santi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Czy ktoś ma tę książke do sprzedania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Szukaj na allegro.Predzej czy pozniej sie pojawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mycha... Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Na allegro będzie bardzo ciężko... Ja znalazłam w jakimś internetowym antykwariacie, ale zabij mnie, nie pamiętam w którym...Sprawdzę, czy jest w niej wizytówka. Jeśli tak - dopiszę do tego posta namiary. Książka super! I do tego bardzo fajnym językiem napisana. Uważaj na "efekt stonogi", bo ja go miałam... Kto czytał, to wie, o czym mówię. :( Chyba za wcześnie się do niej zabrałam. Pozdrawiam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieczny student Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Świetna książka. Na allegro nawet nie szukaj, bo jej od baaaardzo dawna nie było. Ja dostałem od dawnego zawodnika ścigającego się w "crossach". Od deski do deski, ale dawno temu. Stonogi nie pamiętam, muszę przeczytać jeszcze raz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucek Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 (edited) Czy ktoś ma tę książke do sprzedania ? ostatnio wcięło część wiadomości, więc powtarzam - nie udało mi się niestety wysłać na podanego @ :cool: . Musisz coś innego wykombinować. Mam jeszcze jeden pomysł - ale dam ci znać na pwJesli jezdziłeś dh to masz zajebiste przygotowanie do terenu :bigrazz: pozdrawiam i zaprszam na treningi do nas :icon_mrgreen: Edited November 13, 2007 by ucek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
santi Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 ostatnio wcięło część wiadomości, więc powtarzam - nie udało mi się niestety wysłać na podanego @ :buttrock: . Musisz coś innego wykombinować. Mam jeszcze jeden pomysł - ale dam ci znać na pwJesli jezdziłeś dh to masz zajebiste przygotowanie do terenu :buttrock: pozdrawiam i zaprszam na treningi do nas ;)Dzięki z dobre chęci ,już ją pożyczyłem i zeskanowałem .Jak ją czytam to stwierdzam ,że technika jazdy praktycznie w 100 % pokrywa sie z dh.Różnice są chyba głównie w skakaniu- operowanie gazem i na śliskich korzeniach też chyba jest łatwiej na rowerze - na motorze bunny hop-a się nie zrobi i trudniej go odciążyć .Z tego co widzę to w enduro i downhillu klucz do sukcesu to opanowanie na maxa zakrętów.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Karlik Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 BTW, jakby ktoś jeszcze chciał tę książkę to mam ją wystawioną na swojej stronie WWW - tutaj, razem z paroma innymi. :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnysixcannons Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 (edited) Odkopuję stary temat.Bardzo pilnie poszukuję tej książki.Chętnie nabędę ją drogą kupna ,rozboju,lub w jaki kolwiek inny sposób.Może ktoś dysponuje skanem?Pomóżcie dobrzy ludzie! Edited January 26, 2010 by johnnysixcannons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart3q Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 masz ją w linku post wyżej nad Twoim... Quote http://www.apanonar.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 wiedziałem, że artyleria ma wysoce niekorzystny wpływ na słuch, ale żeby i na wzrok..? jeden post wyżej, jasiu... ;) jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnysixcannons Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 wiedziałem, że artyleria ma wysoce niekorzystny wpływ na słuch, ale żeby i na wzrok..? jeden post wyżej, jasiu... ;) jsz Wzrok isłuch mam w OK tylko mi ta linka nie działa!!!!!! :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 dziwne. sprawdzałem zanim odpisałem, teraz też - i wszystko ok jak do wieczora nikt nie pomoże, to spróbuję załadować na jakiś gratisowy serwer. albo dostaniesz mailem w kawałkach, jakoś to zrobię jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kulik Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Do ww. książki polecam "Jak jeździć motocyklem i skuterem" Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna. Piękny polski język i brak robienia debila z czytelnika, jak to ma miejsce w pewnych dwóch popularnych książkach amerykańskiego pochodzenia. Quote kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaki Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 http://chomikuj.pl/kasin/Ebooki/motocykle Quote Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnysixcannons Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Do ww. książki polecam "Jak jeździć motocyklem i skuterem" Andrzeja Kwiatkowskiego i Krzysztofa Bruna. Piękny polski język i brak robienia debila z czytelnika, jak to ma miejsce w pewnych dwóch popularnych książkach amerykańskiego pochodzenia. Drogi Tomku !Czytałem twoje posty.Mam tą ksiązkę,znam Twoją opinie na temat "pewnych dwóch popularnych" książek.Poprostu muszę mieć 'Wyczynową jazdę >>"Kwiatkowskiego.Pochłonołem 'Twist<<" i jest mi mało. Lechu , Szaki dzięki za odpowiedź.Jeszua również dzięki za zainteresowanie. :flesje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts