Lisena Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 pizza była wspólna ;)A mój motocykl działa zbyt skomplikowanie dla Was, abyście mogli go zrozumieć :crossy:zapytajcie się kogokolwiek, kto ma Dominatora, jak wygląda sprawa z olejem ;) Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wiecie co? Tak sobie czytam... i oglądam... i się zastanawiam...gdzie ja byłam, jak to wszystko sie działo? ;) Dobrze, że odnalazłam się na fotce, bo już myślałam, ze może imprezy pomyliłam. ;) Buziaki, Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (...)Ale nadgonić JoasieDH w trasie ciężko.............. Braweo Joasia poprawa ładna z 80 km/h w 2006 do 150 km/h w 2007 aż sie boje co będzie w 2010 :) ;) :crossy:A jakie miała ciśnienie w oponach ;) :lapad: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ja swoją część zjadłam ;)wpier*oliłeś kawałek kogoś innego, jak nie widział ;) przynajmniej wiem, kto mi pizze wpie*dolił :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To Ty też sie dałeś namówić na te szynke z kurczaka?? Co za ludzie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :) A jakie miała ciśnienie w oponach Nie wiem, ale widziałem jak powietrze spuszczała bo miała siodełko za wysoko ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A jakie miała ciśnienie w oponach :icon_mrgreen: :crossy: hmm nie wiem nie pytałem . Ja miałem 2,2 z przodu i 2,3 z tyłu. bo sprawdziłem przed wyjazdem .. Oczywiście :) p.s.cos miałem przód kiepawy bo chyba z 1,6 At. ? n o i p o d p o m p o w a ł e m .. :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Miałeś mi w Borkach zakapować wyrocznię z EKG i co ? Wyrocznia był w Borkach jedynie jakieś pół godzinki. Wyniuchał, że może być rozpracowywany. W końcu to WYROCZNIA...... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To Ty też sie dałeś namówić na te szynke z kurczaka?? Co za ludzie :icon_mrgreen: :) :banghead: Szybciej się tam czekało, na szynkę z kurczaka niż na jajka. Widać panie szybciej skubały niż smuszały kury do znoszenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja ze swojej strony chcialem tylko bardzo podziekowac Izulce i Emilowi za pomocy po szlifie i specjalne podziekowanie dla Izuli za wcielenie sie w role sanitariuszki:) pozdr.Ja chetnie wpadne kazdego dnia poza piatekiem (kawalerskie kumpla:)) ale niestety puszka z wiadomych powodow:( O kurde jakie cuda - to mialo sie opublikowac w innym temacie - moj komp potrafi wiele ale ze az tyle.... Marku tylko nam stracha napędziłeś i tyle, ale w tym spamie nie doczytałam jak tam ręka?? coś słyszałam że złamana a wieczorkiem jeszcze tak zacięcie nią piwko otwierałeś.....pozdrawiam i życzę zdrówka i pewnie do zobaczenia w 2 oo no i wolne w pracy było chyba :icon_mrgreen: jak na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Mariani ma palec złamany :icon_mrgreen: W niedzielę sama ręka nie wygląda zbyt dobrze, była porządnie spuchnięta :icon_mrgreen: Edytowane 25 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 lewą ręką piwa dziś podnieść nie mógł biedaczek, a lewa to jego sprawniejsza ręka. Podobno :icon_mrgreen: 4 tygodnie bez jeżdzenia na moto, czyli pewnie niedługo go zobaczymy na dragstarze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wyrocznia był w Borkach jedynie jakieś pół godzinki. Wyniuchał, że może być rozpracowywany. W końcu to WYROCZNIA......Pozdrówka Ha, ha, ha ! I ja mam w to uwierzyć ? W maliny mnie wpuszczasz. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Już pewnie R6 Kazeta lepiej sobie radzi w terenie niż Dominator, a wiecie jaką Kazet ma teraz oponę :) Ta opona to od jazdy po szyszkach wtedy nad jeziorkiem :) A tak w ogóle będę bardzo oryginalny i napiszę... pier*olcie się ;) :) :D PoZdRo Edytowane 25 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A z przodu mam prawie łysą Czy ta część forum jest dostępna dla niepełnoletnich? ;) :) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Kużwa,Janusz ma spalone sprzęgło,ja przez cały dzień wojowałem z brakiem iskry na dwóch garach,tylko Buła sie na nic nie skarżył,narazie.... :P .Ale to wszystko dlatego ,że mieszkaliśmy w domku,nokto zgadnie? NR TRZYNAŚCIE :biggrin: No i wszystko jasne :icon_mrgreen:witam,ja do strat Borkowych moge wliczyc jedynie pekniecie owiewki na praym zadupku ale to jest taki mały pikus,od strony mechanicznej OK,a to dlatego ze kocham moja NIUNIE ;) :) :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi