zosia_ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie było awari.Opona tył poleciała po 8 tysiącach km, przodu zostalo tak jeszcze na 2 tys.A to że w zakrętach kiepsko to raczej mit.wiadomo że nie da sie tu porównać intruza do jakiegos przecinaka, ale kładzie sie jak na swoją wagę rewelacyjnie, aż do granic możliwości, czyli obtartych podnóżkach.generalnie sezon raczej kiepski bo tylko 9 tys km, ale to kosztem off roadu.Moim zdaniem zacny sprzęt i raczej na nastepny sezon zostanie u mnie. tomek Dzięki Szabla :buttrock: Wrzuciłbyś gdzieś fotke swojego sprzeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A jak wygląda spalanie mniejszych Intruzów ? Intruz M800 pali w jeździe mieszanej (miasto/trasa):- dynamicznej, przelotowa 120 - 5,6- spokojnej, przelotowa 90-100 - 4,9 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jestem posiadaczem intruza 1400 od 2 m-cy i nie zeszłem z spalaniem poniżej 7,5 l, a potrafi spalić i 10 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mój M1800 Na trasie przy piłowaniu na maksa tj. 180-220km/h - 10 litrówNa trasie przelotowa 120-140km/h - 6,5 litraMiasto - a nie jestem w stanie jeździć po mieście spokojnie - 6,4 litra I Uwaga na trasie autostrada ciągnąłem się za malym motocyklem 10-110 km/h spalanie - 4,5l - nie mogłem uwierzyć sprawdzałem kilka razy dystans był spory Generalnie ciężką mam rękę.Wszystkie dane bez pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 wprawdzie mam od niedawna vs1400 ale już kilka tysięcy nawinąłem i spalanie wychodzi mi ok 6l przy jeździe do 120. powyżej lawinowo rośnie i zaczyna denerwować pojemność zbiornika..... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja w przeciwieństwie do Dzidka rękę mam lekką a VZR1.8 pali mi średni 7,5l/100km. Trasa mieszana, 70% autostrada (około 160km/h), reszta miasto. Jeżdżę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 moj kumpel ma 1800 ja mam M 800 jemu wychodzi srednio w miescie 8/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot1975 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Mam vs 1400 i po wymianie kompletów naprawczych gaznika i prawidłowym ustawienia poziomu paliwa w komorach gaznika intruzik mój pali przy 90 km/h 4.9 litra a przy 120km/h 5.5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Pojeździłem trochę z mniej doświadczonym kolegą i nagle się okazało, że duży VZR potrafi też 6/100 spalić. Może jeszcze gaz założę....... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam serdecznieIle pali ?...,,ile mu sie wleje ,,jak ktoś napisał wczesniej.A na serio ma ogromne zróżnicowanie w ,,apeptycie,,.Mozna przy spokojnej jezdzie zrobić 380km na zbiorniku i zapala dopiero druga rezerwe/bo ma dwie rezerwy taka ciekawostka/.Przy odkrecaniach pod 200 na 3 biegu robi sie 150-180km na zbiorniczku .Czy to prawde że zle sie zakręca //-BZDURA TOTALNA !Przy umijetnym kładzeniu motocykla i posiłkowaniu się przeciwskretem lata po zakretach asz miło.Pozcierał u siebie bezpieczniki na podestach i nigdy nie miałem ani razu wybicia lub efektu wylatywania z zakretu . Zrobiłem 10 tys km .Jedno co mnie przeraża to czas na jaki starczaja klocki!!!Schodza w oczach.PozdrawiamSony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 380 na baku? Próbuje i próbuje ale powyżej 320km mi nie wychodzi.... Mam fobie i przy pierwszej rezerwie szukam dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witam.Jestem świeżutkim szczęśliwym posiadaczem M109R L.E.Wyjazd na zlot do Koła> Tankowanie na trasie Kórnik Środa Wlkp.> Września>autostrada (140km/h). Zlot;Parada;zlot>autostrada (140km/h)> Września> tankowanie. W sumie 260km przejechane i wyszło 7l na 100km.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoq74 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 minimum wyszło mi 5 coś ale to przy pierwszym tysiączku wiec nie mówimy o jeżdzie.Średnio 7 trzeba liczyć no chyba że ktos dupę szkłem podciera i je tylko chleb i wode-żeby było taniej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Średnio 7 trzeba liczyć U mnie wychodzi podobnie - 7-7.5 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam U mnie też wychodzi ok7l ale jest w stanie do 10l szarpnąć w szczególnych warunkach, ale moim zdaniem kwestia spalania jest naj mniej istotna! gdyby palił 20l też bym go kupił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi