żubr Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Olek ma duża oferte Sendeca w podobnych cenach, na www.dynotech.pl można dostać liczniki które maja takie funkcje jak np: pomiar temperatury wody, najwyzsze obroty silnika itp ale cena to ok. 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 olek motocykle wisi pare sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ludzie litości, coniektórzy mają maszyny za kilkanaście tys PLN a szkoda im kasy na licznik mth za 200zł i kombinują ze stoperami. Śmiać mi sie chce z takich ludzi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 to sie smiej.ja uwazam ze w moim przypadku jest to zbedny zakup.to co kto ma, to jego kredki i jego piaskownica. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ludzie litości, coniektórzy mają maszyny za kilkanaście tys PLN a szkoda im kasy na licznik mth za 200zł i kombinują ze stoperami. Śmiać mi sie chce z takich ludzi. Pzdr pfff nie kazdy ma rodzicow zarabiajacych XXXXXX pln na miesiac. Kiedys zainwestuje w taki licznik motogodzin ale niedawno kupilem nowy motocykl, powymienialem oleje, dokupilem pare ciuchów i jakos nie mam na zbyciu 200 zl, wole wlac to do baku ! Czy yz 450 F w jezdzie torowej wystarczy jakies 5 l na mth ? w ogule mozna liczyc motogodziny przez wypalone paliwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Może ktoś wie gdzie u nas można kupić takie liczniki MTH ? http://www.hardlineproducts.com/hour_meter.htmlNiechce mi sie zamawiać z usa jeśli u nas są. Pozdro. http://www.befast.pl/sklep/index.php?p=12&id=97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 czyli w moim ktm exc 125 jeden bak 9,4l to ile to będzie +/- motogodzin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 tego tak się nie da, zależy ile przejedziesz na baku i musisz średnią z tego wziąć.w ciężkim terenie moto nawet 2x tyle co normalnie wciąga Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To nie jest do obliczenia ! Najwyżej możesz oszacować mniej więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) no i o to mi chodzi ... musze wiedzieć około kiedy musze wymienić olej i kiedy zmienić tłok ... ps czy licznik ktm z 2004 r ma licznik motogodzin ?? (w opcjach ma jakieś godziny ale czy to są motogodziny ??) Edytowane 8 Października 2007 przez piorek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 no i o to mi chodzi ... musze wiedzieć około kiedy musze wymienić olej i kiedy zmienić tłok ... ps czy licznik ktm z 2004 r ma licznik motogodzin ?? (w opcjach ma jakieś godziny ale czy to są motogodziny ??) Seryjny licznik ma taką fukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Seryjny licznik ma taką fukcje no ale własnie czy ta funkcja to motogodziny czy coś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no ale własnie czy ta funkcja to motogodziny czy coś innego ?? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mogłby ktoś przybliżyć ile litrów paliwa to 1mth dla wyczyna 450?Mam licznik mth taki za 200zł i pokazuje czas w jakim silnik pracuje a nie mth,wychodzi to tak że na jednym baku(7l) robie 4 mth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mogłby ktoś przybliżyć ile litrów paliwa to 1mth dla wyczyna 450?Mam licznik mth taki za 200zł i pokazuje czas w jakim silnik pracuje a nie mth,wychodzi to tak że na jednym baku(7l) robie 4 mth.A po co chcesz przeliczać na mth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi