Nostradamus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 w dniu 26.09.2007r. okolo godziny 8:00 na trasie SANDOMIERZ - STALOWA WOLA wydarzyl sie tragiczny wypadek... Właściciel tego konta NOSTRADAMUS - Przemek Garanty zginął w wypadku na motorze. Jeśli bede cos wiedzial wiecej na temat pogrzebu to napisze jeszcze jeden post... Kamil (nr gg 3520069, tel. 502162745) - brat Przemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Może coś więcej na temat wypadku? Szkoda ludzi, same wypadki w tej Polsce :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ Maxi Perwers Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ostatni raz widzieliśmy go w niedzielę w Borkach. Był tam z nami wszystkimi. Tak samo jak my kończył ten sezon. Okazało się, że ostatni raz... On wie, że został w naszej pamięci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 :icon_mrgreen:Byłem w Borkach, ale nie miałem okazji go poznać... Tak czy inaczej szkoda człowieka... Jak, będziesz wiedział coś o okolicznościach to pisz od razu :buttrock: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Strasznie mi przykro ... Cóż więcej można napisać ... w obliczu takich tragedii wszystko wygląda jak banał. Powodzenia na Błękitnym Szlaku. &REW. :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ehhh [*] szkoda chlopaka, taki młody wiek a tak szybko zakonczyl zycie...[*] :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz102 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Straszna historia, jeszcze w weekend razem się bawiliśmy w Borkach. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) nie poznałem - nie zdążyłem..... pozdro251 brachu Edytowane 26 Września 2007 przez saska251 Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 19 lat i odszedł bardzo smutne [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ Maxi Perwers Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Tutaj ostatnie zdjęcie Nostradamusa z Borek... http://www.mz-club.pl/ Edytowane 26 Września 2007 przez MZ Maxi Perwers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Września 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Duża tragedia :icon_razz: Po napisaniu ostatniego posta konto zostanie zamnięte, a Nostradamus dołączony do Błękitnego Szlaku. Wyrazu współczucia dla rodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jak zwykle mowę odbiera...trzymajcie się tam, jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jak zwykle mowę odbiera...trzymajcie się tam, jakoś... W pełni POPIERAM [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellAxe Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Taki mlody! Wspulczucia dla rodziny. Edytowane 26 Września 2007 przez HellAxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Czolem! Ja pierdziu :). A rano jeszcze tu byl, pisal i smial sie z nami wspominajac Borki :).Nie znalem, ale twarz kojarze ze zlotu.Po prostu brak slow... Pozdrawiam PShttp://www.podkarpacka.policja.gov.pl/89,1...92/art9620.html Edytowane 26 Września 2007 przez zbyhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi