pierwoszow Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To może polecimy razem :cool: zapisałem datę w terminarzu :wink:Bardzo chętnie.Jak by Irce nie przeszkadzało chr.chr. to może domek wspólny.No i może Xylów namowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) No jasne że domek wspólny. Bez Twojego chrapania nie zasnę :wink: Edytowane 16 Lipca 2007 przez irkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja pewnie też sie stawię. A łikenda w Borkach w tym roku jeż zaliczyłem i było zajebiście :cool: , poza tym nie jest za daleko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 W tym terminie mam wczasy nad morzem ale... kto wie może przylecę :cool: a napewno będę chciał przyjechac. Postaram się coś wykombinowac :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Będę obowiązkowo :crossy: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 na ta imperze pisze sie i ja :flesje: ,byle do wrzesnia :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Bylem w tamtym roku i bylo super.Tez chetnie sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Oks, to jak młodsi jadOM to ja też postaram się wyrwac :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 My też się piszemy. x2 (na pewno), a może nawet x4... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To co Janek robimy to razem? ale coś tu Marciszka nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Myślę że zapisy i stosowny temat organizacyjny pojawi się koło połowy sierpnia - początku września, teraz nie ma sensu najmniejszego robienia jakichkolwiek list. Poza tym zrezygnujemy z grilla. Pewnie po prostu zrobimy zrzutę i kupi się 100 kg kiełbasy, zapłaci się za ognisko i będzie przyjemnie. Można natomiast wspólnie zastanowić się, co z muzyką. Coś musi grać, dwa lata temu wzięliśy całkiem fajną kapelę, która na końcu spiła się do zera...pzdr Także na razie myślcie, spisujcie się w grupy (układajcie skład na domki - teoretycznie 3-osobowe, bo są 3 łóżka, ale wchodzi wiecej luda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tym razem nie odpuszcze. To jest dobry termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie no muza musi być... a z tym spiciem kapeli nie było tak źle, gorzej było z publiką :D SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 I jedno info - zapisujemy TYLKO osoby pełnoletnie. Sorry. To odnośnie pytań o wiek. Zapisy, tak jak powiedzialem ja i Dominik - za jakiś czas. Teraz podejamy informację o całej imprezie, żeby wszyscy chętni mogli załatwić sobie urlop itp. Co do samej organizacji. Do domków będziecie się zapisywać kazdy z osobna i opowiadać za ich stan. Zrzuta będzie obowiązkowa jak zawsze, ale nie będzie to duża kwota. Opcja z kiełbasą, ogniskiem i "co kto lubi" jest najlepsza. My z Dominikiem pomagamy tylko to wszystko zorganizować, jest to spotkanie forumowe, na którym wszyscy mają się fajnie bawić :) Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) A ja tez przyjade, a zrobie wam na złość :D O nie, bede musiał przyjechać z mamą?? :) Edytowane 16 Lipca 2007 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi