RafRaf Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Temat uważam do zamknięcia, bo jest bez celu prowadzona dyskusja. Dwa koła ma jeszcze i rower i hulajnoga. Komu przeszkadzają spaliny niech nie jeździ na motorze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Temat uważam do zamknięcia, bo jest bez celu prowadzona dyskusja. Dwa koła ma jeszcze i rower i hulajnoga. Komu przeszkadzają spaliny niech nie jeździ na motorze!!!! To co ma niby robić ? Spalać cenne kalorie na hulajnodze ? :icon_rolleyes: Nie wiem jak Ty ale ja bez moto żyć nie mogę a czasami bywa tak że wpadam do kogoś z wizytą i klepie odemnie CPN-em jak da się coś z tym zrobić ja chętnie poczytam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Też miałem ten problem na DT, jedyne rozwiązanie to przedłużenie wylotu wydechu (jakaś rura) aż za błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Też miałem ten problem na DT, jedyne rozwiązanie to przedłużenie wylotu wydechu (jakaś rura) aż za błotnik. Przedłużyc to można.... no... sami wiecie :biggrin: haha nie ale na poważnie to mi to nie przeszkadza ani troche,a jesli komuś tak to jak powiedzial kolega... nie jezdzić. Proste ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) mi mi koledzy jęczą że jak jadę przed nimi to mi z wydechu wali a jak jadę za nimi to czuje taki skuterkowy zapach a z mojej TDR 50 tak z wydechu pachnie " podobno napierda la la lala smrodem" dwu suwem przynajmniej czuć że jadę  ale takie pytanie czy da się coś z tym zrobić być może to zasyfiony tłumik  Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 mi mi koledzy jęczą że jak jadę przed nimi to mi z wydechu wali a jak jadę za nimi to czuje taki skuterkowy zapach a z mojej TDR 50 tak z wydechu pachnie " podobno napierda la la lala smrodem" dwu suwem przynajmniej czuć że jadę  ale takie pytanie czy da się coś z tym zrobić być może to zasyfiony tłumik  I to jest urok 2t ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys16x Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 zapach spailn z 2t jest bezcenny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 bezceny ale niektuży się wkurw jak przed nimi jade i szeszcze z tłumika strzele :D Dopisane przez Mr.Maciek: Popraw swoją ortografię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dla mnie zapach spalin 2t to coś pięknego i nie obchodzi mnie opinia innych. Jak byłem młodszy jak tata zabierał mnie na zawody np. Wielki podjazd w Szczawnicy albo w Ochotnicy to jak czułem zapach wyczynowego 2t to aż mnie ciarki przechodziły :) A na jakim oleju koloego jezdzisz bo moze to ten Twoj olej tak śmierdzi :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Mi tam zapach spalin 2t wcale nie przeszkadza, czego nie mogę powiedzieć o spalinach samochodowych a zwłaszcza starych autobusów albo innego PRL-owskiego żelastwa. Kumpel kiedyś lał jakiś olej do pił spalinowych, chyba sthil albo husqvarny to fakt, śmierdział nieziemsko. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Kumpel kiedyś lał jakiś olej do pił spalinowych, chyba sthil albo husqvarny to fakt, śmierdział nieziemsko. :icon_twisted: to są bardzo dobre prawdopodobnie syntetyczne oleje :) ojciec kumpla jest nadleśniczym i prowadzi również kursy obsługi pił spalinowych, kos itp i zawsze daje kumplowi ten olej do motoru 2t. Pachnie pięknie a motor chodzi na tym juz dobre 6lat Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To, że są bardzo dobre to nawet nie śmiem wątpić, bo muszą przy wysoko obrotowych pilarkach, ale przynajmniej ten, który on lał, śmierdział strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 to są bardzo dobre prawdopodobnie syntetyczne oleje :) ojciec kumpla jest nadleśniczym i prowadzi również kursy obsługi pił spalinowych, kos itp i zawsze daje kumplowi ten olej do motoru 2t. Pachnie pięknie a motor chodzi na tym juz dobre 6lat husqvarny to pół syntetyki ale nawet silnik crossówki przyjmuje je bez problemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi