witołdi ;-) Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 katalog kupisz u klisza w krakowie http://oldtimercentrum.w.interia.pl/a czego potrzebujesz do nz ki, bo jak cos mam to chetnie wznienie pozdro witek blokesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomches Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, pilnie potrzebuje blachy dociskowej sprzegla z 8 otworami od silnika wfm 150 (Osa m50 lub SHL M06)lub ewentualnie calego kosza Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał M72 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Halo, już co prawda w dziale weteran wrzucałem ale tu jeszcze raz wrzucę to co tam pisałem: ja akurat poszukuję towaru mocno deficytowego a mianowicie oryginalnego klaksonu M 72 (z łezkami). Jeden poprzedni właściciel motoru zdobył po 3 latach poszukiwań ale w drugiem emce mam jakieś badziewie. Może coś komuś wpadło bądź słyszał że ktoś ma na sprzedanie to bardzo proszę o kontakt. I tak to napisałem, Prince podrzucił mi nawet namiar na allegro ale 20 sek przed końcem aukcji ktoś mi go podkupił, Granat swojego sprzedać nie chce :banghead: więc jak by co proszę o kontakt Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Potrzebuję nakrętki sztycy przedniego zawieszenia i mocowania kierownicy kierownicy od Junaka M07 lub tzw. "przejściówki" (- mocowania mają inny rozstaw otworów na szpilki niż w późniejszych M10). Kupię też silnik lub same kartery z pokrywami (byle od kompletu) do wcześniejszych M10-"przejściówki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kupie zbiornik paliwa do Jawy Perak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poszukuję uszczelki tunelu do Osy M52,może być współczesna kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Szukam stopki centralnej do emki. Kaśka odpada, dłuższa od emkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 potrzebuje pilnie wałek zdawczy do jawy 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kupię sprawny obrotomierz do CB900F Bold'Or 1980 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Nabędę koło zamachowe do Dniepra. Gowice tzw "zimówki" do k750 i obudowę skrzyni biegów do emki / M72 ( ze wszystkim gwintami sprawnymi ) Edytowane 22 Stycznia 2009 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Kupię komplet cylindrów do M-72. Szukam cylindrów do remontu, nadajacych się do szlifu, żeberka w miarę kompletne. Kontakt : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Poszukuje ramy najlepiej prostej i z papierem do CZ 350 model 472. Nie ukrywam że sprawa dość pilna i gardłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) jak w temacie ,byle nie miały dziur sorki nie ten dział Edytowane 17 Marca 2009 przez rafciojawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 jak w temacie ,w przyzwoitym stanie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 kupię dwie proste felgi do kachy. może być też z junaka.. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi