Lemon Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Za Onet.pl 19-letni mężczyzna zginął w wypadku motocyklowym, do jakiego doszło w nocy w Żaganiu w Lubuskiem. 19-latek ukradł motocykl, nie zdołał przejechać nawet 2 km, gdy stracił panowanie nad jednośladem. - poinformowali lubuscy policjanci. 19-latek zauważył, że właściciel maszyny zostawił ją na chwilę bez opieki. W stacyjce znajdował się kluczyk. Wsiadł na motor i - czego być może się nie spodziewał - nabrał zbyt dużej prędkości. Stracił panowanie nad maszyną i przewrócił się na jezdnię. Nie przeżył upadku. Edytowane 20 Lipca 2007 przez Lemon Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 O, jak mi przykro... Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 "Kara" smierci za kradziez to chyba jednak troche za duzo. Poza tym moto pewnie tez ucierpialo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 zaduzo ??? w sam raz - w ogóle mi kutas nie żal - h*j mu w dupe oby kazy złodziej motocykli tak skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tylko, że właściciel moto może nie dostać żadnego odszkodowania, bo w stacyjce znajdował się kluczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Smierci nikomu nie zycze ale pewnie to nie pierwsza rzecz ktora sp,zlodziej ukradl i kara jest taka jaka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja też uważam że kara śmierci to za dużo... Ale sukin**stwa złodzieja to nie zamazuje... Chociaż o zmarłych mówi się dobrze albo wcale - więc ja już nic nie mówię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Tylko, że właściciel moto może nie dostać żadnego odszkodowania, bo w stacyjce znajdował się kluczyk... Dokładnie tak odszkodowania nie dostanie, a znając Polskie prawo jeszcze dopieprzą właścicielowi, że to jego wina, albo rodzina złodzieja bedzie się procesować. Nic nie jest już mnie chyba zdziwić w naszym kochanym kraju. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jednego mniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dokładnie tak odszkodowania nie dostanie, a znając Polskie prawo jeszcze dopieprzą właścicielowi, że to jego wina, albo rodzina złodzieja bedzie się procesować. Nic nie jest już mnie chyba zdziwić w naszym kochanym kraju. :PSam jest sobie winny Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 "Kara" smierci za kradziez to chyba jednak troche za duzo. Poza tym moto pewnie tez ucierpialo :P Kara śmierci za kradzież... pewnie za dużo..ale jakże często właśnie takie młokosy zabijają innych jadąc skradzionymi lub pożyczonymi motągami. W tym przypadku potraktujmy to nie jako kare ale selekcję naturalną baranów.... jakoś mi go nie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) "Kara" smierci za kradziez to chyba jednak troche za duzo. Poza tym moto pewnie tez ucierpialo :P to nie jest kara, tylko konsekwencja własnych czynów złodzieja. i dokładnie zgadzam się ze stwierdzeniem, że dobrze się stało - jednego mniej :P mnie szkoda tylko właściciela motocykla: moto uszkodzone albo zniszczone, wszystko z powodu głupoty (kluczyk). pewnie odszkodowania nie dostanie...jsz Edytowane 20 Lipca 2007 przez jeszua „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Też uważam, że dobrze się stało, że zginął. Chociaż bardziej wychowawcze byłoby solidne trwałe kalectwo. :buttrock: Edytowane 20 Lipca 2007 przez Mikosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chociaż bardziej wychowawcze byłoby solidne trwałe kalectwo. :buttrock: wtedy do konca jego zycia utrzymywalibysmy go z naszych podatkówzawsze mi przykro jak slysze ze zginal czlowiek, nawet jesli byl idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Szkoda moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi