stesiu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a ja Ci leszak powiem tak:mój wujek ma Suzuki Intrudera 125 rocznik coś około 2000 i moto pomimo pojemności - takiej jaką ma:-)gabarytowo sprawia wrazenie naprawde duzego!!mam troche ponad 180cm wzrostu i czułem sie na nim naprawde wygodnie.nie wiem ile on mu tam pali ale myśle ze niewiele także to nie problem :-)jeśli chodzi o prędkość to te 9 dyszek spokojnie można leciec!!wg mnie 125 to troche za mała pojemność i szybko Ci sie znudzi ale zrobisz co bedziesz uwarzał za słuszne. a tak na marginesie to ten Intruder jest do sprzedania za małe pieniądze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Honda VT125 Shadow to raczej z wygladu cruiser. Mialem ja jako pierwsze moto. Sluzyla wylacznie jako transport do pracy i z powrotem. Do niczego innego sie za bardzo nie nadawala; przy pietnastu konikach i symbolicznym momencie obrotowym fun factor byl niezaduzy. Z czystym sercem polecam jako pierwszy motocykl; gdybym zaczal od mocniejszej maszyny na pewno zrobilbym sobie krzywde. A tak przez rok codziennego turlania sie po miescie nauczylem sie bezpiecznie poruszac po betonowo-asfaltowej dzungli. Ale nie ludz sie, jak tylko poczujesz sie na 125tce troche pewniej zaczniesz myslec o czyms mocniejszym :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Miałem Virago 125 i paliła mi ok. 3L (rekord 160km na 4L :lalag: ) :biggrin: Jej vmax'em było 110km/h...Śmiesznie na niej wyglądałem, bo mam 184cm wzrostu :flesje: Kup lepiej coś większego za tą kasę, bo 125 Ci się bardzo szybko znudzi (wiem co mówię)... Adam jak sprzedawałem swoją virażkę to w sumie nie miałem problemów, bo wystawiłem ją chyba na początku grudnia i dużo ludzi dzwoniło, a sprzedałem ją na samym początku stycznia :) Weź jedynie pod uwagę, że YBR jest bardzo chodliwa :wink: Deathraw jak tam chodzi Ci virażka? P.S.Virażkę, która jest na mojej stronie bikepics upchnąłem za 5000zł... Edytowane 18 Czerwca 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może Virago 125? :) Przyjemnie się tym jeździ i dla kobiety jak znalazł :lalag: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No już się prawka doczeka nie mogę bo teraz jako plecak jestem skazany na łaskę lub niełaskę sił wyższych:)Ale odpala jak złotko ale pewnie do regulacji.Zresztą teraz gorsze problem mam-torbiel na 2 zębach a leczenie długie,skończy się zabiegiem i nietanie;/.Podobno po zabiegu twarz mi tak spuchnie że oczu nie domknę:buttrock:.No ale jeszcze tylko rok niecały do egzaminu więc już chyba czas się z gn'em oswajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 bzyczek Ładne to :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A Honda Rebel 125cm ? Trochę waży /ok. 150kg/ i to może być minus, reszta OK. w swojej klasie. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam, podczepię się pod temat :icon_twisted: Jestem w trakcie kursu A1, no i poszukuję motorka(oczywiście 125ccm). Podoba mi sie shadow i dragstar - niby można je rozbujać do 110km/h(ładne, podobają mi się), ale wreszcie trafiłem na varadero. Ile poleci taki sprzęt? Varadero ma chyba więcej koników? No i jak we dwie osoby, bo tak też zamierzam śmigać? Aj, mam dylemat:P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kup jakiegoś Harley`a - dobrze traktowany spali 5l a chcoiaz silnik jakis jest pod bakiem. No i markowy chociaz. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 witamzainteresowany jestem kupnem choppera 125 lub 250 ( honda rebel, yamaha virago, shadow itp)z tąd też moje pytanie co sądzicie o 4-sówowych silnikach 125 i 250?? gdzies słyszałem że nie warto kupowac 125 w 4sówie, ale nie wiem, podobają mi się takie motory i muszę wiedziec o wadach małych 4-sówów.Co warto kupić?? czy lepszy 125 czy 250?? proszę o odpowiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Lepszy 250cc, masz więcej mocy, nie musisz trzymać cały czas manetki na max a pali niewiele więcej.Wszystko zależy do czego będziesz używał, bo jak tylko z wędką na ryby to i 125 wystarczy.Osobiście dla mnie 250cc to minimum przy którym można już z przyjemnością sporo pojeździć.No i większe silniki przeważnie wytrzymują większe przebiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A może by tak skorzystać z wyszukiwarki. Z tego co pamiętam to było kilka tematów o tych motocyklach. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI18 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam,Mam do was pytanie, który z moto wymienionych w temacie jest lepszy, mniej awaryjny i najwiekszy?Mam 185cm wzrostu... Czy może polecacie jakis inny, w tym stylu w cenie ok 4000zł. Pozdrawiam ADI18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 witamzainteresowany jestem kupnem choppera 125 lub 250 ( honda rebel, yamaha virago, shadow itp)z tąd też moje pytanie co sądzicie o 4-sówowych silnikach 125 i 250?? gdzies słyszałem że nie warto kupowac 125 w 4sówie, ale nie wiem, podobają mi się takie motory i muszę wiedziec o wadach małych 4-sówów.Co warto kupić?? czy lepszy 125 czy 250?? proszę o odpowiedzi ... Siemasz>>> Malusi silniczek jest do d...py !!!! Po pięciu minutach jazdy zdasz sobie sprawę jaki błąd popełniłeś !!!! Kup sobie coś z czego będziesz się cieszyć a i jazda nim sprawi ci przyjemność . Jak chcesz małego czoperka to kup sobie motorynkę ..>>> efekt podobny a koszta mniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam,Mam do was pytanie, który z moto wymienionych w temacie jest lepszy, mniej awaryjny i najwiekszy?Mam 185cm wzrostu... Czy może polecacie jakis inny, w tym stylu w cenie ok 4000zł. Pozdrawiam ADI18. Siemanko >>> Pomyśl lepiej o tym jak dozbierać jeszcze parę zł i kupić motocykl a nie zabawkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi