ABG Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki jeszua, dokładnie o ten link mi chodziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki jeszua, dokładnie o ten link mi chodziło :bigrazz: to jeszcze podam kierunek zakupów w kraju: polonia cup - 59zeta - i jeszcze popatrz na allegro, też chyba w tej cenie ktoś oferowałjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 a czy neodymowe nie będą sie gryść z telefonem ... chodzi o elektronikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Torbę na bidro kupiłem (zakładaną na pas i zapinaną na karabinczyki) na motobazarze w W-wie. Kolejny będzie we wrześniu. Są zawsze 2 stoiska z wyrobami ze skóry (paski, saszetki i inne drobiazgi). Nie wiem tylko czy o taką Ci chodzi, bo to bardziej w stylu cruisera/choppera. Kosztowała 150 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Już widziałem. W ostatnim Motocyklu (09) jest ta GIVI - do kupienia niedaleko (ode mnie), w PoloniiCup. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Moim zdaniem warte, bo w jednym miejscu (zawsze przy sobie) można miec telefon, dokumenty, aparat itp drogie rzeczy a nie w 15 kieszeniach kurtki...Tylko czy nie bedzie w czasie jazdy przeszkadzało, przy silnym wietrze np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jak byś może podał linkacza do czegoś takiego, jak to dokładnie wygląda to było by łatwiej określić. Uważam, że może to przeszkadać nie tylko ze względu na opory powietrza, ale i na dopływ krwi do nogi, może rysować nam bak, może przeszkadzać we własciwym wyparciu nóg na baku i inne. Dla mnie dobrym rozwiązaniem jest tradycyjna bazarówa, czyli mała sakwa (nie wiem jak to nazwać) wiązana/spinana w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zapomniałem wkleić linka, dobry jestem :) http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=20562O ten plecak chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Moim zdaniem na dokumenty, telefon i inne pierdółki lepszy jest malutki tankbag na magnesy. Poza tym widzisz która godzina i kto dzwoni :) http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=12077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Givi robi takie coś podobne i o ile się nie mylę jest to tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Taka "bazarówka" obecnie wróciła do łask w codziennym ubiorze i nosi potoczną nazwę "nerka" :POgólnie fajna i wygodna sprawa (podobnie jak to na udo) lecz ja się zastanawiam tylko co z rzeczami w niej w razie gleby? Jednak mając telefon komórkowy na piersi w kieszeni wydaje on się bezpieczniejszy niż taki w "nerce" lub na udzie... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wracam do tematu bo znalazłem przez przypadek podczas szukania kufra: Saszetka GIVI Pzdr Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 podczas szukania kufra: :bigrazz: :icon_eek: :icon_eek: Chyba cię głowa boli :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi