wojcik_dan Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam. Moto kupiłem 2 dni temu, szukałem blisko miesiąc, aż w końcu znalazłem 25 km od miejsca zamieszkania :icon_evil: Rok 94, F2 z malowaniem z roku 1996 i nowszymi owiewkami + crashpady, przebieg 41000 km. Muszę wymienić przednią oponę no i wiadomo, wszystkie płyny. Do rozrządu muszę zajrzeć za jakieś 5000km, tak przynajmniej powiedział mechanik :icon_evil: http://bikepics.com/members/wojcikdan/94cbr600/Komentarze mile widziane.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Komentarze mile widziane. uważaj na siebie...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Motorek ladny, CBR nie jest zalecana jako pierwsze moto;-) Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Musisz na siebie uważac!Myślę że nie należy wiązac "pierwszego motocykla" z małymi pojemnościami! Ale trzeba zastanowic sie jak należy z niego korzystac :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Suchej i szerokiej! :crossy: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcik_dan Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Wiem. Dużo czytałem na forum odnośnie pierwszego moto GS 500 lub CB 500, ale strasznie podobała mi się CBR-ka lub coś tego pokroju czyli GSX 600, ZZR 600. No ale w końcu postawiłem na Honde. Wiem, że moto jest trochę mocne jak na piewszy motocykl, ale z drugiej strony wszystko zależy od stylu jazdy i tego co ma się pod kopułą. Żeby było śmieszniej CBR-kę kupiłem od dziewczyny i to też był jej pierwszy motor :biggrin: .Przede wszystkim respekt do motoru.Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Honda -> świetny japoniec, ale Całkowity Brak Rozumu (CBR) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 fajny sprzęt ;) i na dodatek 600 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Pogratulować i powodzenia w tym i przyszłych sezonach. :crossy: Edytowane 2 Listopada 2007 przez jaroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ładnie się prezentuje. Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 GRATULUJĘ!!!Jak masz rozum zamiast sieczki, to CBR 600 jak najbardziej pasuje na pierwszy sprzęt :) (już słyszę te głosy krytyków :smile: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 gratulacje i miłego użytkowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Gratki ;) Fajny sprzęcik tylko jak na pierwszy moto trochę mocny, ale liczy się tylko to co ma się w głowie. Szerokiej drogi i gumowych drzew życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Fajny sprzecik tylko uwazaj na siebie, zeby za kilka dni nie było info ze rozbiłeś sie na drzewie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Gratulacje :P Ladny sprzet :lalag: Na pierwsze moto w tym wieku jaki podales imho sie nadaje pod warunkiem ze dopuki sie nie wjezdzisz nie odkrecasz powyzej jakis 7k rpm. Mimo ze brzmi na trudne do zrobienia ale sie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Kiedyś też chcialem mieć takie moto dokładnie w tym samym malowaniu, ale mnie stać nie było i kupiłem wtedy XJ 600. POzdr i szerokości. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi