rafik Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 ci co mnie znaja to wiedza jak lubie jezdzicmoze niech sie wypowiedzaspszedałem suziwiec czas na cos lepszego mocniejszego najlepiej najkeda narazie rekreacyjnie smigam kobuzem nawinołen juz ponad 800km to jak na ta maszynke to duzo. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 siemka jeżeli SV twój idol to nad czym tu myślec :?: :) mam tylko taką nadzieję że przy kupnie pokeiryjesz sie tylko i wyłącznie swoją decyzja pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 siemka jeżeli SV twój idol to nad czym tu myślec :?: :) Święta racja. No chyba, żeby trafiła się CB-a. Niestety wybór używanych SV-ek jest marny :( . Zdarza się, że w ogłoszeniach nie ma żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 idzie zima można sie pobawić spraw sobie co rozbitego i zrób streeta!!! Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 albo poczekaj do wiosny 2004 i jedz za granice po moto, zobacz tylko na www.mobile.de jaki jest wybór SVłek nie wspominając o b6... a fazera nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 SV zwłaszcza w wersji S podoba mi się bardziej niż Bandit no i do tego V2(ach ten dżwięk :) ).Faktycznie jak chcesz taką maszyne kupować to chyba lepiej poczekać i przywieżć coś z Niemiec 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 19 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 SV, ale tylko goła. Argument za: V2, argument przeciw: to japonia (nie nawidze masówki), ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Października 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 A ja powiedziałem ZR7. Niby rzędówka, ale kopa ma wspaniałego, Cooler jest zadowolony, nic się nie psuje, poza tym moto jest naprawdę duże, masywne i budzące respekt. Pewnie, że ZR7 nie jest nową konstrukcją, silnikowo odstaje od konkurencji pod względem rozwiązań technicznych, ale to moto ma coś w sobie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 ZR7 ale z owiewką (czyli S)- podnosi walory turystyczne i prędkość max. o ok. 10 km/h :( poza tym sprawdzony silnik o dużej elastyczności ( 2 zawory na cyl.) i duży zbiornik 22l, brakuje tylko wałka no ale za tą cenę - 27 tys. za nówkę to już by była przesadaWersje z owiewkę widziałem w Berlinie pod Louisem - pogadałem z właścicielem dał się przysiąść i powiem że pozycja jak w dużym Bandicie - idealna do spędzania całego dnia w siodle a owiewka zapewnia komfort podobno do 160.A co myślicie o małym Stromie 650 z silnikiem SV?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 20 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 no niezle chlopakimyslałem tez o striciemam nawet na oku niedrogiego sprzetaczyli FZ750 Genezis z 1988ale ma rozwalony wał i owiewki i stoji w garazu z 5 lattakrze i inne podzespoły pewnie tez do wymianyale cena jest mała 2 tyś.mam ochote ale rozsądek mi podpowiada ze lepiej nie sam niewiemco wy na to FZ lepiej odpuscic czy moze pobawić siewiem ze zrobienie strita to kupa kasy ale czy FZ to dobry materiał to mnie zastanawia i ten wał :?: moze jakieś mądre rady Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 cały silnik za 2 do 3 tys zł kupisz w niezłym stanie (albo sprowadzą Ci) przecież niemusi być to max wypasiony street ,ale coś lekko przerobionego ,jak byś był zainteresowany thunderace po leciutkim ślizgu(bok do malowania) w dobrej cenie oki 14-15 tys to daj znać Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 Co do FZ to napisz do sieckiego, jest w tym ekspertem, na pewno ci pomoże. Z tego co pamiętam do małych nie należych (względem wzrostu) :( , a np. dla mnie ZR7 trochę mała (mam 186cm)PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 A przede wszystkim, to ile chcesz Rafał wydać na moto? Bo to znacznie uzależnia możliwości wyboru. A co do streeta, to chyba nie myślisz o drugim moto w domu? Bo nie wyobrażam sobie Waszych wypraw z Martą na streecie :( Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 Zagłosowałem na GSX600f, bo to naprawdę fajny sprzęt. Jak chcesz coś tańszego, to stoi taki - www.aastor.pl (mam nadzieję, że jeszcze jest, tam kupiłem swoejgo GS`a) Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi