cubix Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 smart sie zprawdza rewelacyjnie! zwróćcie uwagę, że w Smarcie linia dachu nie została naruszona. Drzwi można było bez problemu otworzyć. Za to w chińszczyźnie drzwi nie było...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 smart sie zprawdza rewelacyjnie! zwróćcie uwagę, że w Smarcie linia dachu nie została naruszona. Drzwi można było bez problemu otworzyć. Za to w chińszczyźnie drzwi nie było...pozdro W chinszczyznie nie bylo niczego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To jest masakra, chyba nigdy nie kupię auta made in china, chociaż ceny mają zachęcające. Niemniej, życie jest droższe...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o technikę bezpieczeństwa to Chińczcy są nadal w latach 50 poprzedniego wieku. Wtedy też samochody składały się jak pudła kartonowe. Taka offtopowa ciekawostka z historii motoryzacji:Gniazdo zapalniczki zaczęło być seryjnie montowane w samochodach 11 lat przed pasami bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 popatrzcie Ford f150 a wyszedl jak jakis chinski SUV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A testu passata b3 nie moge namierzyć :) Poldek rządzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A testu passata b3 nie moge namierzyć :) Poldek rządzi :) od biedy mam b5 :PP http://www.youtube.com/watch?v=EatUvU0zN0o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 pozdrLYsYTego się nie spodziewałem po poldeczku... a co do chińczyków.... to po tym co zobaczyłem zdecydowanie wolałbym chiński motocykl niż samochód.... gdybym miał tylko taki wybór, bo mając do dyspozycji wydanie pieniędzy wolałbym w obu przypadkach coś używanego japońskiego lub niemieckiego niż chińskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam w garażu BMW 2002 z 72 roku, ciekawe jak to by się zachowało w crasch teście, ale zważywszy na masywność użytych blach mogłoby być lepiej niż z chińskim SUVem...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Niby zwykly sedan z azjatyckiego kraju (nawet nie wiem skad), a popatrzcie jak sie zachowuje.Juz wiem dlaczego ludzie go chwala :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Chinczyki robia tylko dobre zupki chińskie ;) taa... pod radomiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 a teraz wyobraźmy sobie sytuację gdy jedziemy chińczykiem 120, z przeciwka leci polonez ok 90 km/h którym kieruje jakiś dziadek, nagle ma zawał i zjeżdża na czołówkę ...... z tego to by tylko kierowca tira wyszedł cało :flesje: ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No ten McLaren F1 ładnie się zachował, bardzo sztywna konstrukcja, ale w sumie za sztywna też jest niedobra. Chodzi o to, żeby zgubić trochę energii właśnie na tym gniecionym przodzie, ale żeby "gniecenie przodu" zatrzymało się przed kabiną pasażerską. Ogółem to ludzie kupują SUV-y żeby być bezpiecznymi.. he he he ;) . Z tego, co sobie pooglądałem, SUV-y zachowują się dużo gorzej od zwykłych samochodów! :banghead: Może z powodu masy... Dominik, Twoje BMW ma 35 lat, a te Chińczyki są niby nowe, mają niby poduszki powietrzne... a prędkość zderzenia jest mała (64kmh). Z dwojga złego wolałbym walnąć w Twoim BMW. Może być z nim zupełnie jak z Polonezem. Zobacz jak sobie radzi :lalag: Wniosek z tego wątku? Lepiej nie kupować hamerykańskich pick-upów i chińskich samochodów :rolleyes: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Romet od przyszłego roku ma produkować motocykle w Polsce. Może im to wyjść tylko na zdrowie. A ty myślisz że to będą polskie komponenty? cos mi się wydaje że to będzie składanka z chińskich elementów.... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I tu też dla porównania.. inny SUV: pozdrCo ty porownujesz volvo xc90 do jakiegos chinczyka porownaj sobie smarta :icon_mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s...related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi