Jump to content

Chińskie crash-testy

LYsY
 Share

Recommended Posts

Kopiuję z wątku o chińskich chopperach... zajrzałem w sieć i wyszukałem sobie crash-testy chińskich samochodów. Słyszałem, że wypadły źle, ale to co zobaczyłem jest przerażające...

Chińska limuzyna

Chińska limuzyna w akcji

- popatrzcie na przednie koła... :clap:

Po raz drugi chiński SUV

Wewnątrz chińskiego SUV-a

Co Wy na to?

pozdr

LYsY

EDIT: Wow, http://en.wikipedia.org/wiki/Landwind - to było zderzenie z 64kmh! Popatrzcie na fotkę...

Edited by LYsY

No nie stary !!!

Totalna zalamka :P

Nadal uwazam ze chlopaki z "made in china" sa fajnymi motocyklistami i pasjonatami, ale ............... patrzac na te obrazki to trzeba modlic sie o zycie !!! :P

Kurde, nadal uwazam ze lepsza kilkuletnia japonia od "nowki" chinczyka :clap: :)

ISRA: 27062
SREU: 614

Sluchaj, ale to jest tak ze jak samochód sklada sie jak domek z kart w czasie crash testu, to pomysl co moze sie stac z motocyklem ??? :clap:

Nagle Ci sie moze rama zlozyc, silnik wypasc itd.

Az strach o tym pisac ............ brrrrrrrrrr :P

ISRA: 27062
SREU: 614

była już jakiś czas temu nagonka na te chińskie samochody przez właśnie wyniki crash testów :D ja bym nie chciał podczas wypadku zostać zmiażdżony przez.... deskę rozdzielczą :/ kierownica wbiła się manekinowi w głowe.... w ogóle po co tam airbag? chyba po to, by na papierze samochód lepiej się prezentował :/ ogólnie uważam że lepiej kupić dobrego używanego

pozdro :notworthy:

Bo wiecie co powinien zrobic kazdy chinczyk w swoim zyciu? :notworthy:

Spodnie,buty i magnetofon :cool: :) :D

Chinczyki robia tylko dobre zupki chińskie :D

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"