prince Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 .. jaka piekna tragedia ech!Chyba nie Okudżawa . Wysocki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kabaret moralnego niepokoju:-)http://kmn.k2.pl/publikacje.php patrz-ballada tragiczna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jul Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Bardzo mi przykro ale jest tak jak mówi ^^Sorry . Jesu granat zwymiaruj je ,a ja poszukam czy są takie u mnie .No nie do końca ma rację. M-61-62 i 63 i cały pierdolnik Urałkowy to nie to samo...Zakupta szklaną kulę w Ikea. Tak bedzie najszybciej,bo zaraz się wywoła chora dyskusja.No ale,ok jakie różnice w rozrzutnikach ? :D No nie do końca ma rację. M-61-62 i 63 i cały pierdolnik Urałkowy to nie to samo...Zakupta szklaną kulę w Ikea. Tak bedzie najszybciej,bo zaraz się wywoła chora dyskusja.No ale,ok jakie różnice w rozrzutnikach ? :crossy:Ja sem provokator............... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Ja sem provokator............... :biggrin:A nie z bagien przypadkiem?^^To co me piękne oczy widzały : Rozrzutniki na dwie dziury , trzy od dwóch rodzajach rozstawu śrub i wcale ,bez nich -czyli zgrzewane albo spawane do odkuwek . Jak się komuś wydaje że to problem to naprawdę jaja zaczynają się dopiero przy rozrządzie . Edytowane 26 Lutego 2008 przez prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Wracajac do wału, Prince, niestety nie znalazłem nic na potwierdzenie tego ze w uralach m61 były robione specjalnie inne wały a przez to i specjalny 3 rodzaj odrzutników, z tego co znalazłem w znikomej literaturze to tam były montowane waly od emki a wiec i takie same odrzutniki, pózniej robiono juz "normalne" wały na które nie pasuja odzrutniki kaski i emki z wiekszym czopem i szerszym rozstawem srub mocujacych, wiec reasumujac, sa tylko 2 rodzaje odrzutników na emke i kaske i na urala wszystkich typów, odrzutniki które dostałem są dokładnym odbiciem 1 grupy, jesli ktos ma twarde dowody prosze, a dyskusja jest tylko pozornie bez sensu bo okazuje sie ze zdobyc taki zas*any odrzutnik to mordega, A co do rozrzadu to juz wiem ze w uralach były 2 rodzaje wałków rozrzadu, z szerokim wiencem i wąskim, pózniejszy patent, ruski momentami dorównuja francuzom bo oni własnie składaja samochody po prostu sprzatajac w magazynach, i jak np. masz 2 takie same samochody np. ax czy zx ten sam rocznik, ten sam silnik i ten sam model to na 100% czesci nie beda przekładalne, bo sa rózne regulatory, komputery, wahacze, stacyjki i czort wie co jeszcze! Mam tego dosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Hehe:) To po co jezdzisz ruskiem?Ja mam radzieckie moto i francuskie auto i nie narzekam:)Nikt nie mowil ze zycie bedzie proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Uwielbiam francuzy, i francuzki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Szybkie pytanie-gdzie kupic zarowke halogenowa do reflektora (dwuwloknowa oczywiscie) na 6v? Chyba Paolo350 kiedys gdzies mowil ze ma taka u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Szybkie pytanie-gdzie kupic zarowke halogenowa do reflektora (dwuwloknowa oczywiscie) na 6v? Chyba Paolo350 kiedys gdzies mowil ze ma taka u siebieKupowałem ją w pierwszym sklepie motoryzacyjnym, jaki spotkałem w Przemyślu. Dziś jadę do Przemyśla (chyba) także mogę zapytać ile teraz kosztuje (podejżewam, że coś koło 15pln na sztukę); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 hmm.. Chyba sie po nia nie wybiore do tego sklepu.. ponad 600 km w jedna strone 8)7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ma ktos sprawdzony spaosób jak w szkrzyni k 750 be wstecznego wyciągnąc zewnetrzyny pierscień łożyska stozkowe n2h2204? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Było już . Podgrzej całość i przy lekkich uderzeniach o jakąś nieco większa tulejkę sama się wysunie . Jak jesteś przy tym to oglądnij powierzchnię po której prasuje oring wycisku sprzęgła . Jak jest wyrobiona to albo nowa albo tulejkę do środka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Szybkie pytanie-gdzie kupic zarowke halogenowa do reflektora (dwuwloknowa oczywiscie) na 6v? Chyba Paolo350 kiedys gdzies mowil ze ma taka u siebieDobra - bylem dzisiaj w sklepie - zapytalem o ta zarowke;H4 6V, moc 35/35W - kosztuje 16pln;Z tego co wiem to mają je w dużej części sklepów motoryzacyjnych.....U nas to taki "podrzędny sklepik", ale pytalem tez w "inter cars" i tez maja (jak nie na dzis - to na rano beda)... Edytowane 27 Lutego 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 hm czyli rozumiem że mam podgżać w korpus skrzyni w okolicach łozyska i powinno dac radę wyciągnąć....możesz mi podac polski zamiennik tego łózyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 hm czyli rozumiem że mam podgżać w korpus skrzyni w okolicach łozyska i powinno dac radę wyciągnąć....możesz mi podac polski zamiennik tego łózyska? Jeśli chodzi o to rolkowe łożysko to jest jescze inny sposób. Wycinamy z blachy cos na kształt kółka i wspawójemy w bierznie. Następnie całość wybijamy od zewnątrz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi