marzka Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Widze że moj temat zniknąl, trudno zaczne jeszcze raz :) .Mam na imię Kamila jestem posiadaczką małej popierdułki (aprilia classic50), ale moze byc jak na początek.Mam nadzieje ze to moj nie pierwszy i nie ostatni motor ;) Witam wszystkich i podrawiam Witam,a może masz ochotę na spotkanie w babskim gronie?Pisz na moje gg-może uda się coś zorganizować.Pozdrawiam p.s. ja też dzikam popierdułką :biggrin: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów z Łodzi i okolic.Jak widać jestem początkujacym forumowiczem.Z chęcią poznam kogoś kto śmiga na podobnym moto,czyli nie tylko asfalt.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów z Łodzi i okolic.Jak widać jestem początkujacym forumowiczem.Z chęcią poznam kogoś kto śmiga na podobnym moto,czyli nie tylko asfalt.POZDRAWIAMWitam my już się poznaliśmy "LC4 kolumna..." ;) jeśli planował byś wypad w moje strony daj znać oprowadze cie po naszych terenach Edytowane 15 Września 2008 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strażak8 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Cześć.Okey ninjabike.Jak będę miał chwilę na zawitanie w Wasze strony dam znać. Edytowane 16 Września 2008 przez strażak8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam wszystkich nowo przybyłych!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomicb500 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam wszystkich motomaniaków. Jestem tutaj nowy, mam na imię Tomek i śmigam CB500s. Okolice Pabianic. Pozdrawiam wszystkich. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Pozdrawiam sąsiada ;D :icon_mrgreen: ja z Ksawerowa ... tylko że dla mnie asfalt do wróg ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała85 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :biggrin: hellowszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :bigrazz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr :biggrin: 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :) . małej popierdułki (aprilia classic50), ale moze byc jak na początek. jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :smile: bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))bez urazy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyŁódź Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :biggrin: hellowszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :bigrazz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr :biggrin: 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :)jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :) bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))bez urazy pozdroPogoda nie rozpieszcza......Trzymam kciuki za kolejną adeptkę sztuki motocyklowej pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 :icon_biggrin: hellowszystkim Łodzianom! chyba pogoda na śmiganie nie rozpieszcza :icon_razz: a ja mam jutro egzamin na prawko brr ;) 3-majcie kciuki bo musze zdac za pierwszym razem :)jak najbardziej moze byc :) ale to nie jest motocykl tylko cos pseudo pobzykującego :D bardziej definicją przypominającego motorower i wyglądem(gabarytami) także :))bez urazy pozdro Co sie dziwic jak to jest 2-suw, a co do gabarytów to przypuszczam że tego nie widzialas, ale w to nie wnikam. Z resztą lepszy rydz niż nic.lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam wszystkich Łodziaków i okolicznych mieszkańców :) Pod konieć sezonu przesiadłem się z Hondy Cbf 600 na Cbr 1100 xx :) Mam nadzieje że pogoda pozwoli jeszcze w tym sezonie pośmigać. Jak mnie niema na forum to latam - znaczy się często latam bo to ,ój drugi post :D Pozdro dla wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 :crossy: to jeszcze można!! :eek: Przykład dzień dzisiejszy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel z janowa Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich.... Jestem nowy na forum jak i rowniez w swiecie motocykli.. Jak narazie smigam Gilera Eaglet 50 moze jest ktos z podobnym moto.... Pozdrawiam wszystkich.... :banghead: LEWA W GÓRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam wszystkich motonitów łódzkich i nie tylko... Mam nadzieje, że będę częstym i użytecznym gościem na forum i nie tylko. Śmigam, a właściwie śmigałem na zygzaku. Niestety w tym sezonie juz sie nie pojawie na ulicy - zostałem wyeliminowany przez innego, niesfornego uczestnika ruchu drogowego, ale mam nadzieje że do wiosny zdążę dojść do siebie. pozdr dla wszystkich, lewa łapka w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam wszystkich nowych. Brzozy szybkiego powrotu do zdrowia i na dwa koła życzę. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi