Piotrek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 a ponowie niebiescy nadal latają w otwartych kaskach, tzn tych bez "brody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 O taki Ci chodzi?http://www.bikepics.com/pictures/884194/ehhhh, trzeba coraz częściej patrzeć się w lusterka... oo dokładnie taka, uch czyli to nie był sen :biggrin: a ponowie niebiescy nadal latają w otwartych kaskach, tzn tych bez "brody" kolo stał bez kasku, może kask został przy motocyklu, nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Bo na takich sprzętach otwarte kaski w razie w to masakra, szczęka policmana idzie się kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 O taki Ci chodzi?http://www.bikepics.com/pictures/884194/ehhhh, trzeba coraz częściej patrzeć się w lusterka... Ehh, trzeba coraz bardziej zblizac sie poziomem jazdy do cywilizacji i kodeksu drogowego....zwiekszac bezpieczenstwo, mniej ryzykowac, byc bezpiecznym i spokojnym, ehh..po co to komu.... :notworthy: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ehhhh, trzeba coraz częściej patrzeć się w lusterka...Ja sobie lukam co 30 sec - juz czesciej sie nie da Ehh, trzeba coraz bardziej zblizac sie poziomem jazdy do cywilizacji i kodeksu drogowego....zwiekszac bezpieczenstwo, mniej ryzykowac, byc bezpiecznym i spokojnym, ehh..po co to komu.... :notworthy: mi to pasuje jak najbardziej - im mniej czubków na drodze tym moje szanse przezycia sa wieksze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja też lukam bardzo często, szczególnie na znanych, warszawskich "prostych wyścigowych". Z jednej strony fajnie, że wyłapią idiotów, ale z drugiej strony 120km.h na siekierach i 500zł trzeba płacić (nie mówiąc już o 10pkt ). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 widziałem taką parkę na Trasie Toruńskiej.... śmigali między brykami tak, że gdybym był policemajstrem, to po mandacie bym wlepił jak nic.... :buttrock: :crossy: ..ładnie chłopaki śmigali.... :crossy: :lalag: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja też lukam bardzo często, szczególnie na znanych, warszawskich "prostych wyścigowych". Z jednej strony fajnie, że wyłapią idiotów, ale z drugiej strony 120km.h na siekierach i 500zł trzeba płacić (nie mówiąc już o 10pkt ).Co ty gadasz :icon_biggrin:. Przeciez tam wszyscy tak jezdza. Wystarczy sie przykleic za jakas puszka i ciagniesz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Co ty gadasz ;). Przeciez tam wszyscy tak jezdza. Wystarczy sie przykleic za jakas puszka i ciagniesz. No, no... dopóki nie przytrafi się BMW z kamerą, które znacznie bardziej woli dać owe 500 PLN i 10 pkt. motocykliście niż kierowcy puszki, za którą ten taktycznie się skrywa :lalag: Edytowane 4 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 w wawie sa przynajmniej dwie.. dzis widzialem je w tunelu pod Zlotymi Tarasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Co ty gadasz :icon_mrgreen:. Przeciez tam wszyscy tak jezdza. Wystarczy sie przykleic za jakas puszka i ciagniesz. Zajebisty plan, lecisz za puszką, motocykl z kamerką nagrywa Ciebie, puszka leci sobie dalej a Ty płacisz 500zł Napoleonie :biggrin: :biggrin: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a ponowie niebiescy nadal latają w otwartych kaskach, tzn tych bez "brody"Może w Wawie. Ostatnio w Szczecinie widziałem służbowy motocykl Policji z kierownikiem, który miał na głowie białego Schuberth'a C2. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zajebisty plan, lecisz za puszką, motocykl z kamerką nagrywa Ciebie, puszka leci sobie dalej a Ty płacisz 500zł Napoleonie :D :PNo, no... dopuki nie przytrafi się BMW z kamerą, które znacznie bardziej woli dać owe 500 PLN i 10 pkt. motocykliście niż kierowcy puszki, za którą ten taktycznie się skrywa :DHehe, ale macie wyobraznie Panowie ;). W kazdym razie bede mial to na uwadze :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Uczą ich i to nieźle. Byłem na zajęciach motocyklowych w szkole policyjnej w Legionowie. Instruktorzy mają co przekazać kursantom. A zajęcia są przez miesiąc, codziennie po 10 godzin jazdy na placu, motodromie, w trasie i po mieście. I po kursie jeździć umieją naprawdę nieźle. kurde... gdyby nie to, że potem zamiast przyjemności jest robota na motocyklu - to zastanawiałem się nawet jak się tam zgłosić :D jak patrzę po kraku, kiedy policmajstry pomykają między puszkami 300kg sprzętem, to mię kopara spada i jeszcze leci - kiedy ich już nie widać :P swoją drogą aż żal bierze patrzeć, jak potem stoją na zakopiance z radarem, zamiast śmigać w mieście...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 O taki Ci chodzi?http://www.bikepics.com/pictures/884194/ehhhh, trzeba coraz częściej patrzeć się w lusterka...Jak zobaczysz taki sprzet w lusterku to racej bedzie juz za pozno i pozostanie Ci grzeczne zjechanie na pobocze i przyjecie pokuty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi