Hero Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Witam serdecznie Jak Wam się podoba to cudeńko ? http://www.tornadobenelli.com/html/galleri.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 jakis taki kosmosowaty ale tak lekuchno i te kolory, nieszmaczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Wygląda za*ebiście, ciekawe jaka muza płynie z tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 mi na przykład w ogóle się toto nie podoba.Przekombinowane. Piękna włoska linia to DUCATI 900SS (z kanciastą lampą), 916-998, Monster, MV, Guzzi V11, ... ale to? Wydumka.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 takie tam :roll: pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Września 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 Piękne! Wąskie, zgrabne, tłumiczek nie pod kanapą, te niesamowite wloty powietrza, ten zbiornik ukształtowany w tak nietypowy spisób. Do tego suche sprzęgło. Ahh, kwestia gustu oczywiście, ale mi się podoba bardzo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 No cóż, tak jak innym nie podobają się tłumiki pod kanapą, tak mnie wkurzają światła umieszczone jedno nad drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Ja zagłosowałem na "takie tam". Ma w sobie troche piękna, ale jest też troche kaszanki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Hej, a mi sie bardzo podoba, czytałem testy itd. Dla mnie po prostu piękne. Pojeździłbym sobie czymś takim.PozdroDyzioP.S. Cena niestety też z kosmosu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Podoba mi sie to cudeńko, lecz jest kilka zastrzeżeń: np. z kształtem baku przesadzili projektanci. Spójrzice jak jest ukształtowany od strony czułego punktu kierowcy :!: 8O osobiście nie chciałbym się nadziać na to "coś" podczas awaryjnego hamowania :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 heh, zawsze możesz suspensorium zapodać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 E hhh jeszcze jeden ochraniacz do kupienia :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 wyglad może zajebisty ale jakoś w WSB niemoże sie odnaleść i to wysoko umieszczone siedzenia dla kierowców min o wzroście 185cm.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 No troszkę przekombinowany, szczególnie układ chłodzenia, te wentylatory z tyłu wyglądają paskudnie, no i faktycznie ojcostwo można na tym zbiorniku stracić...... no ale całkiem nie zły materiał na streeta 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 moim zdaniem jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi