Greedo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja, Aśka i Marlew chcemy domek! :clap: A Dominik będzie?? :clap: Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Rybson i Jokokoko dogadajcie się z Rozkiem i Patrykiem. Też 2 szukają, a jak nie musicie w nocy spać to po co wam więcej niż 3 wyra :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak się zdeklaruje ktoś ze Śląska lub z południa to dawać znaki... coby domek zaklepać. PS strasznie chrapię, co już pewnie niektórzy wiedzą, w promocji rozdaję zatyczki do uszu... :banghead: SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja bym chętnie pojechał ale nie będe miał jeszcze prawka A bo 11 września mam egzamin teorie dopiero :) chyba żebym kierowce sobie załatwił...-ale kijowo być pasażerem na własnym moto :/ Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Potrzebuje 1 miejsce w domku od soboty (pisalem w temacie zapisy...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gdyby ktos potrzebowal czwartego do domku od piatku to chetnie sie przylacze, tylko koniecznie niepalacy :biggrin:. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Gdyby ktos potrzebowal czwartego do domku od piatku to chetnie sie przylacze, tylko koniecznie niepalacy :icon_mrgreen:.Ja też się przyłączam z postulatem przyłączenia, koniecznie do ekipy niepalącej.Od piątku, sztuk raz. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja też się przyłączam z postulatem przyłączenia, koniecznie do ekipy niepalącej.Od piątku, sztuk raz.Tomek, to moze w jednym domku zamieszkamy :icon_biggrin:. To bylby zaszczyt :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to chyba i ja się wybiore nie ma wyjścia trzeba jechać , a ktoś mnie przygarnie na nocleg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to chyba i ja się wybiore nie ma wyjścia trzeba jechać , a ktoś mnie przygarnie na nocleg :-)To moze do nas :icon_biggrin:, aczkolwiek nie moge sie wypowiadac za Tomka :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Haha oki jak mi sie nie zbierze damska ekipka to jestem za!!! :) i dziękuję za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No to i ja przyjadę... sama....Nie chrapię..., nie mantykuję..., nie lunatykuję..., nie palę...Tak ogólnie, to grzeczna jestem...Gdyby było gdzieś, u kogoś, jakieś wolne miejsce dla mychy? :) Do grobowej deski wdzięczna będę...Pozdrawiam, Monika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Okej. Lime przygarnie mnie a ja Izulę, a Izula kogoś przygarnie i domek jest w komplecie.Pasi?Niech paaasiiii... Plissss... PS. Przygarniemy Mychę? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Tomek Kulik kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Okej. Lime przygarnie mnie a ja Izulę, a Izula kogoś przygarnie i domek jest w komplecie.Pasi?Niech paaasiiii... Plissss... PS. Przygarniemy Mychę? Ja jestem zaaaaaaaa :-) palę ale obiecuję że będę wychodzić na dymka , a towarzystwo pierwsza klasa, będę męczyła Tomka bo ja początkująca więc Tomku dobre rady mile widziane :-) liczę na Ciebie mam tylko nadzieje że nikt z towarzystwa domkowego nie chrapie :biggrin: O a jeszcze dodatkowo może towarzystwo domkowe ruszy razem w traske co wy na to??? Widze że wszyscy mamy taką samą miejscowość startową ???No może Lime tylko dołączy :biggrin: I jak już wszyscy się zdeklarują to jak z rezerwacja kto sie tego podejmuje??? Lepiej to załatwić teraz mieć zaklepane i spokojnie czekać na wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Skad mialbym dolaczyc? Chyba z Kabat :biggrin: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi