Igor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tiaaaa....że goła to fajnie jeno zbyt nieaktualne. Poproszę o aktualne i w pozycji leżąc na plecach. No i tyż gołe :buttrock: .Bo za to to nas jako pedofili pozamykają. Ty będziesz pierwszy, za rozpowszechnianie. :) pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tiaaaa....że goła to fajnie jeno zbyt nieaktualne. Poproszę o aktualne i w pozycji leżąc na plecach. No i tyż gołe :icon_mrgreen: .Bo za to to nas jako pedofili pozamykają. Ty będziesz pierwszy, za rozpowszechnianie. :bigrazz: pzdr Sie nie boje !A taka diablica pasuje ?http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e8e020f9e36c547.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/080283f9d1feced8.html He, he zobacz "staruchu" co tracisz wypadając z castingu :icon_eek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f6823f2c78c7c1f9.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a84e70320b3f9bda.html Więcej fotek nie dam bo jeszcze sobie coś zrobisz. :banghead: Ale możesz zostać doradcą Mamakisa przy castingu jak ją przekupisz. :flesje: Tylko WARA od Mamakisa ! :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No termin za pasem. Kolega Capone szuka kogoś kto pożyczy sprzęt nagłasniający. Mielibyśmy wtedy Karaoke i muzykę dobrej jakości. Ew. jeżeli ktoś ma wieżę Hi-Fi i byłby skłonny pożyczyć to bardzo bym prosił o kontakt na PW. Tatakis czy ze względu na wkład w temat, niski wiek i brak nałogów mam dodatkowe punkty premii? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Jezuuuuuuuuuuuuuuusie :flesje: . Oj, będę miał sny :icon_mrgreen: .Ładniejsza od brata. I młodsza. :icon_eek: Doradzać mogę ale wolałbym castingować kobitki. Nie masz drugiego syna? Możnaby poszukać ci synowej i wtedy pomógłbym w castingu :banghead: .Niemniej dzięki za pamięć :icon_evil: . Może ćora odwdzięczy się za doradztwo :bigrazz: ?pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Sie nie boje !A taka diablica pasuje ?(...) yyy... tego... to kto jest ostatni w kolejce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 No to się narobiło !A ja wstawiłem tylko te skromne. :icon_twisted: Zapraszam do negocjacji z Mamakisem w Borkach. Referencje mile widziane :icon_twisted: Igor, nie martw się. Poproszę Mariolkę to może Cię pocieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Jezuuuuuuuuuuuuuuusie :eek: . Oj, będę miał sny :icon_mrgreen: .Ładniejsza od brata. I młodsza. :D nosz cholera uzywke sobie zrobili, no :bigrazz: :icon_evil: Igor, nie martw się. Poproszę Mariolkę to może Cię pocieszy :icon_mrgreen:Nie swoim nie dysponuj, cwaniaczku :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Pytanie do forumowiczów. Czy mógłby ktoś jadący autem zabrać z Milanówka wieżę Hi-Fi i 2 kolumny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Czy będzie ktoś na zlot jechał z Wrocławia, Opola, Wałbrzycha lub okolic - Z POŁUDNIOWO-ZACHODNIEJ POLSKI na zlot w Borkach? Będę 21ego wracała z rajdu konnego, z Nowej Rudy i szukam motocyklowego towarzystwa !!! Baaaaardzo proszę o kontakt osoby, które stamtąd będą jechały !!! Jutro o 7:00 wyjeżdżam z Warszawy na rajd i nie będę miała internetu. kontakt ze mną dzisiaj na gg 2052594potem kontaktujcie się przez mojego kolegę na gg 9016839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Pytanie do forumowiczów. Czy mógłby ktoś jadący autem zabrać z Milanówka wieżę Hi-Fi i 2 kolumny?Może... ale jeszcze za wcześnie, żeby coś obiecać. Jak wypali mi wyjazd to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 TATAKIS czy trofeum będzie można oglądać w Borkach :icon_twisted: Pytam z ciekwaości, niestety do konkursu nie przystąpię, ponieważ ja już tylko popatrzeć mogę i to ukratkiem, gdy bystry wzrok żony mnie nie inwigiluje :P PozdrawiamJanuszm https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Tak bywa jak z drzewem do lasu... :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Czy będzie ktoś na zlot jechał z Wrocławia, Opola, Wałbrzycha lub okolic - Z POŁUDNIOWO-ZACHODNIEJ POLSKI na zlot w Borkach? Będę 21ego wracała z rajdu konnego, z Nowej Rudy i szukam motocyklowego towarzystwa !!! Baaaaardzo proszę o kontakt osoby, które stamtąd będą jechały !!! Jutro o 7:00 wyjeżdżam z Warszawy na rajd i nie będę miała internetu. kontakt ze mną dzisiaj na gg 2052594potem kontaktujcie się przez mojego kolegę na gg 9016839Ja lęcę z Wrocka w piątek,ale nie wiem o której . mam w piatek wolne ,ale plecak pracuje i nie wiem o której się zwolni.Mam nadzieję że ruszę koło 14.00.tel.605049655 Edytowane 14 Września 2007 przez pierwoszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 TATAKIS czy trofeum będzie można oglądać w Borkach :icon_razz: Januszm Dziewczę płoche jest i w Borkach nie wystąpi. Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dziewczę płoche jest i w Borkach nie wystąpi. Musi się też opiekować moim wnuczkiem, który do Waszego towarzystwa się raczej :icon_razz: nie nadaje.Czyli płoche dziewcze jest samotną Matką? Dobrze rozumiem? MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi