Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Hmmm... a ile litrow oleju wlalas? :biggrin: słuchaj, on bierze, kiedy chce - w końcu Dominator :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 To kiepsko... Mój sie mnie boi i nie bierze :] Klaudiusz, wnioski o akceptacje zdjęć będe wysyłał sms-em do Rebela. W razie braku sprzeciwu udostępnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 i proszę się nie śmiać z Rebela, że zgubił telefon, może on sobie tego nie życzy :biggrin: zadzwonię do niego i się spytam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Klaudiusz, wnioski o akceptacje zdjęć będe wysyłał sms-em do Rebela. W razie braku sprzeciwu udostępnie :P To jest dobry pomysł na znalezienie tego telefonu, może wkońcu na którejś z fotek znajdzie siebie obecny posiadacz i zgłosi sprzeciw :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Co do samego nagrania: było miejsce publiczne, nagrywałem swoich kolegów (których zgodę miałem) a kto siedział obok, przechodził i co mówił to mi kompletnie zwisa. kto się dosiadł?? teraz wiem po co..kojarzę Greedo...trzeciego nie za bardzo....wiesz co Greedo? dzwoniłem do Ciebie, trzeba mi było powiedzieć że to przez tą akcję ze scyzorykiem - nic nie powiedziałeś -a nie wykorzystywać to jako jakiś pretekst.... albo trzeba było mi wpierdolić... mieliście okazje jedyne co pamiętam , to to że powiedziałem spie**alajcie - i to też nie złośliwie....rda3k - nie pie**ol mi, że na wzglad na mnie coś tam pousuwaliście z pliku, bo w to nie uwierzęzresztą wdupiemamto wypowiadam się bo nie wiem po co to upubliczniliściewspółokatorzy powinni uważać, bo może komuś wsadziłeś mikrofon w dupe... w publicznym sraczu kórwa nie mam czasu ...idę pojeździć może potem coś napiszę, mozę nie Kuba Rozpruwacz :biggrin: PS. jednak nic nie napiszę.. pozdro Edytowane 25 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Przepraszam ,.,.... czy sa zdjecia mojej PUPY :biggrin: Mam nadzieje ,że miałem czysta bez koralików :P co by ktoś obrzydzenia do mnei nie nabrał.. Moje foty moga być publikowane i tak posłem nie bede bhuabhuabhuahaah :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zdjęcia z Borek mojego aparatu :biggrin:-----> http://picasaweb.google.com/lisenaXXX/Borki2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 To pytaj sie każdego z osobna czy chce żeby zdjęcia z nim upubliczniać bo np. źle wyszedł. Niektorzy wystawili sobie taką laurkę a nie inną, byli na publicznym zlocie :biggrin:Ten przyklad ze zdjeciami troche nietrafiony bo zdjec bylo kilkaset a nagranie tylko jedno, ale spoko, rozumiem twoj punkt widzenia. Dobra, juz sie nie czepiam. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Greedo, dawaj Coleeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: p.s. Moje fotki mogą być wszystkie, oprócz tej gdzie Nowy mnie kiełbasą obkłada :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) kto się dosiadł?? teraz wiem po co..kojarzę Greedo...trzeciego nie za bardzo....wiesz co Greedo? dzwoniłem do Ciebie, trzeba mi było powiedzieć że to przez tą akcję ze scyzorykiem - nic nie powiedziałeś -a nie wykorzystywać to jako jakiś pretekst.... albo trzeba było mi wpie**olić... mieliście okazje jedyne co pamiętam , to to że powiedziałem spie**alajcie - i to też nie złośliwie....i nie pie**ol mi, że na wzglad na mnie coś tam pousuwaliście z pliku, bo w to nie uwierzęzresztą wdupiemamto wypowiadam się bo nie wiem po co to upubliczniliściewspółokatorzy powinni uważać, bo może komuś wsadziłeś mikrofon w dupe... w publicznym sraczu kórwa nie mam czasu ...idę pojeździć może potem coś napizę, mozę nie Kuba Rozpruwacz :biggrin: Ale to nie przez akcje, do mnie to go ledwo zblizyłes i i tak to z opoźnieniem zarejestrowałem. Porobiliśmy sobie jaja, widziało was tam pewnie z parędziesiąt osób więc nie wiem w sumie o co halo. Ja tego nie nagrałem i nie wrzucałem, a filmiki czy zdjęcia robi mnóstwo osób (nie wiem po co to porównanie z mikrofonem w dupie). Edytowane 25 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a filmiki czy zdjęcia robi mnóstwo osób (nie wiem po co to porównanie z mikrofonem w dupie). O to, to ja sobie wypraszam ,zapewne bym pamietał. :biggrin: Klaudia własnie sobie przypomniałem kiełbase.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Zdjęcia z Borek mojego aparatu :biggrin:-----> http://picasaweb.google.com/lisenaXXX/Borki2007/Borki2007 normalnie już klikam :P Edytowane 24 Września 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 no i ja sie melduje cały i zdrowy. Pozdrówka dla gościa w Kielcach co mało we mnie nie wjechał. Ogólnie to było super ale "Tiger" zdeczka przesadził. Super była rozmowa przy ognisku z soboty na niedzilę na temat DNA :D :D :D. Prawie uwieżyłem w to co mówiliście :D :D. Jedynie co teraz żałuję że nie kupiłem wyższej szyby do Fazera bo kurde przy 200km/h wieje jak diabli. A co do DNA to nie chcę kupić KaZet :D :D :D :D :DDziękuję wszystkim za super zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A o co cho ............. z Tigerem ? Bo nie łapie a każdy sie do niego sadzi..............aa chyba go nawet nie poznałem ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) no i ja sie melduje cały i zdrowy. Pozdrówka dla gościa w Kielcach co mało we mnie nie wjechał. Ogólnie to było super ale "Tiger" zdeczka przesadził. Super była rozmowa przy ognisku z soboty na niedzilę na temat DNA. Prawie uwieżyłem w to co mówiliście :D :D. Jedynie co teraz żałuję że nie kupiłem wyższej szyby do Fazera bo kurde przy 200km/h wieje jak diabli. A co do DNA to nie chcę kupić KaZet Dziękuję wszystkim za super zabawę. Na pewno?? Zastanów się dobrze 2x.. masz pierwszeństwo w kupnie, że tak powiem po znajomości :D ps. właśnie o co biega z tym Tigerem? Edytowane 24 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi