para Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Pod adresem: Owoc mojej ciężkiej pacy. http://picasaweb.google.com/cienciwa/HondaShadow2007 Całą zimę i połowę lata pracowałem nad moja nową miłością :bigrazz:Po 330 godzinach szlifowania, polerowania, malowania i pucowanianarodziła się Shadow 1100. Pozdrawiam kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No kolego, musze pogratulowac !!!! :P :bigrazz: Kawal porzadnej roboty wykonales :buttrock: :lapad: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no ladnie to wszystko wyglada, tylko gdyby jakies customowe felgi byly, to byl by odlot juz calkowity Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaj*bisty lakier... Total czad i fokle :D Ale rzeczywiście... na koniec jak byś dał jakieś szprychy ..to by był totalny rozpiździel :D Rispekt & szacun wielki... Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Mimo iż nie gustuje w tego rodzaju motocyklach...powiem Ci ze jest....zaje*****!Podoba mi się zwartość tego motocykla i ten silniczek odpicowany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 super robota, gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Gratuluje świetna robota :wink: aż trudno uwierzyć, że dało się osiągnąć taki efekt :wink: Podziwiam za umiejętności i samozaparcie, ciekawy jestemczy chwilami nie miałeś już dosyć tej roboty. :wink: Wyrazy uznania dla Kolegi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Gratulacje! - super efekt. :bigrazz: Przypomniało mi koncepcję jednego naszego kolegi z Niemiec:http://home.arcor.de/maikromachine/mop3.jpgNo ale on poszedł nieco inna ścieżką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dooooobree :bigrazz: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 :bigrazz: :lalag: :lalag: gratuluje zapalu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ... nooooo, bardzo ładne moto ... no i Twoja robota - pogratulować :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Gratulacje za robotę i poświęcenie połowy sezonu :) ale myślałem, że zobaczę jakiś totalnie przerobiony sprzęcior. moto zrobione super, ale jak dla mnie za blisko oryginału - jak na pracę włożoną w VT... :P Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Poszedłeś po bandzie :-) Świetna robota, bez przekombinowania.Zazdroszczę zapału, samozaparcia i wolnego czasu.To się nazywa mieć motocykl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Szacunek :) Efekt końcowy fenomenalny! :P :icon_mrgreen: Szerokości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no ladnie to wszystko wyglada, tylko gdyby jakies customowe felgi byly, to byl by odlot juz calkowity Zaj*bisty lakier... Total czad i fokle :banghead: Ale rzeczywiście... na koniec jak byś dał jakieś szprychy ..to by był totalny rozpiździel :crossy: Rispekt & szacun wielki... Pozdro... Albo oryginalne pojechać na czarno i ewentualnie opony z białym pasem. Kiedyś widziałem coś takiego, hot rodowa wariacja. Szacunek za ten wyczyn. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi