Hun996 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 . . . rzeczywiście do tego sprzęta trzeba faceta a nie kalesony. . . Ale nie za dużego. Bo przetłoczenia na baku nie pasuja do budowy człowieka o wzroście pow. 185 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 tak potrzeba takie maczo o wzroscie 175 wtedy jest idealnie ;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 daroq zaszczycisz nas fotkami swojego sprzęta ? :cool: tak czekamy czekamy i nic. A wrzuć je tam gdzie Tobie będzie najwygodniej :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 no to ja sie pochwale http://www.bikepics.com/pictures/985587/ mam 196 cm , i nie narzekam na kształt baku, mam pokrowiec bagstera na bak , i on ma bardzo miękkie wykończenie w miejcach styku kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dużo jeździłem po kraju i po Niemczech, ale u nas poza moją, żadnej innej "elevenki" nie widziałemWczoraj wróciłem z Mazur i jednego dnia widziałem 3. Tak normalnie na ulicy, nie na zlocie miłośników modelu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurux Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dzięki wszystkim za opinie,Sory iż tak długo sie nie odzywałem ale zrobiłem sobie dlugie wakacje, na motocyklu oczywiscie :buttrock: Po przejechaniu 12tys kilometrow stwierdziłem iż nie ma dla mnie lepszego moto niż X11 :D Jedyną rzecza która mnie troche niepokoi to głosna praca sprzegła na wolnych obrotach, po dodaniu gazu lub wciśnięciu klamki cichnie.Moze ktoś zna lekarstwo na tą przypadlość.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Moze ktoś zna lekarstwo na tą przypadlość.Pozdrawiam wszystkich forumowiczówNowy olej?Nowe sprzegło?Jakieś łożysko siada? Nic mi innego do rudego łba nie przychodzi :icon_mrgreen: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Jak cichnie po wcisnieciu sprzegla to kosz sprzeglowy Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryniusz Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam.Jestem posiadaczem Hondy X11 od 29.11.2007 mam nadzieje ze znajdzie sie wiecej fanow i uzykownikow tego modelu na tym zacnym forum.Co do opinii z mojej strony beda w trakcie sezonu natomiast slyszalem od moich znajomych ktorzy znaja sie lepiej ode mnie na motorach ze to zajebista maszynka,dlatego ja kupilem :D Edytowane 5 Listopada 2007 przez haryniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Super sprzęcik, prawie to samo co Blackbird tylko bez owiewek i inna mapa zapłonu, ale też dobre osiągi i przyjemna jazda. Ale podobno wystarczy zmienić tylko moduł i już taka sama moc jak w XX-sie. Skoro o XX są dobre opinie tzn, że o X11 też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Z tym sprzęgłem to normalka - nie słyszałem jak dotąd żadnej CBR i pochodnych w której by nie hałasowało sprzęgło - ten typ tak ma. Można oczywiście wymienić kosz - tylko po co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 W XX-ach i pochodnych od tych motocykli głośna praca sprzęgła to standard i nie da się tego wyeliminować.Nawet zmiana na nowe wycisza je tylko na kilkaset kilometrów. Ogólnie X11 to fajny, mocny moto. Przyśpieszenie dzięki innej mapie lepsze niż w XX-sie (chyba coś koło 2,5 sek. do setki). Jedyny minus to to że powyżej 140 km/h ostro wieje - a chciało by się i motocykl pozwala na osiągnięcie znacznie większych prędkości. Wg mnie to najładniejszy motocykl z dużych golasów - jedynie B-KING ma obecnie wszystko WIĘKSZE (co nie znaczy że lepsze - no i to SUZUKI) od X11. Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem X-11-ki :notworthy: Moto w 100 % spełnia moje oczekiwania - moc, wygląd, prowadzenie i ta .......... MIODNOŚĆ tego moto :icon_mrgreen: Ale z innej beczki ... Ktoś wgrywał mapę zapłonu od XX-a ?? Ile wtedy ma koni więcej ?? Jak z przyrostem mocy ? Pozdrawiam Robert http://pl.youtube.com/watch?v=X3-9MwPlzpM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ale z innej beczki ... Ktoś wgrywał mapę zapłonu od XX-a ?? z etgo co slyszalem , to ECU nie da sie flashen, mozna wyczytac kody bledow itp. ale nowego firmware nie da sie wgrac. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_73 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam. Święta, Święta i tak sobie siedzę i przeglądam stare zdjęcia :icon_mrgreen: Oto jedno z nich: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0caa72d8dc.html Ech - te ciepłe słoneczne dni :icon_mrgreen: Pozdrawiam Rob&X11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi