qurim Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Made in USA. Wariacja na silniku Revolution z HD V-Rod. Niby ma wejsć do produkcji. Niezły pocisk.... http://www.hotrodhotlinebikes.com/builder/2007/07vrex/ Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 bardzo odważny concept... wątpię, żeby hd się zdecydował na masówkę..no i wahacz z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 To nie produkt HD. Twórcą tego moto jest prywatna osoba a silnik V-Rod jest bazą dla niego. W artykule jest wszystko opisane. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a feee :icon_twisted: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 piękny :clap: :buttrock: :lalag: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Oblecha. Gdyby zawiechy z przodu były normal to było by SI ale teraz to jest kibel na dwóch kołach :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ni to chopper, ni turystyk... Tylko dla maniaków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 A mnie się podoba.. :biggrin: W końcu to powercruiser, i ma się także wyróżniać. Pomyślcie, jaki komfort daje ten zawias z przodu z tak ustawionymi amortyzatorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Chyba jeszcze ciut za wcześnie na tak radykalne zmiany w image cruiserów... chociaż osobiście mi się podoba... Trochę spejs-szip :biggrin: ale pozytywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 zajebiście ciekawy koncept! nie ukrywajmy, że my ślinimy się nad motocyklami z duchem XXwieku, ale to... TO jest XXI wiek i nie tylko technicznie, ale i 'saundowo'. mam nadzieję, że gość opatentował zarówno design jak i wzornictwo tego motocykla, a także rozwiązania techniczne (np. wahacz z przodu). zobaczycie - taki wahacz niedługo to będzie niezły trend. mi się podoba. koncepcja. to jak z pokazami mody. i tam i tu - koncepcje w całości są przegadane, ale zawsze się bierze detale do produkcji 'masowej'. tak będzie i z tym. na moją szarą komórkę, to warto śledzić co się z tego rozwinie oraz wszystkie inne koncepty zakładam się o piwo, że projekt przyjmie się najszybciej w japonii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Koncepcja interesująca, ale nie jestem pewien czy chciałbym mieć taki w garażu. Taki turystyczny czopek.Co do patentu, nie jest to pierwszy dizajn w tym stylu z przednią zawiechą. Już taki widziałem ze 2 miechy temu i nawet miał /zdaje się/ wejść do masowej produkcji, ale kto, co, gdzie, kiedy... nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ROTFL! przy takim rozstawie osi to w ogóle nie nadaje się do jazdy... chyba, że faktycznie tylko na hamerykanckie hajłeje ;)komfortu obawiam się niewiele - za małe skoki zawieszeń. tak nisko poprowadzone nadwozie ograniczy też _znacznie_ jakiekolwiek przechyły. showbike - typowy produkt do pokazania, nie do jazdy. chociaż może kiedyś jakiś pomysł stylistyczny na tym wyewoluuje... ale już bywały takie projekty, a nic z nich nie weszło do produkcji; jakiś czas temu oglądałem fotki sprzętów zbudowanych na silnikach wildstara i vmaxa, szczególnie jeden, na dwóch monowahaczach był ślicznynowatorstwo w zakresie przedniego zawieszenia próbowała pokazać yamaha w modelu gts - efekt niestety mizerny. nie liczyłbym na szybką ekspansję. póki co jedyną (?) firmą fabrycznie montującą cokolwiek innego niż zwykły widelec pozostaje bmw :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 zobaczycie - taki wahacz niedługo to będzie niezły trend. mi się podoba. koncepcja. już chyba z 15 lat temu bimota miała w ofercie model (chyba tesi) z wahaczem z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ROTFL! przy takim rozstawie osi to w ogóle nie nadaje się do jazdy... chyba, że faktycznie tylko na hamerykanckie hajłeje :icon_exclaim:komfortu obawiam się niewiele - za małe skoki zawieszeń. tak nisko poprowadzone nadwozie ograniczy też _znacznie_ jakiekolwiek przechyły. showbike - typowy produkt do pokazania, nie do jazdy. chociaż może kiedyś jakiś pomysł stylistyczny na tym wyewoluuje... ale już bywały takie projekty, a nic z nich nie weszło do produkcji; jakiś czas temu oglądałem fotki sprzętów zbudowanych na silnikach wildstara i vmaxa, szczególnie jeden, na dwóch monowahaczach był ślicznynowatorstwo w zakresie przedniego zawieszenia próbowała pokazać yamaha w modelu gts - efekt niestety mizerny. nie liczyłbym na szybką ekspansję. póki co jedyną (?) firmą fabrycznie montującą cokolwiek innego niż zwykły widelec pozostaje bmw :icon_mrgreen:jsz :icon_question: :icon_razz: ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi