fcziom Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 no to może Kawasaki ZZR 1100?? Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dr 800, xtz 750, AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 jest jeszcze jedno fajne enduro Honda XL600LM pierwszy model wyszedl w 1985 roku produkcja trwała bardzo krótko bo do 1987 więc nie wiem czy takie roczniki beda Cie interesowac!?Jest Yamaha XTZ 750 słyszałem jeszcze o Cagivie750 Elephant jednak na jej temat wiem bardzo mało wiem tylko o jej istnieniu :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Yamaha TDM 850 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeLu3 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Popieram. TDMa powinna Ci spasować :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 samolot Ty sam jesteś turystyczny tapczan jeśli ZZRa 1100 i FJ do tej klasy zaliczasz , tak samo uważam , ze XJ 900 nie jest nakedem ... Mario , TDM to faktycznie chyba to czego pragniesz , ale czy moc wystarczy?chyba troche koni mniej niz gpx 750 , a co sądzisz o dużym zygzaku lub cebre 1000f , co do cebry to jakiś "plecak" gdzieś napisał , ze to wg. Niej najwygodniejsze moto. Ale to moze niech sie użytkownicy wypowiedzą :icon_biggrin: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ZZR to tapczan - 235 kg wagi na sucho, duzy rozstaw osi robia swoje. A ze 280 to nie jest powod zeby kupywac tego slonia.FJ chyba nawet jeszcze ciezsza a z KM slabiutko ( chyba 125 )XJ 900 to nie jest naked z czesciowa owiewka :icon_biggrin: ? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mam troszke więcej od ciebie bo 193-194 cm wzrostu i wagi mocno ponad 100 kg :icon_biggrin: Śmigałem na Hondzie CBF 600 SA - fajny sprzęt - zmieniam teraz na Bandziora 1250 SA K7 tylko dlatego że mi 600-ka nie starczała i za wolna była. Pozycja wygodna na krótkie i na długie wypady. Szukaj czegoś w Motocyklach Sportowo-turystycznych. Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 "FJ chyba nawet jeszcze ciezsza a z KM slabiutko ( chyba 125 )" Fj wazy 262kg i ma 128 kucy.Mój kumpel taka latał i mówił ze do 3 biegu guma sie pali.Wiec na deficyt mocy raczej nie cierpi :biggrin: Najgorsze dla mnie bedzie pogodzenie checi posiadania wygodnego motocykla na dłuzsze dystanse, porecznego( lekkiego) i majacego umiarkowany apetyt na paliwo. Prawie zdecydowałem sie an FJ ale uwazam ze 1200 nie jest mi potrzebne a moc 100KM mi w zupełnosci wystarczy.Moja kawa legitymowała sie 108KM ale teraz to pewnie połowa kulawa po tylu latach. Chciał bym tez w miare nowoczesny silnik, najlepiej cos z roczników pow 2000r. Jedyne co mi przychodzi na mysl to VFR 800 z 98r lub Fazer 600 z 2001, do kupienia za te same pieniadze.Powinienem zaznaczyc ze nie nawidze kłasc sie na baku, bo wtedy czuję ze nie panuje w pełni nad motocyklem, wiec raczej wyprostowana pozycja mnie interesuje. Bedzie kwas jak tylko fazer 600 sie nada.Kupie i bede wygladał na nim jak na psie :biggrin: SIC! Z reszta popatrzcie na obrazek pod moim nickiem.Na kwaie tez wygladam nie ciekawie i tak samo mi sie nia jezdzi. pzdr i dzieki za wszystkie sugestie... a TDM odpada- nie bede pisał dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Wydaje sie spore http://moto.allegro.pl/item165036036_ttium..._prod_1999.htmlhttp://moto.allegro.pl/item163730751_suzuk...00s_2001r_.html Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No oczywiście polecam model którego sam ujeżdżam :) Rocznik 2001 przy 185cm jest naprawdę w porządku, ale turystyczna szyba dla ciebie jest obowiązkowa (polecam MRA) Ale 10 koła to chyba ciut mało na porządną Fi :cool: Starsze są tak samo wygodne, ale zazwyczaj mają już trochę na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No oczywiście polecam model którego sam ujeżdżam :) Rocznik 2001 przy 185cm jest naprawdę w porządku, ale turystyczna szyba dla ciebie jest obowiązkowa (polecam MRA) Ale 10 koła to chyba ciut mało na porządną Fi :cool: Starsze są tak samo wygodne, ale zazwyczaj mają już trochę na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Sorry, za bardzo kliknąłem... Edytowane 13 Lutego 2007 przez Major Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) To ze GPX jest maly i niewygodny dla Ciebie to nie zanaczy ze wsztskie sportowe badz sportowo tusrystyczne 600ccm lub 750 sa takie same i ze od razu musisz wsiasc na motocykl powyzej litra pojemnosci.Kiesdys wlasnie tak projektowano plastiki ze byly sparanskie a pozycja byla skrajnie sportowa.Skoro Twoj kumpel latal FJ i mowi ze tak elegancko chodzi to radze mu sie przejechac CBR 954 albo ktorakolwiek z R1. Gwarantuje ze jak zejdzie z takiej maszyny to na FJ bedzie mowic mul - tapczan. A przeciez sa jescze mocniejsze maszyny od tych dwoch.FJ 1200 pod wzgledem dynamiki jazdy to nie moze nawet konkurowac ze wspolczesna sportowa 600 ccm :icon_razz: Edytowane 13 Lutego 2007 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Moge skrystalizowac moje poglądy-nie ma problema.Potrzebuje duzego, wygodnego ale za razem lekkiego motocykla, który bedzie łykał dolnoślaskie dziury, mało palił i prowadził sie przyzwoicie po winklach.Bedzie zapewniał wyprostowana pozycje za kierownica i dostateczna ochrone przed " w mordę windem".No i dynamika na poziomie nie niższym niz moja kawa.No i bede sie mógłzapakowac z moja młodą i klamotami bez stresu. Samolot jak zwykle nie w temat ..... spójrz na wymagania założyciela tematu czy współczesne 600 , r1 i te inne padaki :flesje: to turystyki? .... już widzę jego pasażerkę na tyle r1 z bagażem po przejechaniu 300 km hahah,,, jemu trzeba kawał maszyny :icon_evil: a nie malutkie sportowe ee zabawki :icon_evil: ….. (wiem wiem r1 cud miód, ale do jazdy po torze ) AFRICA TWIN :) - myślę ze twoje wymagania by spełniła- duża, wygodna wyprostowana pozycja , zawieszenia poradzi sobie z dziurami jak i z bagażem i kobitą ;) Np.: http://www.allegro.pl/item166191365_honda_..._prod_2000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi