ABG Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Hej! Jakiś czas temu znalazłem w necie wspomnianą torbę na udo dla motocyklistów.Nie mogę ni groma teraz czegoś takiego znaleźć.Może ktoś zna linka? Wujek Google nie pomaga. Jest tu w ogóle ktoś używający czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Aleś dał! W życiu takiego nie widziałem, ale brzmi dobrze! :biggrin: To ktos w końcu wie? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Aleś dał! W życiu takiego nie widziałem, ale brzmi dobrze! :lapad: To ktos w końcu wie? ehehttp://tinyurl.com/33vfu4sam myślałem nad takim pierdolnikiem na klucze i takie tam drobiazgi. bo na przykład uwierają mnie jak je wszystkie wcisnę do kieszeni. tylko ta cena lekko zaporowa jak na taki drobiazg :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E, niezłe, ale jak dla mnie lepsza jest saszeta z magnesami na zbiornik. Mała, mieści się w niej wszystko (dokumenty, klucze, itd) i uwaga!!! - nie odlatuje nawet bez pasków dopinanych do kierownicy i w moto bez owiewki powyżej 200 km/h - sprawdzałem osobiście na Torze Poznań. O, ja mam coś w ten deseń - http://www.polo-motorrad.de/mb3_media/1/55...70220101250.jpgkumple mówią na to podpierdółka :) ale przydatne jest :lapad:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 pod warunkiem, że się ma do czego te magnesy przypiąć... :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Takie saszetki na uda robi również firma GIVI, niestety nie znam ceny ale znając włochów to cena będzie w granicach 70-80zł jak nic.Można zapytać w firmie Polonia Cup w Tarnowskich Górach bo oni są importerem GIVI na Polskę i od razu rozmawiać z Karolem on jest najbardziej kumaty jeśli chodzi o GIVI w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 pod warunkiem, że się ma do czego te magnesy przypiąć... :/jsz Jeszua, pomyśleli i tych, co mają plastiki w miejscu metalowego zbiornika - taki mały stelaż pod saszetkę przykręca się w śruby mocujące korek wlewu paliwa. Podobne rozwiązanie stosuje się do stelaży pod kamery, pod gps itd. Całkiem niezłe pomysły. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jeszua, pomyśleli i tych, co mają plastiki w miejscu metalowego zbiornika - taki mały stelaż pod saszetkę (...) a dziękować, dziękować, moja widzieć takie ustrojstwo :D tylko jakoś poza tym czasem zabieram normalnego (czyli nienormalnego) tankbaga bmw, więc jakoś nie uśmiecha mi się śmiganie ze śrubokrętem tam i nazad ;)póki co ten problem pozostał nierozwiązany, poza opcją home-made; nawet touratech do r1200gs nie mieści atlasu drogowego formatu a4 (obgadane z esoxem) :) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E, niezłe, ale jak dla mnie lepsza jest saszeta z magnesami na zbiornik. Mała, mieści się w niej wszystko (dokumenty, klucze, itd) A jak włożę portfel do środka to czy magnesy neodymowe nie polubią się za bardzo z moimi kartami w portfelu? Głupio by było skasować sobie paski magnetyczne ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Niegdyś w tym programie prowadzonym przez popularnego Chomika z "Top Gear" sprawdzali mit nt. wpływu energii magnetycznej portfela ze skóry krokodyla na karty tego typu. Przy okazji traktowali to też przez kilka godzin magnesami neodymowymi i innymi materiałami i urządzeniami wytwarzającymi energię magnetyczną. Żadna nie miała wpływu na kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A jak włożę portfel do środka to czy magnesy neodymowe nie polubią się za bardzo z moimi kartami w portfelu? Głupio by było skasować sobie paski magnetyczne ;-> Nic się nie stanie. Sprawdzałem osobiście, karta śmiga nawet po neodymówce!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja jeżdze z taką mała sakiewką widoczną na zdjęciach: LINKLINK2 Spokojnie mieszcze tam portfel, dokumenty, kluczyki, telefon, pilota do bramy, różne rachunki i inne duperele. Nigdy nie zawiódł nawet do 300 km/h :smile: A kosztował śmieszne 20-30 zł w Louisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja jeżdze z taką mała sakiewką widoczną na zdjęciach: LINKLINK2 Spokojnie mieszcze tam portfel, dokumenty, kluczyki, telefon, pilota do bramy, różne rachunki i inne duperele. Nigdy nie zawiódł nawet do 300 km/h :bigrazz: A kosztował śmieszne 20-30 zł w Louisie... sakiewka fajna, ale pamiętaj żeby wozić ją z przodu a nie z tyłu, bo może przy 300 ci jej nie zwiać, ale podczas czekania na zielone jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 He he he :bigrazz: No cóż, na szczęście nigdy nie miałem takiego, ani innego przypału z kradzieżą - może właśnie przez to jestem mało ostrożny i o tym nie pomyślałem. Z drugiej strony czy kierowca katamaranu czy przechodzeń (bo nie widzę innej możliwości jej "zgubienia") będzie miał odwagę skubnąć mi coś przy takim image`u ? :clap: Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z drugiej strony czy kierowca katamaranu czy przechodzeń (bo nie widzę innej możliwości jej "zgubienia") będzie miał odwagę skubnąć mi coś przy takim image`u ? ;) ależ ten fazer jest brzydki..! :buttrock: BTW w zamierzchłych czasach zostawiałem czasami virażkę z przypiętym kaskiem, sakwami zapiętymi tylko na sprzączkę, na ulicy i szedłem na 30-60min szukać zamków i ruin w lesie... dziś boję się zostawić pustego tankbaga - no, z mapą - na kwadrans. czy to się też nadaje do reklamówki politycznej pisiorów..? :) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi