yeboah Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 tego uczyli na yamaszce 250 ale dobrze że mi to wytłumaczyłeś, upadek mnie nie zraził, będę ćwiczył, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 pomarańczowa emzeta z kuframi? prawie jak KTM Adventure :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 VinAlucard Troszkę męcząca sprawa z tą świecą musiała być...heh...o takiej akcji jeszcze nie słyszałem ;) . Poozdro i lwg! Co Ty gadasz, w niebo wzięty byłem i nawet nie zauważałem wtedy, że to może być irytujące. :) Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 tak ogólnie to moje pierwsze moto, wiem że za silne ale zawsze chciałem takiego dosiaść :banghead: Stoner powiedzialby, ze EGO przeroslo umiejetnosci. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 :banghead: Stoner powiedzialby, ze EGO przeroslo umiejetnosci. :crossy: Dobre :lalag: ! Tym bardziej, że cruisery ani nie skręcają ani nie hamują :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Dobre :lalag: ! Tym bardziej, że cruisery ani nie skręcają ani nie hamują :biggrin: .Tak ale tylko ze stajni HD :biggrin: .Dajcie mu już spokój, przyznał się do błędu.Teraz niech tego mastodonta pozbawi szyby, frędzli,kubków,ledów,antenek lisich kit, głośnej fanfary,oparcia kierowcy :banghead: (to chyba najgłupsze ),oparcia dla pasażera i innych po pierdółek co wielbią właściciele VTX. Potem uda się na boczną drogę i -ćwiczyć,ćwiczyć :biggrin:Taniej i zdrowiej wyjdzie dla maszyny i ciebie. Edytowane 25 Września 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Te polskie boczne drogi to niezła lipa ... Przynajmniej niech owinie w coś moto, żeby się nie zarysował w przypadku gleby :biggrin: Znajomy mojego znajomego wywalił się na VTX i potem we dwóch nie mogli podnieść moto :huh: Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Znajomy mojego znajomego wywalił się na VTX i potem we dwóch nie mogli podnieść moto :huh: We dwójkę nie mogli podnieść moto?No to wstyd trochę, ciężkie moto podniesie nawet drobna kobieta :laugh:http://www.youtube.com/watch?v=YDR856eBy1c&feature=related Edytowane 26 Września 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ten sposób nie zawsze działa. Ja próbowałem tak podnieść moto i się nie dało bo ślizgała się opona podczas podnoszenia. Klasycznie udało się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepan Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dziś pierwsza jazda w Tarnowie i pierwsza gleba. Typowo na plamie oleju przy ostrzejszym hamowaniu podczas zmiany czerwonego na żółte. Obyło się na szczęście, tylko na wstydzie przed instruktorem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fran Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Wyjechałem z lasu na droge, mokre, brudne opony tzn kostka, delikatny łuk był w lewo i oczywiście jak to na wiejskich drogoch piach i jakis tam zwir był. Niewiadomo kiedy a suczka leżała już na mnie.Jechałem jakieś 50 km/h.A miało byc tak na lighcie w niedziele bez żadnych ochraniaczy :mellow: Jeden uraz zbite kolano już pół roku mnie boli :ohmy: no i nauczka bez ochraniaczy juz nawet z garażu jej nie wyprowadzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dziś pierwsza jazda w Tarnowie i pierwsza gleba. Typowo na plamie oleju przy ostrzejszym hamowaniu podczas zmiany czerwonego na żółte. Obyło się na szczęście, tylko na wstydzie przed instruktorem;p Czego to teraz na kursach uczą... :blink: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dziś pierwsza jazda w Tarnowie i pierwsza gleba. Typowo na plamie oleju przy ostrzejszym hamowaniu podczas zmiany czerwonego na żółte. Obyło się na szczęście, tylko na wstydzie przed instruktorem;pInstruktor cały?Czego to teraz na kursach uczą... :blink:Oj, dziewczyna jeszcze w szoku jest, jak my po meczu z Ruskimi. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ten sposób nie zawsze działa. Ja próbowałem tak podnieść moto i się nie dało bo ślizgała się opona podczas podnoszenia. Klasycznie udało się bez problemu. hehe czasem warto poprosić kogoś o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieshka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 moje upadki- z tych poważniejszych sztuk 2- zblokowanie przedniego hamulca i bum, całe szczęście przy małej prędkości, no i 3 parkingówki , typu toczymy moto do tyłu z górki i skręcamy i się przechyliło :D na szczęście w zacnym męskim towarzystwie więc pierwsza pomoc przy podnoszeniu moto była :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi