Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No i wyniknął problem. Na dzień dzisiejszy na zlot zaklepane mamy 26 domków. Musimy jakoś uciąć 7 domków nadwyżki. Kilka osób deklarowało wyjazd z namiotem, myślę, że to nie ma sensu jeżeli w innych domkach są po 3 osoby, a przy założeniu że ktoś jest chętny spać na karimatce bez problemu zmieści się 6 osób. Negocjować cenę podjadę w sobotę, bo w tym tygodniu moja rodzicielka wylądowała w szpitalu i niezbyt miałem kiedy. Powiadomię również sklep, więc kiełbasy jak w zeszlym roku nie powinno braknąć. Proponuję też wszystkim wziąć farelkę, gdyby nie urządzenie Nowego, to byśmy pozamarzali w zeszłym roku.Proszę o podanie gdzie są jeszcze wolne miejsca w domkach, oznaczę to na liście i będziemy starać się wszystkich pomieścić, żeby nikt nie pozostał bez dachu nad głową. Proszę o zgłoszenie się na PW osoby, która przybędzie katamaranem.Skrzynka juz działa, miałem zapchaną. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Adam, ja mam jeszcze 12 osob chetnych. Maja brac namioty czy jak? Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Właśnie i co my mamy robić?U mnie w domku miało być ok 5-7 osób, mamy szukać innej imprezy czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Kurcze, na to wychodzi, że musimy się też pognieździć w namiotach. Cóż mogę teraz począć, spróbuje jeszcze coś załatwić w piątek. Ewentualnie załatwię namiary do jakiegoś ośrodka który jest rzut beretem od naszego i ulokujemy się w dwóch tak, żeby po ognisku można było doczłapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 jak się wszyscy troche znietrzeźwimy w piątek, to na pewno nastąpi zwięszkona integracja, a co za tym idzie zwięszkenie ilości osób na domek, ponadto na pewno kilku osobom coś wypadnie w ostatniej chwili i się w domkach rozluźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) No i wyniknął problem. Na dzień dzisiejszy na zlot zaklepane mamy 26 domków. Musimy jakoś uciąć 7 domków nadwyżki. Kilka osób deklarowało wyjazd z namiotem, myślę, że to nie ma sensu jeżeli w innych domkach są po 3 osoby, a przy założeniu że ktoś jest chętny spać na karimatce bez problemu zmieści się 6 osób. Negocjować cenę podjadę w sobotę, bo w tym tygodniu moja rodzicielka wylądowała w szpitalu i niezbyt miałem kiedy. Powiadomię również sklep, więc kiełbasy jak w zeszlym roku nie powinno braknąć. Proponuję też wszystkim wziąć farelkę, gdyby nie urządzenie Nowego, to byśmy pozamarzali w zeszłym roku.Proszę o podanie gdzie są jeszcze wolne miejsca w domkach, oznaczę to na liście i będziemy starać się wszystkich pomieścić, żeby nikt nie pozostał bez dachu nad głową. Proszę o zgłoszenie się na PW osoby, która przybędzie katamaranem.Skrzynka juz działa, miałem zapchaną. [color=#CC0000]Adam czy te osoby zapisane na domki od nr,1do33 to mają je zaklepane czy od nr.27 muszą coś kombinować[/color]. Edytowane 6 Września 2007 przez pierwoszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 z listy nr 10 dolaczy do nas kaka wiec mmm757+ jan kalin + kaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No i sprawa rozwiązana. Więcej domków nie będzie, ale zaklepałem pokoje. Proszę napisać ile osób jeszcze ma zamiar jechać. Np. lime mówił o dodatkowych kilku osobach. Termin zbliża się wielkimi krokami i jest coraz mniej czasu, a liczba wolnych miejsc w pokojach stale się zmniejsza. Cena na osobę najprawdopodobniej wyjdzie większa niż w domkach, ale na to niestety nic nie poradze. W cenniku koszt pokoju 2 osobowego to 100zł za dobę. Biorąc pod uwagę, że domki są rzekomo 3 osobowe, to w pokoju bez problemu zmieszczą się 4 osoby. Proszę od jutra napisać tutaj lub na PW ile osób jeszcze NA PEWNO pojawi się w Borkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) czy dobrze zrozumiałem że trzeba jeszzce raz potwierdzać udział? czy to dotyczy tylko tych co chcieli jeszcze dołaczyć ale nie bylo już domków? Edytowane 6 Września 2007 przez Kotek_73 PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) No i sprawa rozwiązana. Więcej domków nie będzie, ale zaklepałem pokoje. Proszę napisać ile osób jeszcze ma zamiar jechać. Np. lime mówił o dodatkowych kilku osobach. Termin zbliża się wielkimi krokami i jest coraz mniej czasu, a liczba wolnych miejsc w pokojach stale się zmniejsza. Cena na osobę najprawdopodobniej wyjdzie większa niż w domkach, ale na to niestety nic nie poradze. W cenniku koszt pokoju 2 osobowego to 100zł za dobę. Biorąc pod uwagę, że domki są rzekomo 3 osobowe, to w pokoju bez problemu zmieszczą się 4 osoby. Proszę od jutra napisać tutaj lub na PW ile osób jeszcze NA PEWNO pojawi się w Borkach.Super. To z mojej strony bedzie pewnie 8-10 osob,czyli 2-3 pokoje. Dokladna liczbe postaram sie podac jutro. Dzieki :) P.S. Czy w tych pokojach jest 1 podwojne lozko czy 2 pojedyncze? Edytowane 6 Września 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ci co są na liście nic nie muszą potwierdzać. Tylko Ci którzy zrezygnowali ze względu na brak miejsc. Lime dowiem sie wszystkiego jak bede na miejscu. Może nawet zrobie fotki pokoju i domków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Dla pytalskich.To są domki:http://www.borki.pl/Podstrony/3_camping_c.htmlhttp://www.borki.pl/Podstrony/camp_c.html To pokoje w budynku hotelowym:http://www.borki.pl/Podstrony/2_baza_h.htmlhttp://www.borki.pl/Podstrony/4_baza_h.html A całość można obejrzeć na www.borki.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 "CENNIKPOKÓJ 2-OSOB. 100,00 zł/DOBĘ...OSOBA DODATKOWA W POKOJU 10,00 zł/DOBĘ" Czyli wychodzi na to ze w pokojach moga legalnie kimac 3 osoby. Adam, dowiedz sie prosze czy taka dodatkowa osoba moze liczyc na dodatkowe lozko czy nie. Dzieki Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ze tak wtrące słowo ADAM ..... qrna targowac sie nie potrafisz? jeszcze więcej osób niż rok temu a cena jak za Mariot,,,,,, Powiedz gościowi ,że płacisz 90 dych za domek jak rok temu ale mu wybierasz wszystkie domki. za pokoje za 90 zeta.(niech zarobi). i ........ spi tyle osób ile sie pomieści................... co ty rok temu było ile osób ? 60-70 ? juz nei pamietam i jeszcze za darmo mieliśmy OGNISKA aaa i powiedz mu ,żeby ,,kuchnia" sie przygotowała bo maja dobre sniadanka... :) no jeszcze chce 200 za ognisko....... wrrrrrrr A jak mu sie nie podoba to powiedz ,że możemy sie ,,przenieść do innego ośrodka... mało to ?np. w miejscowości Biała...... ( wiem bo byłem,też na zlocie motocyklowym i spoko do dogadania.. ) od tak tylko chciałem zamieszać!!!!!! :smile: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Nowy dobrze gada, przy takiej ilości domkó rabat musi być jak nic, góa 90 zyli za chałupkę i ognicho SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi