grooc Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam,w związku z sugestią moderatorów zakładam nowy topic do dyskusji toczącej się w temacie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=79316&st=40, istotne wpisy są na końcu tematu. Rzecz w tym, że po sugestiach użytkowników forum i dzięki userowi konikkonik, wraz ze szkołą jazdy www.pro-motor.pl, przy ich nieodzownej pomocy i zaangażowaniu, jest plan, aby w najbliższym czasie (za ok. 1-1,5 miesiąca) zorganizować w Krakowie kilkudniowy kurs doszkalający technikę jazdy na moto, dla wszystkich zainteresowanych. Wstępne założenia:- termin: koniec września/ początek października- czas trwania: 3-4 dni (4 sesje po 2 godziny)- wykład teoretyczny przed praktyką (5-6 godzin)- miejsce: plac dawnego lotniska Czyżyny, Kraków + sala wykładowa w okolicy- sprzęt: dedykowane i przygotowane do harców moto z własności Pro-MotorKoszt jest uzależniony od ceny wynajmu niezbędnej infrastruktury lotniskowo-budynkowej.Niewykluczone są pokazy większych mocarzy w objeżdżaniu, wieczorne śmiganie po Krakowie i jakaś imprezka zapoznawczo-krajobrazowa, wieczorno/poranna :lalag: Tymczasem, aby oszacować sens organizacji takiej imprezy, proszę o wpisywanie się w odpowiedzi osób zainteresowanych uczestnictwem w kursie, przy powyższych założeniach.Ja zgłaszam się jako pierwszy zainteresowany :lalag: Oczywiście jasne jest, że dużą rolę grają finanse, więc kiedy poznamy już szacunkowe koszty uczestnictwa, będziemy rozmawiać konkretniej.Jednak wstępne deklaracje będą bardzo przydatne w organizacji. Pozdrawiam. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez grooc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 drugii oby tym razem jednak okazało się, że organizowanie czegokolwiek dla krakusów ma jakiś sens...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 też jestem chętny- oczywiście zależy to od ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 4)Witt :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WS Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 5) WS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no i jestem 6! Na sete sie pisze! Byle cena nie astronimiczna! :-)Gratuluje pomyslu!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wstępne założenia:- termin: koniec września/ początek październikaLepszy rydz niż nic. Koniec sezonu, znacznie przydatniejszy byłby termin otwierający sezon. - wykład teoretyczny przed praktyką (5-6 godzin) Od omawiania idealny jest internet i lepiej (w celu np. obniżenia kosztów) aby na forum (lub zwenętrznej stronie) zamieścić całą teorię ("literkami nie da się niczego nauczyć") i na podstawie tego szkolić. Pisane na podstawie, że to ma być "imprezka", a nie komercyjne doszkalanie (i tak troszkę hybione bo nawet jeśli pogoda pozwoli to i tak przez zimę wiele z głowy wyleci) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareusz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 7 :biggrin:Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja się też dopisuję :biggrin:Czyli 8 Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez TomGór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jestem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 10 - jestem zainteresowany tematem. Potwierdzam swój udział w 100 % ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No jasne, że będę ;) :icon_biggrin: Tomek i Marek mają u mnie zagwarantowany nocleg (z zagrychą :P) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 13 ;-) tak sie niesmiało jeszcze zapytam, jakie są oczekiwania co do umiejętności 'na wejsciu'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Od omawiania idealny jest internet i lepiej (w celu np. obniżenia kosztów) aby na forum (lub zwenętrznej stronie) zamieścić całą teorię ("literkami nie da się niczego nauczyć") i na podstawie tego szkolić. pzdr.Człowieku internet to nadaje się do pieprzenia głupot, to czy teoria przekazana człowiek-człowiek jest lepsza czy gorsza oceń po wykładzie.A żeby uciąć wszelkie dyskusje: teoria techniki i dynamiki jazdy jest nieodzownym etapem szkolenia. Do kolegi tmi: Zaznaczam również, że nie będzie to imprezka, tylko ciężka robota po 12-14 godzin dziennie.Pozdrawiam.. Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez konikkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ... melduję się na baczność jako 12 [?] wpisuję się na 100% - jak coś mi wypadnie to już moja strata [finansowa] Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi