aker Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Aker dawaj foty !!Dajta maile to podeślę :icon_biggrin: A co do Krisa to ja go wcale nie widziałem, czasami jakiś cień się pojawił - ot taki ghost rider :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jeszcze wczoraj myślałem, że zduszę swój nałóg i wytrzymam do wiosny. Myliłem się :icon_biggrin:. Po 2 tygodniach snu zimowego obudziłem swojego sprzęta i ruszyłem na podbój miasta :banghead: Nakręciłem coś koło 40km po mieście. Było naprawdę przyzwoicie jak na tę porę roku - temperatura w okolicach 0 stopni, w miarę sucho. Nawet nie specjalnie zmarzłem. Podsumowując, z bananem na twarzy mogę uznać sezon motocyklowy 2007 za zamknięty. Do zobaczenia w styczniu :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No, ja wczoraj zaliczyłem tradycyjną traskę w celu wydmuchania pajęczyny z cylindra tzn. Pomiechówek --> Roztoka --> Pomiechówek. Tak ca. 50km.W Modlinie na stacji benzynowej spotkałem gościa na weteranie z koszem :icon_rolleyes: Tym zakończyłem sezon 2007, otwarcie p-podobnie 2 stycznia 2008 :icon_question: С новым годом! pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) He, a ja zakończyłem rok prejażdżką do pobliskiej miejscowości, bo klient co kupił moto żony, nie miał prawka, więc zawiozłem... :icon_eek: Przynajmniej nie muszę moto czyścić, a spodnie tylko.. :icon_rolleyes: :icon_question: Ale już śnieg ostro padał i jeździłem na boki zjeżdżając z górki... ech, muszę czekać aż stopnieje, a łatwo nie jest bo mieszkam 700mnpm... :cool: Wy to fajnie macie, bo u was to śniegu nie ma....... Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Buber Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mój koniec rozpoczął się na parkingu i na nim też zakończył O_o Odpaliłem moto ( przynajmniej tyle potrafi ) tuż po wymianie regulatora i przerywacza, myśle sobie jest wporzo, ale coś mi błyska po betonie, patrze a ten skubaniec ma przebicie na silniku i spalił wszystkie żarówki :/ jeszcze złapie się za taśme izolacyjną i spirytus poczyszcze to i owo ale jak się nie uda to Yamaha w roku 2008 szuka nowego entuzjasty marki. Szcześliwego nowego roku ludziska :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dajta maile to podeślę :icon_mrgreen: A co do Krisa to ja go wcale nie widziałem, czasami jakiś cień się pojawił - ot taki ghost rider :icon_mrgreen: no i co :evil: maila dałem fotek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no i co :flesje: maila dałem fotek nie mao wlasnie ja tez dalem a fotkow jak nie bylo tak nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomWodar Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) A mi jak się nie chce śmigać w taki ziąb to koledzy i koleżanki mi mówią że nie ma złej pogody na motocykl tylko są źle ubrani motocykliści :flesje: Ponoć przy temp. -1 przy prędkości 40 km/h czuje się jak by było -16 :flesje::D Edytowane 1 Stycznia 2008 przez ZiomWodar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ciekawe co sie czuje przy -6 jadąc 180 bo w takiej temp. ostatnio jeżdziłem i juz nic nie czułem :flesje: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Arni GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 czy ktoś strzelił już rundkę w 2008 roku :icon_razz: ...u mnie na drogach niestety sól z wodą i śnieg pada, więc dziś nie bedzie pierwszej jazdy w nowym roku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) czy ktoś strzelił już rundkę w 2008 roku :buttrock:...u mnie na drogach niestety sól z wodą i śnieg pada, więc dziś nie bedzie pierwszej jazdy w nowym roku :Pja wlasnie wrocilem skromnie jakies 15 km w terenie jazda taka sobie z racji cienkiej warstey sniegu na zmrozonej glebie, atrakcji jeszcze dopelnial padajacy deszcz ze sniegiem, ale i tak super bylo :icon_razz: pozdrkris Edytowane 1 Stycznia 2008 przez krisSV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja dzisiaj troszeczkę las skatowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No i u mnie po lataniu, nasypało śniegu :D A chciałem Nowy Rok przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 NO a narazie żadnych perspektyw,ma być coraz zimniej....niestety.. :D Może po weekendzie sie poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali72 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cześć! nie wiem, czy to się liczy ale ćwiczę na dość stromym podjeździe do garażu metr do góry - stop; metr do góry - stop; i tyłem na dół. Dzisiaj dodatkowo śnieg. A wydawałoby się, że jazda na moto to nic takiego :buttrock: PozdrowieniaKali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi