Zibibyk Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witamkupiłem motocykl i dostałem extra zabezpieczenie xenna ale bez baterii, czy może ktoś pomócw ustaleniu jakie powinienem zastosować?Dzięki za wszystkie informacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Czerwca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witamkupiłem motocykl i dostałem extra zabezpieczenie xenna ale bez baterii, czy może ktoś pomócw ustaleniu jakie powinienem zastosować?Dzięki za wszystkie informacje.... U mnie o ile pamiętam są dwa małe paluszki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A u mnie znowu (Xena XE15Y) jest 6xLR44 (zegarkowa). Baterie instaluje się w takiej osobnej plastikowej kieszonce i dopiero tak gotowy "nabój" wkłada do korpusu Xeny. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A u mnie znowu (Xena XE15Y) jest 6xLR44 (zegarkowa). Baterie instaluje się w takiej osobnej plastikowej kieszonce i dopiero tak gotowy "nabój" wkłada do korpusu Xeny. Dokładnie. Ap ropo u ciebie też padają bateryjki tak szybko ??? szczególnie jak jest zimno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a co to jest zabezpieczenie xenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Xena to zabezpieczenie na tarcze. Patrz allegro:http://allegro.pl/item204012273_xena_xn14_blokada_na_tarcze_hamulcowa_z_alarmem.html POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) zdecydowanie nie, wpisz w goglach xenna to zobaczysz co wyskoczy Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Chri$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ap ropo u ciebie też padają bateryjki tak szybko ??? szczególnie jak jest zimno ??U mnie też jest 6 x LR44. Komplet wytrzymuje sezon przy załączeniu alarmu 2 może 3 razy. Pierwsze jesienne chłody i bateryjki mówią bye, bye.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 -rozkręć i zobacz jakie wchodzą, u mnie w Xena (pierwszy wypust)wchodzą dwa małe paluszki.Tylko kup firmowe baterie,dżapańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibibyk Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 u mnie nie ma dodatkowego pojemniczka tylko miejsce na takie podobne do paluszków 2 baterie ale gdzieś w necie widziałem zegarowe i zastanawiam się co tam włożyć żeby nie zepsuć?!Ale dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Może ktoś zgubił nabój na baterie i masz w blokadzie puste miejsce? Podaj model, może ktoś ma taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi