić, ale jak skończe to wyciągam maszyne i w las :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ja tam juz nei licze :crossy: Jezdze codziennie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dzisiaj taka pogoda, ze grzechem byloby sie nie przejechac :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 U mnie dzisiaj przez chwilę nawet padał grad, akurat jak wychodziłem na moto. Wystawiłem tylko dupę apki z garażu, żeby mi nie zadymiło swiątyni - akurat jak zagrzałem silnik przestało padać więc rura. Niestety tylko 20-30km ale zawsze coś. Pozdro dla 3 motocyklistów których mijałem w Kamieńcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja wlasnie wrocilem - jezdzenie w deszczu bezcenne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wczoraj kolo 70 kilo w deszczu :/Nic przyjemnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja dziś przygotowałem sobie Fazerka i w końcu przeprowadzam go z garażu od starych do Poznania :banghead:Także sezon zacznie się pełną gębą ;) :biggrin: :D Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ech ja tylko się modlę żby się jednak znalazł garaż/komórka na moje moto przy moim nowym mieszkanku (jest szansa ale jeszcze nie wiadomo...)... A póki co jeżdżę do Rodziców do garażu odpalać sprzęta...Raz na tydzień... Pocieszam się że zimno póki co jest, a ja już parę lat mam i wyogdny jestem i jak zimno to nie jeżdżę ;) :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Na dziś 204 km - Wisła, czechy, Bielsko i okoliczne. Edytowane 30 Marca 2008 przez Arni GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Coś około 40-50km, lewa ręka prawie cały czas w gorze :D Jest nas pełno! Dawno nie miałem takiej radochy z jazdy. Droga do mojej lubej pokonana maksymalnie naokoło :icon_razz: Odpalajta swe motóry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 30km ;-/ i kolejny wieczór w garażu... Pogoda u mnie zajebiaszcza cały dzionek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 160km i miód na ustach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi